Allt om mitt liv... Å lite till

Direktlänk till inlägg 14 januari 2016

Gick inge vidare idag

Av bian - 14 januari 2016 21:18

Idag ahr vi varit hos veterinären med Ronja, mamma var med. Ja visste innan vi åkte dit att det kommer nog inte gå bra, sån tur skulle ju inte ja ha!! Min lilla snutta har fortfarande jätte ont och går inte på benet, efter en vecka. Då är något fel, en katt visar inte smärta förrän det är kris, det har man ju lärt sig med åren. Dom röntagade henne och det enda jag hoppades var INTE OPERATION! Och när veterinären kom tillbaka med henne så sa hon, det avr ingen skada på skellettet hon kunde se, åhhh vad glad jag blev. Så säger jag: Men oj va bra och då tittar hon på mig o säger, nja det beror på hur man ser det. Då visste jag direkt att det var nåt annat :(


Hon har en skada på en led, dom vet inte hur det kan ha hänt men antagligen har den kanske inte varit bra från början och sedan har hon klämt sig, ramlat, fastnat eller nåt annat och den har gått sönder. Så troligen behöver hon en steloperation av främre knä, eller ja hon kommer behöva det. Frågan är bara när, vet jag att hon är dåligt så msåte jag ta tag i det snarast. Detta kommer gå på försäkringen men den kommer komma upp i summan ja har per år, kanske mer.... Så jag får räkna med flera tusen ändå, den kommer nog upp i runt 25.000 kr. 


Jag är så trött i huvudet och ledsen nu, fattar inte varför ja har sån här otur... Vad gör ja för fel! Jag har ju tagit hand om dessa djuren för att dom skulle avlivats annars, ändå får man det så här :(


Så idag är jag less less och less. Nu får det FAN vara bra!!! Älskar dom ju så otroligt mycket,

kan inte vara utan min lilla Ronja det går ju bara inte :(


 

 
ANNONS
 
Ingen bild

83

15 januari 2016 00:44

Vad tråkigt att höra.Hoppas det löser sig med din katt
på bästa möjligta sätt.

bian

15 januari 2016 09:13

Tack, det hoppas ja med

 
Julia

Julia

15 januari 2016 08:17

Hoppas du får råd med operationen. Det är så sorgligt när djur är skadade!

http://juliamullersandvik.se

 
Mimmi

Mimmi

15 januari 2016 10:15

Men usch då, vad tråkigt!
Jag håller alla mina fyra tassar...

http://livet-enligt-mimmi.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Björn

15 januari 2016 18:59

Nej vad tråkigt och orättvist! Varför ska du behöva råka ut för mer krångel nu. Tycker du haft din del av sånt för lång tid framöver nu. Du är mån om dina djur på ett sätt som många andra inte är så du borde belönas istället för att straffas med sånt här trist.
Hoppas allt löser sig på allra bästa sätt i slutändan. Vet att mina ord inte löser ditt problem men ändå.

bian

17 januari 2016 15:59

Tack Björn :) Nej jag tycker med jag borde haft mitt nu men så verkar det inte bli :( Vill bara att mna djur ska få vara friska o må bra :(

 
Elin

Elin

15 januari 2016 21:36

Åh sådana besked är bara åt helvete... man önskar ju allt bra och positivt men så ska det komma en sak som förstör en totalt! Speciellt när det gäller pengarmässigt för sitt djur, sin självfrände.. men vad gör man inte?

Tänker på dig!!!<3

http://nouw.com/ElinNordwall

 
Ida

Ida

17 januari 2016 13:20

SV: Nån typ av bevis på min irritation ska jag nog ge datorn. ;) Men hur dramatiskt det blir får vi se.

Nej Mirtazzpin har jag aldrig använt. Den jag har just nu är Atarax, används även vid allergi. Och sen äter jag cipralex för ångesten. De tabletter jag haft tidigare har gett mig "baksmälla" och gjort mig extremt trött. Dessa är bättre. :D kram

http://nouw.se/lillapys

 
Sara

Sara

17 januari 2016 21:50

Men nej! Fasiken vilken otur!!!! Kramar i massor!

http://hundkattfamiljen.bloggplatsen.se

 
Emm

Emm

18 januari 2016 07:56

Jag blev så ledsen när jag läste detta. Art du och dina husdjur ska drabbas så hårt. Styrkekramar till er. Det ska lösa sig på nåt sätt. Kram

http://www.motherofbutterflies.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bian - Söndag 5 aug 13:19


Jag har ju varit väldigt oaktiv på bloggen det sista och mycket beror på att ja aldrig sitter vid datorn men nu har ja laddat ner appen så kan blogga från mobilen, i sängen till ö med. Ligger här med magkatarr ? nån annan som har magkatarr som har nå...

Av bian - Lördag 28 juli 11:55

Denna helgen är den enda då jag tagit ut semester, väldigt skönt då det är väldigt med liv på SMögen idag pga av festival och då är det inte kul att jobba där :( Så ledig och fri som en fågel att göra avd jag vill! Men varm är det, nåt fruktansvärt, ...

Av bian - Lördag 21 juli 21:59


För några dagar sedan pratade jag med Annie, hennes blogg hittar ni här, hon undrade om min blogg. Hon är inte den första men jag har inte funnit "mod" att skriva. Jag har varit kluven, ledsen, stark men ändå halv. Den 24 oktober avlivade jag min äls...

Av bian - 11 oktober 2017 16:04

Man måste se de bra sakerna med hösten även om den är mindre skoj ibland. I allafall väder mässigt! Jag älskar att plocka svamp, först såklart för att det är underbart gott men också att komma ut i skogen, det är så rofyllt! I år har jag nog plockat ...

Av bian - 26 september 2017 07:00

Alltså om ni bara kunde förstå hur ofta jag tänker på bloggen och allt jag vill dela med mig av! ALLTID!! Men jag sitter aldrig vid datorn längre... eller väldigt sällan. Enda gången jag sitter är när jag jobbar med företaget! Jag har haft en del att...

Presentation


Välkomna in till min blogg!

En tjej på 32 år som bloggar om allt som händer i mitt liv. Gillar film, poker och att testa ny god mat!

Har eget hus, massor av husdjur & äter inte längre kött. Spännande recept hos mig :D

Kategorier

Sök i bloggen

Tips från mig

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se