Allt om mitt liv... Å lite till

Direktlänk till inlägg 13 januari 2016

Läkartid idag och Ronja imorn

Av bian - 13 januari 2016 18:54

Idag ahr jag ju varit hos läkaren, dom har tagit testar för sköldkörteln, hoppas det kan visa nåt så ja får reda på vad det är. För det andra fick jag medicin får ångest, har varit nedstämd länge nu och han trodde att anledningen till problemet med andningen kan vara det. Ska ta första tabletten ikväll som ska hjälpa en att somna med, och det kan jag verkligen behöva. Hoppas den ska börja komma igång snabbt, för ja behöver min normala sömn tillbaka.


Imorn ska jag åka med Ronja igen till vetrinären, håll tummarna att operation inte behövs, jag vet fan inte hur ja ska lösa det i såna fall. Då måste man ner till Göteborg för en operation, det räcker att ja ska operera Eddie den 29:e januari. Pengamässigt och känslomässigt måste det vara bra nu! Så snälla ni håll tummarna för oss imorn <3

 
ANNONS
 
Ida

Ida

13 januari 2016 23:24

Jag äter också ångestdämpande. Har även en tablett som hjälper mig somna. Det funkar väldigt bra. För det mesta sover jag bra. Somnar kanske inte den tiden jag tänkt mig, men jag sover ofta tillräckligt. Imorn är det jobb igen. Skönt att jag börjar sent. ;)

Hoppas det funkar för dig. Kram kram

http://nouw.se/lillapys

 
Elin

Elin

15 januari 2016 21:34

Håller typ tummarna för att det ska visa något, för din skull vännen! Att du ska slippa må dåligt!

Skönt att du fick reda på något iallafall och kanske fick något som lättar lite <3

http://nouw.com/ElinNordwall

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bian - 5 augusti 2018 13:19


Jag har ju varit väldigt oaktiv på bloggen det sista och mycket beror på att ja aldrig sitter vid datorn men nu har ja laddat ner appen så kan blogga från mobilen, i sängen till ö med. Ligger här med magkatarr ? nån annan som har magkatarr som har nå...

Av bian - 28 juli 2018 11:55

Denna helgen är den enda då jag tagit ut semester, väldigt skönt då det är väldigt med liv på SMögen idag pga av festival och då är det inte kul att jobba där :( Så ledig och fri som en fågel att göra avd jag vill! Men varm är det, nåt fruktansvärt, ...

Av bian - 21 juli 2018 21:59


För några dagar sedan pratade jag med Annie, hennes blogg hittar ni här, hon undrade om min blogg. Hon är inte den första men jag har inte funnit "mod" att skriva. Jag har varit kluven, ledsen, stark men ändå halv. Den 24 oktober avlivade jag min äls...

Av bian - 11 oktober 2017 16:04

Man måste se de bra sakerna med hösten även om den är mindre skoj ibland. I allafall väder mässigt! Jag älskar att plocka svamp, först såklart för att det är underbart gott men också att komma ut i skogen, det är så rofyllt! I år har jag nog plockat ...

Av bian - 26 september 2017 07:00

Alltså om ni bara kunde förstå hur ofta jag tänker på bloggen och allt jag vill dela med mig av! ALLTID!! Men jag sitter aldrig vid datorn längre... eller väldigt sällan. Enda gången jag sitter är när jag jobbar med företaget! Jag har haft en del att...

Presentation


Välkomna in till min blogg!

En tjej på 34 år som bloggar om allt som händer i mitt liv!

Har hus själv, massa djur, älskar att dela med mig av mat & sakerna som händer i mitt liv, både bra & dåliga!

Kategorier

Sök i bloggen

Tips från mig

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se