Allt om mitt liv... Å lite till

Direktlänk till inlägg 12 januari 2016

Tv-serier - Vilken är din favorit?

Av bian - 12 januari 2016 18:47

Min absoluta favorit serie och som varit i flera år är Modern Family, fy fasen så rolig den är alltså. Väldigt roliga och bra karaktärer och skådespelarna är fantastiska! Den jag hade innan dess är 2 1/2 män, jag gillar mest roliga för ja vill skratta innan jag somnar :D Jag är inte alls mycket för Zombies och såna serier, men The Good Wife och Suits, advokatserier bägge två, dom är sjukt bra med!  Just nu går Modern Family säsong 7 på tvn i USA, dom kanske har börjat gå här med nu eller så börjar det snart. Jag vill se med svensk text :D


Så nu undrar jag om ni har något bra tips och vilken som är eran favoritserie?


 

 
ANNONS
 
Ida

Ida

12 januari 2016 21:55

SV: Ja jag har många favoriter. Dock såna jag redan sett. ;) Letar efter nån ny att kolla. Tänkte kika på netflix för att se om jag hittar någon bra.

Jo det är helt okej med mig. Lite trött just nu. Ska lägga mig tidigt (förhoppningsvis). Hur är det med dig? kram

http://nouw.se/lillapys

 
Evy

Evy

13 januari 2016 01:19

min favorit serie har blitt "the last man on earth" har sett första säsongen på den på tv6 när den gick förra året å har sutte å väntat på att säsong 2 ska komma å fick se att den börjar igen nästa måndag på tv6 kl.22 hehe så då blir det å fortsätta se på den..

annars är även en gammal favorit serie: rederiet hehe! ;)
gillar även serien prison break som kommer tillbax nån gång i mars med, säsong 5 nu! :D ska bli spännande å se vidare på den också :D

http://mybloggnotyours.bloggplatsen.se

 
Jillan

Jillan

13 januari 2016 09:13

Ih, så svårt, det beror på humör så mycket. Men jag väljer Sex and The city ^^

http://juliamullersandvik.se

 
Evy

Evy

13 januari 2016 20:02

nej det ä inge virus det har också kollats upp i mobilen.. det var nå annat knas med den.. minns inte helt varä var men NÅT varä i alla fall! =/

ah ok :) ja men prison break ä ju bra å spännande heh!..

haha slaviskt ^^ :D det lät allt däh!! :D
ja har ju 11 säsonger med rederiet å ska försöka nån dag beställa(när ja har råd) fler säsonger hehe :)

http://mybloggnotyours.bloggplatsen.se

 
Micke

Micke

13 januari 2016 22:44

Mina favoriter är The Walking Dead och Game Of Thrones.

http://mickemovie.bloggagratis.se

 
mammamuxpux

mammamuxpux

13 januari 2016 23:38

jag har haft en massa men som jag sen har ledsna på. från rederiet där 2 av min mammas gamla teater kollegor var med i några avsnitt.
Sen har det var sex and the city som jag sen ledsna på.
Men något som jag absolut inte har tröttna på är morden i midsummer.

http://mammamuxpux.bloggplatsen.se

 
Elin

Elin

15 januari 2016 21:32

Kul inlägg :D

Min favorit är "The walking dead" (!!!)

http://nouw.com/ElinNordwall

 
dreamsaredreams

dreamsaredreams

5 februari 2016 15:42

Omg jag älskar verkligen morden family med men nu måste jag vänta på säsong :( Men community är också väldigt bra serie jag tror du skulle med tycka om morden family båda är lika roliga :)

http://dreamsaredreams.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bian - 5 augusti 2018 13:19


Jag har ju varit väldigt oaktiv på bloggen det sista och mycket beror på att ja aldrig sitter vid datorn men nu har ja laddat ner appen så kan blogga från mobilen, i sängen till ö med. Ligger här med magkatarr ? nån annan som har magkatarr som har nå...

Av bian - 28 juli 2018 11:55

Denna helgen är den enda då jag tagit ut semester, väldigt skönt då det är väldigt med liv på SMögen idag pga av festival och då är det inte kul att jobba där :( Så ledig och fri som en fågel att göra avd jag vill! Men varm är det, nåt fruktansvärt, ...

Av bian - 21 juli 2018 21:59


För några dagar sedan pratade jag med Annie, hennes blogg hittar ni här, hon undrade om min blogg. Hon är inte den första men jag har inte funnit "mod" att skriva. Jag har varit kluven, ledsen, stark men ändå halv. Den 24 oktober avlivade jag min äls...

Av bian - 11 oktober 2017 16:04

Man måste se de bra sakerna med hösten även om den är mindre skoj ibland. I allafall väder mässigt! Jag älskar att plocka svamp, först såklart för att det är underbart gott men också att komma ut i skogen, det är så rofyllt! I år har jag nog plockat ...

Av bian - 26 september 2017 07:00

Alltså om ni bara kunde förstå hur ofta jag tänker på bloggen och allt jag vill dela med mig av! ALLTID!! Men jag sitter aldrig vid datorn längre... eller väldigt sällan. Enda gången jag sitter är när jag jobbar med företaget! Jag har haft en del att...

Presentation


Välkomna in till min blogg!

En tjej på 32 år som bloggar om allt som händer i mitt liv. Gillar film, poker och att testa ny god mat!

Har eget hus, massor av husdjur & äter inte längre kött. Spännande recept hos mig :D

Kategorier

Sök i bloggen

Tips från mig

Senaste inläggen

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se