Allt om mitt liv... Å lite till

Direktlänk till inlägg 11 januari 2016

Måndags Uppdatering!

Av bian - 11 januari 2016 13:24

Idag kan ja nog se att Ronja KANSKE går lite mer på benet... Vet inte om ja så gärna vill att det ska vara så så jag ser en förändring därför eller om det verkligen är så! Håller nog på att bli koko! Ringde Folksam idag och ja kan i alla fall få tillbaka lite pengar, alltid nåt. Var verkligen en SUPER trevlig tjej jag pratade med, som med gillade djur. Underbart att prata med nån som bryr sig :) 


Har bokat tid till mig själv idag men dom hade inte tid förrän tisdag till läkaren så får nog bli att åka bort på ondags och sätta sig och vänta på akuttid dom har på morgonen, och hoppas man inte får vänta för länge. Känner ett sånt stort obehag över detta med andning så vill kolla upp det så snabbt som möjligt.


Iågr gjorde jag klart all redovisning för 2015, så himla nöjd med mig själv att ja fixar det, Bara det jobbiga bokslutet kvar! Men det fixar jag väl :P Hoppas ja.... Idag är det jobb hela dagen, ser sådär framemot det för har sovit sjukt dåligt. Tur jag har ett sånt bra jobb <3


Vad har ni för roliga/mindre roliga planer i veckan?

 
ANNONS
 
Elin

Elin

15 januari 2016 21:18

Vad skönt att det blir bättre :) nu hoppas vi och ser mot det positiva Sofia!<3

Bra av dig att kolla upp så det inte är något farligt! Vill inte att det ska hända dig något vet du!<3

Hoppas du haft en fin vecka :) nu.. helg!

Sv; Tack Sofia! <3

Okej, nej det kan ju vara vad som helst så det är svårt att veta vad det kan vara, om det är organ, mat/dryck, infektion, omgivningen, sin livsstil mm... det är svårt, men oavsett vad så håller jag tummarna för dig! Tänker på dig jätteofta!<3

Nja, jag vet faktiskt inte, läkarna har inte direkt tänkt eller sagt vad de tror eller kan tänkas vad det beror på - det ända dem gjort är att titta, göra ultraljud och ta prover, efteråt får jag bara släpa mig hem igen.. inte varit hos läkaren sen i somras då jag inte hört av mig något från dem, samt att jag ville ge tiden att det ska lägga av men icke!
Dock om en månad är jag snart på banan igen med att gå till läkaren, ska då gå till skolans läkare och prata å bli undersökt av honom/henne :) känner att det känns jättebra då skolsköterskan tar mig seriöst och verkligen vill mitt bästa och att jag ska må bra! Glad över det då jag verkligen har smärta i rygg OCH mage... vi är på g!
Mamma funderar dock på endometrios.. men vi ska inte tro, jag vill veta innan jag lägger mig ner och känner negativitet, speciellt när jag läst vad det är och beror på. Att jag aldrig kan bli frisk i sådana fall. Då funderar jag istället på att ta bort livmoder och allt. Puuuhh....:(

Kram på dig <3

http://nouw.com/ElinNordwall

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bian - 5 augusti 2018 13:19


Jag har ju varit väldigt oaktiv på bloggen det sista och mycket beror på att ja aldrig sitter vid datorn men nu har ja laddat ner appen så kan blogga från mobilen, i sängen till ö med. Ligger här med magkatarr ? nån annan som har magkatarr som har nå...

Av bian - 28 juli 2018 11:55

Denna helgen är den enda då jag tagit ut semester, väldigt skönt då det är väldigt med liv på SMögen idag pga av festival och då är det inte kul att jobba där :( Så ledig och fri som en fågel att göra avd jag vill! Men varm är det, nåt fruktansvärt, ...

Av bian - 21 juli 2018 21:59


För några dagar sedan pratade jag med Annie, hennes blogg hittar ni här, hon undrade om min blogg. Hon är inte den första men jag har inte funnit "mod" att skriva. Jag har varit kluven, ledsen, stark men ändå halv. Den 24 oktober avlivade jag min äls...

Av bian - 11 oktober 2017 16:04

Man måste se de bra sakerna med hösten även om den är mindre skoj ibland. I allafall väder mässigt! Jag älskar att plocka svamp, först såklart för att det är underbart gott men också att komma ut i skogen, det är så rofyllt! I år har jag nog plockat ...

Av bian - 26 september 2017 07:00

Alltså om ni bara kunde förstå hur ofta jag tänker på bloggen och allt jag vill dela med mig av! ALLTID!! Men jag sitter aldrig vid datorn längre... eller väldigt sällan. Enda gången jag sitter är när jag jobbar med företaget! Jag har haft en del att...

Presentation


Välkomna in till min blogg!

En tjej på 32 år som bloggar om allt som händer i mitt liv. Gillar film, poker och att testa ny god mat!

Har eget hus, massor av husdjur & äter inte längre kött. Spännande recept hos mig :D

Kategorier

Sök i bloggen

Tips från mig

Senaste inläggen

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se