Allt om mitt liv... Å lite till

Direktlänk till inlägg 29 november 2015

Helgen snart slut, Poker SM idag !

Av bian - 29 november 2015 10:47

Denna helgen har mest varit jobb för mig, men helt okej ändå! Eddie mår okej men jag har bestämt att göra operationen tidigare för vågar inte vänta om något skulle bli värre, så ska boka tid i januari. Igår blev Ronja dålig, bara skrek när jag tog i henne och morrade åt mig när jag rörde mig och hon låg i mitt knä. Som tur är hade jag smärtstillande antiinflammatorisk medicin hemma som hon fick och sedan framåt natten så piggnade hon till lite, ska se hur hon mår ikväll och imorn morgon annars får jag ringa veterinären igen. Får hoppas det inte blir nåt mer, känns som man ska bryta ihop om nån mer blir skadade eller sjuk nu. Vi har ingen tur nu, får hoppas på ett bättre 2016. 


Ikväll ska jag spela Poker SM, kan ju alltid hoppas man vinner nåt där även om chansen är liten :D

Men hoppas går ju alltid så håll tummarna för mig ikväll :)


Har ni haft en bra helg? :)

 
ANNONS
 
Jossan

Jossan

29 november 2015 12:16

Julklappstips till en tjej

http://nouw.com/mynameisjossan/juklappstips-till-en-tjej---kit1-uf-21644040

Det här tipset är jätteanvändbart. Du kommer att känna dig nöjd efter att du givit det till någon tjej som du tycker behöver säkerhet framför allt. Köp ett till dig själv också eller önska i julklapp

Ha det så gött

http://nouw.com/mynameisjossan

 
Ebba

Ebba

29 november 2015 12:23

Men fasiken vilken otur med alla sjuka djur.. :( Hoppas verkligen att det blir ett bättre år 2016!<3

Sv; Tack! :)
S

http://nouw.com/ebbolella

 
Ebba

Ebba

29 november 2015 12:24

Råka klicka iväg kommentaren innan jag var klar.. xD

Sv 2; Ja, det förstår jag!<3

Massa styrkekramar!<3

http://nouw.com/ebbolella

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bian - 5 augusti 2018 13:19


Jag har ju varit väldigt oaktiv på bloggen det sista och mycket beror på att ja aldrig sitter vid datorn men nu har ja laddat ner appen så kan blogga från mobilen, i sängen till ö med. Ligger här med magkatarr ? nån annan som har magkatarr som har nå...

Av bian - 28 juli 2018 11:55

Denna helgen är den enda då jag tagit ut semester, väldigt skönt då det är väldigt med liv på SMögen idag pga av festival och då är det inte kul att jobba där :( Så ledig och fri som en fågel att göra avd jag vill! Men varm är det, nåt fruktansvärt, ...

Av bian - 21 juli 2018 21:59


För några dagar sedan pratade jag med Annie, hennes blogg hittar ni här, hon undrade om min blogg. Hon är inte den första men jag har inte funnit "mod" att skriva. Jag har varit kluven, ledsen, stark men ändå halv. Den 24 oktober avlivade jag min äls...

Av bian - 11 oktober 2017 16:04

Man måste se de bra sakerna med hösten även om den är mindre skoj ibland. I allafall väder mässigt! Jag älskar att plocka svamp, först såklart för att det är underbart gott men också att komma ut i skogen, det är så rofyllt! I år har jag nog plockat ...

Av bian - 26 september 2017 07:00

Alltså om ni bara kunde förstå hur ofta jag tänker på bloggen och allt jag vill dela med mig av! ALLTID!! Men jag sitter aldrig vid datorn längre... eller väldigt sällan. Enda gången jag sitter är när jag jobbar med företaget! Jag har haft en del att...

Presentation


Välkomna in till min blogg!

En tjej på 34 år som bloggar om allt som händer i mitt liv!

Har hus själv, massa djur, älskar att dela med mig av mat & sakerna som händer i mitt liv, både bra & dåliga!

Kategorier

Sök i bloggen

Tips från mig

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se