Allt om mitt liv... Å lite till

Alla inlägg under oktober 2015

Av bian - 10 oktober 2015 09:22

Idag är det äntligen lördag och jag jobbar frukostpass denna lördagen. Då slutar jag kl 14 så inte så många timmar att jobba idag. Sedan kommer mamma o vi ska ut o leta efter svamp :) Ikväll skulle vi egentligen spela poker men vet inte riktigt om det blir av... Många som inte kunde men ja känner att magen spökar lite idag så kanske är ödet att jag ska vara hemma istället. Skönt att sluta tidigt en lördag i alla fall och få lite helg ledigt :D

Vad ska ni göra för kul idag?  

ANNONS
Av bian - 9 oktober 2015 16:04

Idag har jag en: Försöka fixa bokföringen dag. Det är en dag som nog misslyckas :P Gud va det inte är kul alltså, dock gillar ja det när jag börjar förstå! Så jag får försöka ha tåladmod att försöka lyckas med detta, skam den som ger sig!!


Tänkte bara lägga upp lite bilder på nya saker jag har fått in i lager nu :) Plånboken är för 24 kort och har faktiskt varit den populäraste varan i shopen hittills :D Linnet otroligt tufft! Och sedan dessa fina kuddfodralen, som dessutom kommer i 2 pack :D


Kika på varorna här

        

ANNONS
Av bian - 8 oktober 2015 22:15

För några dagar sedan så var det en som sa till mig (trodde det var en vän )när jag sa att fått låta Wilda somna in, att du har ju så många, du får gosa med en av dom andra... Du har ju att välja på!! Nu får ja tårar i ögonen, bara av att skriva det. Hur kan man ha sån inställning?? Fattar inte vad som är fel på folk ibland. Visst alla är inte djurmänniskor, VISST alla kan inte visa att dom är ledsna för andra eller förstå, men håll mun då!!! Ja sa till henne att, om en av dina barn dör, då behöver du inte vara ledsen du har ju två till.... Det är ju samma sak, i mina ögon. Bara för att man har två föräldrar så är det ju inte okej om EN av dom dör, jag har ju en kvar. Hur kan man säga så, den människan försvann från min facebook snabbt som attan å tilltalar hon mig igen så vet ja inte vad jag gör. 


När vi var på Djrusjukhuset mötte vi en kvinna som var där med sin katt som med hade varit hemlös, alltså katten. Så sa vi att vi kom från Hunnebostrand, då undrade hon GUD HUR KAN NI ÅKA SÅ LÅNGT!! Jag förstår inte ens frågan... Klart man gör när ens djur är sjukt, hade åkt till Asien och tillbaka med Wilda om ja kunnat få hem henne frisk eller till månen!!


Fan vilka idoiter det finns alltså.... Den sista är inte född och inte den sista man mött!!     

Av bian - 6 oktober 2015 20:18

När jag ska svara kommentarerna till dom som inte har blogg så kommer inte allt med, till vissa har ja skrivit jätte långt men kommer bara med en halv mening!! Bara så ni vet att ja vill svara er, bloggplatsen verkar ha nåt fel som vanligt... :(

Av bian - 6 oktober 2015 14:40

Jag förstår verkligen mig inte på folk som öppnar rutan på bilen och slänger ut skräp.... Vad FAN är det för fel på folk!! Har senaste dagarna bestämt mig för att plocka upp burk jävlarna som ligger runt vägkanterna, jag ahr hittat 10 stycken nu på kanske 200 m längst vägen här vi bor. Djuren kan skada sig, får en kossa i sig en sån så är det otroliga smärtor för den. Blir så trött på mänskligheten ibland, fimpar, tuggummi och allt som folk slänger. Människor o barn kan också skada sig eller plocka i sig, så svårt är det inte att använda papperskorg och ta med sig skräpet hem o slänga!!

GRRRRRRRRRRR  


 

Av bian - 5 oktober 2015 18:58

När jobbiga saker händer i livet, när någon går bort så är det väldigt tur att man har dom man måste leva för. Idag har ja äntligen lyckats göra lite nytta och gjort middag, grejat med min söndriga diskmaskin. Mamma hjälpte mig så vi fick ringt ett företag som säljer begagnade diskmaskiner och han hade en som kan passa. Så kanske kör på den och sedan köper en ny när den går sönder längre fram för har varit så myclket utgifter i år att jag nästan kan bada i kvitton.


För er som undrat hur det blev som det blev med Wilda och hur till slut blev tam så skrev ja ett helt inlägg om henne i januari, jag orkar inte läsa det nu men här är länken till den <3


Tack alla för eran omtanke igår efter mitt inlägg, det värmer otroligt och skönt att veta hur många som bryr sig om sina djur och varit lika ledsna som jag. Man är ju ledsen för att det finns så mycket underbara minne <3

Av bian - 4 oktober 2015 14:58

I Tisdags kväll när Wilda kom in så märkte jag direkt att något var fel med henne.Hon gick direkt o la sig i soffan, ville inte ha mat och mjauade konstigt när jag försökte flytta på henne. Hon skulle ligga i mitt knä och ibland är man ju tvungen att resa sig o då morrade hon och mjauade och hon är verkligen en sån katt som aldrig morrat åt mig, hon var ju världens snällaste lilla katt. Hela natten gick o ja var nere några ggr o kollade till henne o hon låg på precis samma plats. Jag stoppade om henne i sin favorit filt och hon kurrade inte ens, hon som kurrade konstant annars. Jag ringde veterinären på morgon och han tyckte vi skulle komma direkt, ja har haft andra katter med urinproblem så jag misstänkte direkt urinsten. Väl hos veterinären fick vi vänta och sedan kom han o klämde, hon skrek massa min lilla älskling, han ville röntga henne, det gjorde vi. Han kunde inte se nåt sm stoppade upp i tarmen osv, för att se mer behövs ultraljud. Han tyckte vi skulle ta febern, åka hem med antibiotika o smärtstillande OM hon inte har feber, men hon hade över 41 grader. Jätte mycket feber på en liten katt. Då vill han ta blodprov och det visade tok höga värden på njurarna. Han misstänkte då njurbäcksinflammation, vi fick slänga hem hundarna som var med i bilen med mamma för vi kunde inte lämna dom hemma eftersom elektrikern var här när vi åkte... Sedan direkt ner till Göteborg o djursjukhuset. Väl där nere som var dom inte så negativa tyckte jag först, vi skulle lämna henne över natten och dom skulle ringa på em på torsdagen men dom ringde redan på förmiddagen, visste direkt hur samtalet skulle bli. Det kändes verkligen att det var slut när ja hörde hennes röst.


Fy nu börjar jag gråta igen, detta är inte lätt alltså :( Men vill samtidigt skriva av mig. Hon sa att hennes njurar var nästan helt förstörda, en skulle inte gå att rädda alls och den andra kanske till 10% chans kunna bli bra med operation som skulle kosta MASSA. Jag bryr mig inte det minsta om pengarna, så menar inte så nu men ska man ebtala kanske 30.000 kr då vill ha veta att min katt kan leva ett bra liv, ett friskt liv sedan. Hon skulle få leva hela livet med tabletter om operationen lyckades och troligen få urinvägsinfektioner ofta och masa veterinärbesök. Jag kan inte vara så ego att ja gör så mot nån ja älskar så mycket så jag fick välja att låta henne somna in :( Jag har gråtit o gråtit, domlät henne somna in utan att ja var där eftersom hon hade så ont. Och vi har 14 mil dit så ja ville inte att hon skulle behöva lida mer. Hela mitt ansikte har varit helt svullet hela helgen och det svider i ögonen nåt frukstansvärt, det finns inga tårar kvar känns det som :( Jag vill bara ha tillbaka min lilla Wilda, fattar inte hur det kunde gå få fort! Hoppas bara hon vet hur mycket jag älskade henne, hon var verkligen min stora stolthet, hon kom ju till mig förvildad och det tog evigheter att få henne tam men sedan var hon den goaste lilla katten i världen. Det är så tomt utan henne, förstår inte hur man kan känna sig så halv. Våran familj är inte hel längre, och hon kommer alltid att finnas i mina tankar för all framtid.


Mammas bästa lilla hjärta, älskar dig mest på hela jorden, skulle göra vad som helst för att få dig tillbaka,

få mysa en sista gång med dig <3 <3 <3 <3 <3


Jag o Meya saknar dig så det känns som hjärtat ska gå sönder <3 <3

 

Presentation


Välkomna in till min blogg!

En tjej på 34 år som bloggar om allt som händer i mitt liv!

Har hus själv, massa djur, älskar att dela med mig av mat & sakerna som händer i mitt liv, både bra & dåliga!

Kategorier

Sök i bloggen

Tips från mig

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se