Allt om mitt liv... Å lite till

Direktlänk till inlägg 28 oktober 2015

Det oändliga näthatet - Kan inte förstå det

Av bian - 28 oktober 2015 18:45

Jag sitter och läser (ibland för klarar det inte längre) artiklar ibland som aftonbladet och andra lägger upp på FB, och alltid, varenda J*V*A gång så ska nån sitta med sina hatiska kommentarer. Kan inte förstå det, varför inte bara låta bli. Många gånger är det ju vuxna med, och det behöver absolut inte handla om invandring och såna saker, utan vad det än är så är det hat. Många sitter där bakom sina skärmar och tror sig vara tuffa, troligen är dom såna små små pyttemänniskor i vanliga fall. Man orkar ju inte läsa längre, men jag vill orka men blir bara så ledsen o arg., Ungdomar tar livet av sig pga av sånt här, vuxna med, vuxna män sitter och hotar unga tjejer ex Zara Larsson om att dom ska våldtag henne... Vad är våldtäkt för jävla hot???  Dom borde få straff så det skriker om det!!!  Tacka vet ja ex Robert Aschberg som i Trolljägarna vågar trotsa dessa människor, dom är ju så sjukt fega i verkligheten att man undrar hur mänskligheten fungerar!


Har man inget förståndigt eller snällt att skriva så LÅT BLI!!!! Och kan du inte låta bli så sök hjälp för

den som behöver hjälp är du själv!!

 
ANNONS
 
Annie

Annie

28 oktober 2015 20:02

Håller HELT med dig sofia! vad är det för fel på vissa människor? :/
Varför ens skriva om man ska vara dryg eller elak ..
Bra att du skriver om det tycker jag! :)

Sv: Förstår vad du menar :/

Inget vidare egentligen, ibland är det ok och ibland botten bara :/
Har ont runt om i kroppen och bränningar, och allmänt konstiga symtom. Känner att det börjar sätta sig lite psyket & humöret också.

Ska ta prover om en vecka iaf. vill bara veta nu känns det som.

Tack för omtanken<3

Kram

http://www.lifebyannie.bloggplatsen.se

 
Emm

Emm

28 oktober 2015 20:03

Såna människor som sitter och gömmer sig bakom skärmen har mog mer problem att jobba med sig djälv än med andra. Bra inlägg! Kram

http://www.emelisian.bloggplatsen.se

 
Annie

Annie

29 oktober 2015 08:49

Sv: Tack snälla du!<3

Nej vad jobbigt .. :(
Känner verkligen igen mig, när sånt där händer mig får jag också sån kort stubin och vill bara skrika el nåt :/

Jag är lite klumpig av mig så känns som jag ofta går in i saker, senast igår gick jag in med foten i en stol. Blir så trött på mig själv till och från ..

Hur är det med huvudet nu?

Många kramar<3

http://www.lifebyannie.bloggplatsen.se

 
Ebba

Ebba

29 oktober 2015 10:15

HÅLLER MED! För fy vad det kryllar av näthat, fattar inte hur människor kan sitta bakom en skärm och vräka ur sig taskiga saker! =( Det är för jävligt!

Sv; Ja, det förstår jag!<3
Absolut, ska göra ett inlägg om det snart! =) <3

Kramis!

http://nouw.com/ebbolella

 
Sara

Sara

30 oktober 2015 01:34

Visst är det hemskt och väldigt konstigt??!! Varför måste man öppna munnen om man inte har något snällt att säga? Måste man trycka ner andra?
Tycker inte jag om något som någon skriver eller inte den personen, jaa då läser jag inte det dom skriver helt enkelt! Jag behöver då inte skriva att jag inte tycker om den eller det den skriver.
Väldigt bra inlägg!
KRam!

http://hundkattfamiljen.bloggplatsen.se

 
Elin

Elin

30 oktober 2015 19:49

Jättebra och modigt skrivet av dig Sofia!
Jag håller absolut med dig, du är så förståndig!

http://nouw.com/ElinNordwall

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bian - 5 augusti 2018 13:19


Jag har ju varit väldigt oaktiv på bloggen det sista och mycket beror på att ja aldrig sitter vid datorn men nu har ja laddat ner appen så kan blogga från mobilen, i sängen till ö med. Ligger här med magkatarr ? nån annan som har magkatarr som har nå...

Av bian - 28 juli 2018 11:55

Denna helgen är den enda då jag tagit ut semester, väldigt skönt då det är väldigt med liv på SMögen idag pga av festival och då är det inte kul att jobba där :( Så ledig och fri som en fågel att göra avd jag vill! Men varm är det, nåt fruktansvärt, ...

Av bian - 21 juli 2018 21:59


För några dagar sedan pratade jag med Annie, hennes blogg hittar ni här, hon undrade om min blogg. Hon är inte den första men jag har inte funnit "mod" att skriva. Jag har varit kluven, ledsen, stark men ändå halv. Den 24 oktober avlivade jag min äls...

Av bian - 11 oktober 2017 16:04

Man måste se de bra sakerna med hösten även om den är mindre skoj ibland. I allafall väder mässigt! Jag älskar att plocka svamp, först såklart för att det är underbart gott men också att komma ut i skogen, det är så rofyllt! I år har jag nog plockat ...

Av bian - 26 september 2017 07:00

Alltså om ni bara kunde förstå hur ofta jag tänker på bloggen och allt jag vill dela med mig av! ALLTID!! Men jag sitter aldrig vid datorn längre... eller väldigt sällan. Enda gången jag sitter är när jag jobbar med företaget! Jag har haft en del att...

Presentation


Välkomna in till min blogg!

En tjej på 34 år som bloggar om allt som händer i mitt liv!

Har hus själv, massa djur, älskar att dela med mig av mat & sakerna som händer i mitt liv, både bra & dåliga!

Kategorier

Sök i bloggen

Tips från mig

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se