Allt om mitt liv... Å lite till

Direktlänk till inlägg 27 oktober 2015

Oj har gått en vecka

Av bian - 27 oktober 2015 10:31

Oj har visst gått en vecka sedan jag skrev i bloggen... Ibland går tiden så himla fort! Vet inte om ja kan påstå att så mycket har hänt. Har varit väldigt trött med denna jävla huvudvärken så försöker orka djur, hus och jobb. Elvis och Ronja var ja med hos veterinären förra veckan, Ronja skriker när man lyfter henne och Elvis har läckt nåt skumt där "bak" som luktar som avgrundens urin typ. Så varit så rädd att det ska vara nåt nu efter Wilda så tog med bägge när ja åkte, dock hittade de ingen urinsten som TUR var och Ronja verkar bara vara en katt som inte så gärna vill bli buren. Hon har fått smärtstillande nu i snart en vecka men mjauar lika mkt för det. Vilket är tur det med för då har hon inget problem eller ont någonstans.


Ronja var ganska cool i buren men Elvis var jätte arg och sur, han hatar verkligen buren och gjorde ner sig med både nr 1 och 2, vilken var synd för ja ville dom skulle ta urinprov på honom men fanns inget kvar :(

 

Idag är det jobb en stund till sedan ska jag storstäda lite för idag känner ja mig okej, ontet är där men inte så ja bara måste sova då får man passa på :)


Hoppas allt är bra med er min goa bloggis kompisar <3


Se så fint jag har fått hem Wilda med, så glad hon är hemma. Blir godnattpuss varje kväll nu <3 Var Flattinge smådjurs kremering sommgjorde detta och har varit väldigt nöjd, känns verkligen som dom bryr sig om djuren och ägaren. Så rekommenderar varmt dom!

 
ANNONS
 
Ebba

Ebba

27 oktober 2015 16:13

Ibland blir det så att tiden bara flyger förbi, helt förståeligt att man glömmer bloggen ibland!:*<3
Vad otäckt det där med katterna! Man vill ju inte att ens djur ska må dåligt, hoppas att allt är bra med dem nu!<3

Åh vad fint Wilda har det!<3

Sv; Haha, absolut! =) Många som säger det! ;)
Uscha då!<3 Hoppas det blir bättre snart!!<3 Stay strong!:*

Massa kramar!<3

http://nouw.com/ebbolella

 
Annie

Annie

27 oktober 2015 16:36

Vad jobbigt för dig med huvudvärken :(
Du är verkligen en kämpe med allt, det tycker jag verkligen<3

Så bra att du fått hem Wilda nu<3 Så fint gjort!

Sv: Tack! ja det är verkligen ovissheten som är värst ..
Vill bara veta känns det som! ..

Kramar!

http://www.lifebyannie.bloggplatsen.se

 
Emm

Emm

28 oktober 2015 07:26

Svar: ja visst är rickard söderberg cool alltid. Vi bor för tillfället mitt emot honom men det är snart dags för flytten. På fredag får vi nycklarna. Det låter som du haft mycket att göra. Aldrig roligt med vetbesök heller. Ha det fint!

http://www.emelisian.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

83

29 oktober 2015 00:27

Vad bra inlägget om näthat tycker jag.

bian

6 november 2015 11:49

Tack :)

 
Sara

Sara

30 oktober 2015 01:36

Åhh vad härligt att du får ha Wilma hemma nuoch ge godnattpuss!!!
KRam!

http://hundkattfamiljen.bloggplatsen.se

 
Elin

Elin

30 oktober 2015 19:34

Kämpa på med huvudvärken! Du är bäst!<3

Åh men fy, du har alltså haft en jobbig vecka, både med dig själv men också med djuren dina :( hoppas allt löser sig gumman!
Tänker SÅ mycket på dig (!!)

Hoppas du hade en bra dag och att arbetet gick bra :D
Åååh men du så fint!<3

Kram på dig!

http://nouw.com/ElinNordwall

 
maria

maria

21 november 2015 19:29

Så himla fint. Känns verkligen bra när dom bryr sig om djuret som gått bort. Att behandla den med värdighet.

Jättefin urna med namn och allt :)

När mitt hjärta fick somna in fick man ingen information alls om hur man kunde få urnan. Inte ens att markanden få namn! Busan ligger i en vit urna med en fågel på.

Många kramar

http://overleva-uretrit.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bian - 5 augusti 2018 13:19


Jag har ju varit väldigt oaktiv på bloggen det sista och mycket beror på att ja aldrig sitter vid datorn men nu har ja laddat ner appen så kan blogga från mobilen, i sängen till ö med. Ligger här med magkatarr ? nån annan som har magkatarr som har nå...

Av bian - 28 juli 2018 11:55

Denna helgen är den enda då jag tagit ut semester, väldigt skönt då det är väldigt med liv på SMögen idag pga av festival och då är det inte kul att jobba där :( Så ledig och fri som en fågel att göra avd jag vill! Men varm är det, nåt fruktansvärt, ...

Av bian - 21 juli 2018 21:59


För några dagar sedan pratade jag med Annie, hennes blogg hittar ni här, hon undrade om min blogg. Hon är inte den första men jag har inte funnit "mod" att skriva. Jag har varit kluven, ledsen, stark men ändå halv. Den 24 oktober avlivade jag min äls...

Av bian - 11 oktober 2017 16:04

Man måste se de bra sakerna med hösten även om den är mindre skoj ibland. I allafall väder mässigt! Jag älskar att plocka svamp, först såklart för att det är underbart gott men också att komma ut i skogen, det är så rofyllt! I år har jag nog plockat ...

Av bian - 26 september 2017 07:00

Alltså om ni bara kunde förstå hur ofta jag tänker på bloggen och allt jag vill dela med mig av! ALLTID!! Men jag sitter aldrig vid datorn längre... eller väldigt sällan. Enda gången jag sitter är när jag jobbar med företaget! Jag har haft en del att...

Presentation


Välkomna in till min blogg!

En tjej på 34 år som bloggar om allt som händer i mitt liv!

Har hus själv, massa djur, älskar att dela med mig av mat & sakerna som händer i mitt liv, både bra & dåliga!

Kategorier

Sök i bloggen

Tips från mig

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se