Allt om mitt liv... Å lite till

Direktlänk till inlägg 20 oktober 2015

Trött

Av bian - 20 oktober 2015 10:03

Jag har haft några riktigt dåliga huvudvärksdagar nu, ont vä  rk spänningar hela tiden, tålamodet blir noll och det hjälper mig inte alls. Försöker att vara positiv och vill inte gnälla i bloggen men är ju ändå därför man har bloggen lite. Igår kändes det nästan som ja hjärnan ska explodera. Ibland är dte nästan lite synd den inte bara gör det istället.... Skämtosido, man måste ju kunna skratta åt skiten med ibland. Skulle göra vad som helst för vår nu!!! 


Igår satt jag med massa tulldeklarationer, är så trött på dom ibland. Jag hade inte räknat med att behöva göra dessa då tullverket först sa att ja inte skulle behöva det. Tror fasen inte ja startat mitt företag då, i alla fall inte nu. Men samtidigt vill ja inte ge upp heller, varför ska man vara envis som en åsna för??!! 


Idag får jag äntligen hem min lilla Wilda med, längtar faktiskt så jag kan sluta tänka på att hon

står själv nånstans och undrar var jag är, nu ska hon vara hemma med oss där hon hör hemma 

 
ANNONS
 
Karin

Karin

20 oktober 2015 10:57

Har också sådan huvudvärk ganska ofta och det suger. Antar att du provat Alvedon? Om inte det hjälper så försök att vila lite, det kan kanske hjälpa. Vem är Wilda?

http://forevermore.blogg.se

 
Ingen bild

Björn

20 oktober 2015 16:22

Usch vad det låter tufft med sån huvudvärk. :( Har en kompis som har problem med migrän och hon är helt borta när hon får svåra anfall. För egen del har jag aldrig haft ont i huvudet en enda gång. Vet att det låter sjukt men det är faktiskt sant.

Hoppas du får en fin stund och ett fint avsked av ditt lilla lakritstroll (Wilda). ❤

bian

27 oktober 2015 10:29

Men oj då har du verkligen tur Björn! Jag har kronisk spänningshuvudvärk 8-9 månader per år och vintern/hösten är värst :( Migränen kommer mer sällan men ganska ofta ja har det nu med :(

Tack, det är jätte skönt att ha henne hemma med oss

 
VERONICA

VERONICA

20 oktober 2015 16:38

Krya på dig tjejen, massor!! Hoppas du blir bättre :)

http://vveronicas.com

 
Emm

Emm

20 oktober 2015 17:26

Vad skönt att du äntligen fått hem henne. Trist med deklarationerna men du har power i dig. Ibland ska man bara vara jäkla envis så går grejer. :) kram på dig!

http://www.emelisian.bloggplatsen.se

 
Sara

Sara

20 oktober 2015 19:31

Hoppas din huvudvärk försvinner, det är jätte jobbigt!! TAr du något för huvudvärken??

Sv: Alla är indivier och har sina egna mål och önskan i framtiden, oavsett om det är att bli med barn, adoption eller inte ha barn alls. Man måste respektera det och inte tjata på människor.

Åhhh vad skönt för dig att Wilda äntligen är hemma hos dig igen!! <3
Kram!

http://hundkattfamiljen.bloggplatsen.se

 
N

N

21 oktober 2015 20:27

Sv; Tack! Jadu det varierar faktiskt. Ibland har man på sig katastrofalt fula kläder haha! Men ibland också riktigt snygga :D

http://nouw.com/nathaliemaria

 
Ebba

Ebba

22 oktober 2015 15:41

Nej men fy för huvudvärk! Hoppas det är bättre nu?<3
Skönt att Wilda är hemma nu!<3 <3

Sv: Haha, ja det är ju sant! ;)
Toppen med flera listor ju! Jag har också fler listor! =)

Kramis!<3

http://nouw.com/ebbolella

 
Annie

Annie

24 oktober 2015 17:59

Vad jobbigt för dig med huvudvärken :/

Hur är det nu? Hoppas det blivit bättre iaf<3

Massa kramar!

http://www.lifebyannie.bloggplatsen.se

 
Elin

Elin

24 oktober 2015 20:13

Amen du, stackare! :(
Har du försökt fått vård för detta? Riktig vård?

Lider otroligt med dig för du är inte värd skiten!<3

Bra av tullverket att ljuga...
Himla grymt av dig som fortsätter i vilket fall! :D

<3<3<3<3
Hoppas allt är bättre med dig!

http://nouw.com/ElinNordwall

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bian - 5 augusti 2018 13:19


Jag har ju varit väldigt oaktiv på bloggen det sista och mycket beror på att ja aldrig sitter vid datorn men nu har ja laddat ner appen så kan blogga från mobilen, i sängen till ö med. Ligger här med magkatarr ? nån annan som har magkatarr som har nå...

Av bian - 28 juli 2018 11:55

Denna helgen är den enda då jag tagit ut semester, väldigt skönt då det är väldigt med liv på SMögen idag pga av festival och då är det inte kul att jobba där :( Så ledig och fri som en fågel att göra avd jag vill! Men varm är det, nåt fruktansvärt, ...

Av bian - 21 juli 2018 21:59


För några dagar sedan pratade jag med Annie, hennes blogg hittar ni här, hon undrade om min blogg. Hon är inte den första men jag har inte funnit "mod" att skriva. Jag har varit kluven, ledsen, stark men ändå halv. Den 24 oktober avlivade jag min äls...

Av bian - 11 oktober 2017 16:04

Man måste se de bra sakerna med hösten även om den är mindre skoj ibland. I allafall väder mässigt! Jag älskar att plocka svamp, först såklart för att det är underbart gott men också att komma ut i skogen, det är så rofyllt! I år har jag nog plockat ...

Av bian - 26 september 2017 07:00

Alltså om ni bara kunde förstå hur ofta jag tänker på bloggen och allt jag vill dela med mig av! ALLTID!! Men jag sitter aldrig vid datorn längre... eller väldigt sällan. Enda gången jag sitter är när jag jobbar med företaget! Jag har haft en del att...

Presentation


Välkomna in till min blogg!

En tjej på 34 år som bloggar om allt som händer i mitt liv!

Har hus själv, massa djur, älskar att dela med mig av mat & sakerna som händer i mitt liv, både bra & dåliga!

Kategorier

Sök i bloggen

Tips från mig

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se