Allt om mitt liv... Å lite till

Direktlänk till inlägg 15 oktober 2015

Musik

Av bian - 15 oktober 2015 22:06

Musik är verkligen en av dom mesta otroliga sakerna i världen, lider med alla dom som aldrig får lov att höra på musik eller den musiken dom vill! Musik framhäver så otroligt mycket känslor, viss musik kan få mig att börja gråta bara jag hör den, viss musik får mig arg och viss musik får mig nästan alltid att känna mig glad! 


Så jag tänkte kolla med er om ni har nån som där bra glad/ledsen/arg musik eller annan känsla eller kanske ni har en för varje känsla eller flera? 


Ibland så är jag på sånt där ledsen musik humör så jag har lite olika playlist på Spotify men den absolut bästa är ju ändå den man blir glad av, Så ni vill jag veta era låtar :D 


Detta är min absolut bästa ledsen låten om man jag säga så, vi hade den morfars bregravning och jag har än idag svårt att lyssna på den men försöker då o då, morfar valde den själv så vet att han vill att jag ska kunna lyssna på den, otroligt fin och passar så bra på begravning, ska ha den på min med en dag <3


Så vilka är era favoriter och varför? :DHar många glada men dessa är några av mina favoriter :D 
ANNONS
 
Sara

Sara

15 oktober 2015 23:21

Jag är en allätare och lyssnar nog mest på musik för att bli glad tror. Är ett Michael Jacksson fan så många låtar där kan jag lyssna på för att bli glad.
Men är inne i en period med Stiftelsen och Takida nu, där kan jag bli både glad och ledsen och relatera!

Sv: Det är klart det är jobbigt att vänta, det förstår jag väldigt väl. Men snart har du henne hemma i säkert förvar! <3
Kram

http://hundkattfamiljen.bloggplatsen.se

 
Evy

Evy

15 oktober 2015 23:38

jag tror inte jag har nån direkt speciell låt som ja lyssnar på när jag ä arg eller så. har nog mest bara låtar som ja blir glad av att lyssna på.
däremot finns det en låt som låter sorjlig på sätt å vis(som spelades upp på min kusin Jimmys begravning för lääääääänge länge sen) då äre gruppen White Snake med låten when Children cry. den ä speciell men sorjlig å lyssna på, fin låt med för den delen på ett speciellt sätt.

men annars lyssnar ja mest bara på låtar som jag blir glad av å så! :)

http://mybloggnotyours.bloggplatsen.se

 
VERONICA

VERONICA

16 oktober 2015 07:32

Häärliga tips! :) Vad härligt!

http://vveronicas.com

 
MADDISENJ.SE

MADDISENJ.SE

16 oktober 2015 10:18

Har aldrig hört talas om älglus så det tror jag inte att vi har här ;)

http://MADDISENJ.se

 
Ingen bild

Björn

16 oktober 2015 10:49

Min simpla musiksmak består av 80-tal, 90-tal och så trance/dance förstås. Jojo en del har avancerad smak!:D

bian

20 oktober 2015 10:04

Inte så simpelt det :D

 
Hanna

Hanna

16 oktober 2015 13:42

oj tråkigt att behöva vänta, fast jag hade egentligen vela haft en vit guld som tidigare, men ändå hha :D

http://www.fitnessinspiration.se

 
Ebba

Ebba

16 oktober 2015 17:38

Musik kan verkligen hjälpa mycket!<3 Kul med lite musiktips också, jag är själv så tråkig och lyssnar typ bara på dem som finns på spotify's topplista! ;)

Sv; Haha, jaa! xD Jadu, en röv som hänger lite, haha.. ;) Eller hur! Svårt att bara välja ena då båda sorten är helt underbara!<3

Kramis!<3

http://nouw.com/ebbolella

 
Sara

Sara

16 oktober 2015 20:51

Sv: Jag köpte den på Adlibris, visst är den ur gullig! Och kul att ha för något som är så fjantig med mina djur som mig ;) Jag hade aldrig sett en sån heller :)

Åhh ja,sett typ 10 gånger. Älskar This Is It, dock ser man ju att han inte mår bra! Men man får se honom iaf och höra hans underbara röst!

Jaaa hans texter berör på flera olika sätt, och man kan verkligen sätta sig in i hans texter och när man hör honom sjunga! Vi var och tittade på dom när dom var i Gbg och shit dom var helt otroliga!!!!! Och Robban är så jäkla charmig ;)
Jag gillar ur balans, för den kan jag får ur mig så mkt ilska typ och jag känner så ibland...
Vi ska snart åka till Halmstad och lyssna på Takida, jag får tillåtesle att av min man att dregla, haha!
Kram

http://hundkattfamiljen.bloggplatsen.se

 
N

N

17 oktober 2015 06:26

Ska kolla in låtarna :)

http://nouw.com/nathaliemaria

 
Emm

Emm

18 oktober 2015 14:01

Bra låtar där. :) Jag lyssnar på allt möjligt men gillar rock (speciellt äldre), Coldplay och dtudsig jag-är-glad-pop. Vet inte hur jag skulle överlevt utan spotify. Kram

http://www.emelisian.bloggplatsen.se

 
Elin

Elin

18 oktober 2015 20:51

Musik är så himla mycket, mycket för mig och mycket för mitt liv - som hjälp och pepp!
Orkar inte en dag utan musik <3 det betyder allt! Speciellt när känslorna kommer, dem glada, arga, ledsna..

Bra låtar :)
Bara att kolla min spotifylista så ser du, haha ;)

Hoppas att du haft en bra helg vännen och att du mår bra! Kram på dig <3

http://nouw.com/ElinNordwall

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bian - 5 augusti 2018 13:19


Jag har ju varit väldigt oaktiv på bloggen det sista och mycket beror på att ja aldrig sitter vid datorn men nu har ja laddat ner appen så kan blogga från mobilen, i sängen till ö med. Ligger här med magkatarr ? nån annan som har magkatarr som har nå...

Av bian - 28 juli 2018 11:55

Denna helgen är den enda då jag tagit ut semester, väldigt skönt då det är väldigt med liv på SMögen idag pga av festival och då är det inte kul att jobba där :( Så ledig och fri som en fågel att göra avd jag vill! Men varm är det, nåt fruktansvärt, ...

Av bian - 21 juli 2018 21:59


För några dagar sedan pratade jag med Annie, hennes blogg hittar ni här, hon undrade om min blogg. Hon är inte den första men jag har inte funnit "mod" att skriva. Jag har varit kluven, ledsen, stark men ändå halv. Den 24 oktober avlivade jag min äls...

Av bian - 11 oktober 2017 16:04

Man måste se de bra sakerna med hösten även om den är mindre skoj ibland. I allafall väder mässigt! Jag älskar att plocka svamp, först såklart för att det är underbart gott men också att komma ut i skogen, det är så rofyllt! I år har jag nog plockat ...

Av bian - 26 september 2017 07:00

Alltså om ni bara kunde förstå hur ofta jag tänker på bloggen och allt jag vill dela med mig av! ALLTID!! Men jag sitter aldrig vid datorn längre... eller väldigt sällan. Enda gången jag sitter är när jag jobbar med företaget! Jag har haft en del att...

Presentation


Välkomna in till min blogg!

En tjej på 34 år som bloggar om allt som händer i mitt liv!

Har hus själv, massa djur, älskar att dela med mig av mat & sakerna som händer i mitt liv, både bra & dåliga!

Kategorier

Sök i bloggen

Tips från mig

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se