Allt om mitt liv... Å lite till

Direktlänk till inlägg 14 oktober 2015

Hiss o Diss idag

Av bian - 14 oktober 2015 18:05

Idag ringde jag till djursjukhuset för ville veta om Wilda snart kommer dit så vi kan hämta henne. Då sa hon först att det brukar ta 3-4 veckor men sedan kollade hon upp mitt pers nr och då hade hon kommit dit igår

Sedan kom min diskmaskin idag, det känns otroligt skönt. Får hoppas mamma o hennes gubbe snart kan komma så vi kan fått koppla in den, har verkligen tröttnat på att diska. Mitt kök är ganska trångt vid kranen, är en vägg precis bredvid så blir skönt att slippa det, om man nu ska tänka på nåt posivit idag.


Har ni någon hiss o diss för idag?

 
ANNONS
 
Ingen bild

Björn

14 oktober 2015 18:49

Hiss för att min hittekatt (han dök upp här i somras mager och eländig och är helt klart övergiven) kommit tillbaka efter att ha varit borta i tre dagar.
Diss egentligen ingen alls eftersom jag inget har att klaga på just nu skulle möjligen vara att jag måste köpa en ny fälg till bilen och den kostar en smärre förmögenhet.

bian

14 oktober 2015 18:55

Haha okej Björn, jädra bilar bara kostar :D

Men oj vad roligt att höra :) Såna historier är dom bästa av alla

 
Ebba

Ebba

14 oktober 2015 18:49

Det är så jobbigt när ens djur går bort..<3 Tur att hon redan var där så ni kan hämta henne snart!
Skönt att diskmaskinen kom idag också, avskyr att diska förhand..xD

Sv; Eller hur! Mys på hög nivå det ju! ;) Ja, verkligen! =)

Kramis!<3

http://nouw.com/ebbolella

 
Ebba

Ebba

14 oktober 2015 19:12

Sv; Tack fina du!<3 Nej, men precis.. Tror dem personerna som sa allt det där är väldigt osäkra i sig själva. Vilket är synd men det betyder inte att dem har rätten att få andra att må dåligt, så jag håller med dig fullt ut! =) <3
Awww, tack finis!:*

Massa kramar tillbaks!<3

http://nouw.com/ebbolella

 
N A T H A L I E

N A T H A L I E

14 oktober 2015 20:26

Kul med en ny diskmaskin! :)

http://nathalie.vione.se

 
Elin

Elin

14 oktober 2015 21:22

Amen du det låter hur positivt som helst :) skönt att du nu snart har en diskmaskin!

-Min hiss är att det snart är helg :D och att jag kom ut på en promenad!

SV; Det är precis samma sak, eller jag försöker att dra ner lite på ätandet då jag varit i en period då jag ätit sjukt mycket och en massa sött för den delen.. :/ din frukost lät ju supergod :D

Jodå, det är rimligt, dock börjar det nu bli mycket i skolan igen..
Ta det i din takt vännen :D<3

Kram på dig också!

http://nouw.com/ElinNordwall

 
Sara

Sara

14 oktober 2015 23:10

Får ni hämta henne snart då?? <3
Min hiss idag är jag klarade min kurs i skolan :)
Min diss är min jäkla rygg som bråkar med mig!

Kramar

http://hundkattfamiljen.bloggplatsen.se

 
Emm

Emm

15 oktober 2015 17:16

Åhh längtar verkligen tills vi flyttar och får diskmaskin. I vår lilla tvåa nu blir allt sjöblött bara man diskar något glas :) hoppas allt är bra. Kram

http://www.emelisian.bloggplatsen.se

 
N

N

15 oktober 2015 21:25

Skönt med diskmaskin!

http://nouw.com/nathaliemaria

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bian - 5 augusti 2018 13:19


Jag har ju varit väldigt oaktiv på bloggen det sista och mycket beror på att ja aldrig sitter vid datorn men nu har ja laddat ner appen så kan blogga från mobilen, i sängen till ö med. Ligger här med magkatarr ? nån annan som har magkatarr som har nå...

Av bian - 28 juli 2018 11:55

Denna helgen är den enda då jag tagit ut semester, väldigt skönt då det är väldigt med liv på SMögen idag pga av festival och då är det inte kul att jobba där :( Så ledig och fri som en fågel att göra avd jag vill! Men varm är det, nåt fruktansvärt, ...

Av bian - 21 juli 2018 21:59


För några dagar sedan pratade jag med Annie, hennes blogg hittar ni här, hon undrade om min blogg. Hon är inte den första men jag har inte funnit "mod" att skriva. Jag har varit kluven, ledsen, stark men ändå halv. Den 24 oktober avlivade jag min äls...

Av bian - 11 oktober 2017 16:04

Man måste se de bra sakerna med hösten även om den är mindre skoj ibland. I allafall väder mässigt! Jag älskar att plocka svamp, först såklart för att det är underbart gott men också att komma ut i skogen, det är så rofyllt! I år har jag nog plockat ...

Av bian - 26 september 2017 07:00

Alltså om ni bara kunde förstå hur ofta jag tänker på bloggen och allt jag vill dela med mig av! ALLTID!! Men jag sitter aldrig vid datorn längre... eller väldigt sällan. Enda gången jag sitter är när jag jobbar med företaget! Jag har haft en del att...

Presentation


Välkomna in till min blogg!

En tjej på 34 år som bloggar om allt som händer i mitt liv!

Har hus själv, massa djur, älskar att dela med mig av mat & sakerna som händer i mitt liv, både bra & dåliga!

Kategorier

Sök i bloggen

Tips från mig

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se