Allt om mitt liv... Å lite till

Direktlänk till inlägg 13 oktober 2015

Big Brother 2015

Av bian - 13 oktober 2015 20:26

Igår zappade ja runt på kanalerna och såg att Big Brother börjat igen, ja vet inte om ja är så mkt för just programmet men jag gillar att dom har så många olika personligheter i det programmet. I ex Paradise Hotel så går dom mycket på utseende, dock tycker ja dom har haft med tjejer i år som, inte bara består av fejk och det gillar ja. En sak som jag gillar i Big Brother är att dom inte får pakta utan där blir det straff om man gör det. Både tjejer och killar behöver se mer blandade kroppar tycker jag, bra att se bägge delar :)


Såg ni på Big Brother eller kommer ni se? Ser ni Paradise Hotel?


Jag ser Paradise men det är mest för att det är så kul att se när folk gör bort sig och hur mindre allmänt bildade vissa är. Det roligaste i år var när killarna skulle sätta ut kvinnliga underlivs delar, då skrattade jag rejält :D

 
ANNONS
 
Sara

Sara

13 oktober 2015 20:44

Såg på Big Brother förra året men fasiken jag blir så trött i huvudet av det för det är så mkt tjatter och tjaffs jämt haha. Men det är rätt kul och se hur folk fungerar inlåsta sådär!

Paradise Hotell har jag haft svårt just för att det är så utseende fixerat och typ allt handlar om sex! Visst är det roligt att se och se när dom gör bort sig men nä då ser jag hellre på BB :)
Kram

http://hundkattfamiljen.bloggplatsen.se

 
Elin

Elin

13 oktober 2015 21:03

Ser inte på något utav det, aldrig gjort heller ;) skäms när jag ser på det, iallafall PH!

Hoppas allt är bra med dig vännen <3

http://nouw.com/ElinNordwall

 
NATHALIE

NATHALIE

13 oktober 2015 21:58

Såg både Big Brother och Paradise Hotel förra året men inget jag följer iår :)

http://nathalie.vione.se

 
Hanna

Hanna

14 oktober 2015 13:33

ja det är ju lite trist men jag tycker inte om tomater, men det kanske är bara för att jag inte tål dom, men det såg verkligen gott ut :D

http://fitnessinspiration.se

 
Evy

Evy

14 oktober 2015 14:01

Räckte att ja dsåg förra årets patadise hotell när Saga Scott va med. Har börjat följa henne på instagram å så nu typ. :)

Big brother har ja typ aldrig gillat å kollat på. De gör ju nästan inget annat än bara super å ligger runt(ah förutom att de kanske får "aktiviteter" å göra då. Men ändå.. Neeh :p inte så kul å titta på tycker ja hehe.. Lite sjukt när de bara gör bort sig i tv lixom. Heh.

http://mybloggnotyours.bloggplatsen.se

 
lev-i-nuet88

lev-i-nuet88

16 oktober 2015 15:12

Kollar på Paradise Hotel och gillar det :) Börjat kolla på BB med men det har inte dragit igång riktigt än tycker jag så änsålänge är det inte så jättekul :)

http://lev-i-nuet88.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bian - 5 augusti 2018 13:19


Jag har ju varit väldigt oaktiv på bloggen det sista och mycket beror på att ja aldrig sitter vid datorn men nu har ja laddat ner appen så kan blogga från mobilen, i sängen till ö med. Ligger här med magkatarr ? nån annan som har magkatarr som har nå...

Av bian - 28 juli 2018 11:55

Denna helgen är den enda då jag tagit ut semester, väldigt skönt då det är väldigt med liv på SMögen idag pga av festival och då är det inte kul att jobba där :( Så ledig och fri som en fågel att göra avd jag vill! Men varm är det, nåt fruktansvärt, ...

Av bian - 21 juli 2018 21:59


För några dagar sedan pratade jag med Annie, hennes blogg hittar ni här, hon undrade om min blogg. Hon är inte den första men jag har inte funnit "mod" att skriva. Jag har varit kluven, ledsen, stark men ändå halv. Den 24 oktober avlivade jag min äls...

Av bian - 11 oktober 2017 16:04

Man måste se de bra sakerna med hösten även om den är mindre skoj ibland. I allafall väder mässigt! Jag älskar att plocka svamp, först såklart för att det är underbart gott men också att komma ut i skogen, det är så rofyllt! I år har jag nog plockat ...

Av bian - 26 september 2017 07:00

Alltså om ni bara kunde förstå hur ofta jag tänker på bloggen och allt jag vill dela med mig av! ALLTID!! Men jag sitter aldrig vid datorn längre... eller väldigt sällan. Enda gången jag sitter är när jag jobbar med företaget! Jag har haft en del att...

Presentation


Välkomna in till min blogg!

En tjej på 34 år som bloggar om allt som händer i mitt liv!

Har hus själv, massa djur, älskar att dela med mig av mat & sakerna som händer i mitt liv, både bra & dåliga!

Kategorier

Sök i bloggen

Tips från mig

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se