Allt om mitt liv... Å lite till

Direktlänk till inlägg 19 augusti 2015

Sofia Testar!

Av bian - 19 augusti 2015 20:50

Jag tänkt att eftersom jag sitter och testar massa nytt hela tiden kan jag lika gärna dela med mig till er vad jag tycker om varorna så ni slipper köpa dom om dom inte är bra ;) 


Västkustchips Havssalt   Betyg: ****+


Detta har verkligen blivit en av mina favoritchips, köper bara dessa numera. Jag ÄLSKAR salt och dessa smakar verkligen bra med salt och dom är inte för tunna så det blir lite tuggmotstånd. Man blir nästan beroende, kanske bör sänka betyget på något när dom är FÖR goda med, speciellt när det är en onyttig sak :D Finns även i räfflade för den som gillar det och även med smaker, men denna är helt underbar! FÖR GOD :D Pris ca 22 kr


 


88 Kitchen Teriyaki Kyckling m, nudlar   Betyg: *

 

Köpte denna på ÖoB häromdagen, mest för att jag var nyfiken. Så svårt att hitta goda nudlar som man bara värmer. Denna ska in i 1-2 min i micron. Är en påse nudlar och en med sås man häller ut, och sedan värmer. 1/3 av förpackningen blir full, så är inte alls mycket. Såsen och de s.k "grönsakerna" är som mos, inga grönsaker vad jag kan känna. Det enda som går ner är smaken på själva såsen, den jag kan ge godkänt. Nudlarna känns väldigt överkokta. Kostade 21:90, var inte ens värd 5 kr vad jag tycker :(

     


Björnekulla Hallonsylt Ekologisk   Betyg: ****

 

Denna blev en bra överraskning, lagom söt och känns inte lika tråkig som vanlig hallonsylt. Kommer absolut fortsätta köpa denna. En annan bra sak tycker jag var att det är mindre burk, förstår barnfamiljer att den kommer gå åt fort. Men jag tycker vanlig sylt blir så tråkig i burken efter ett tag, man vill liksom köpa ny fast man inte behöver. Pris ca 30 kr

 
ANNONS
 
natalia

natalia

19 augusti 2015 21:41

Skulle vara kul om ni fick in lite kläder som är större än xs/s :D

http://nouw.com/nataliatrojan

 
Evy

Evy

20 augusti 2015 00:22

Ja jo men ändå. Det va inte så kul å va vaken så tidigt. Märkte ju att de arbets gubbarna aldrig kom till mig under eftermiddan. Kändes rätt irritetande för min del om man säger så.. Jag som hade HOPPATS på att de skulle dyka upp, men neej då. Så nu vet ja inte när de kommer dyka upp nästa gång. Hmh!

Jo kanske ä elakt å kalla ett barn att vara tjock men.. Det va inte så att det var sån där svält-mage då?! :/ har hört å läsrät för läääängesen att fattiga barn eller vanliga barn över huvetaget kan få sån där sväll mage om den inte äter eller så men ja vet ej.. Eller så kan de ju bli tråkigt smala oxå.
Hm neej ja kan kanske ha missat å läst den artikeln tror ja! :/

http://mybloggnotyours.bloggplatsen.se

 
Elin

Elin

28 augusti 2015 22:30

Mums vad goda chipsen låter :D positivt!
Synd med nudlarna, på förpackningen såg de ju sjukt goda ut, men man ska väl inte gå på utseendet...?
Mums vad god sylten lät :D

http://nouw.com/ElinNordwall

 
natalia

natalia

30 augusti 2015 19:56

Hej!
Kom idag på att du för ett tag sedan frågade om jag ville prova dina produkter och blogga om det!

Tänkte kolla om det blir något med det? :)

Mejl: natalia.98@live.se

http://nouw.com/nataliatrojan

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bian - 5 augusti 2018 13:19


Jag har ju varit väldigt oaktiv på bloggen det sista och mycket beror på att ja aldrig sitter vid datorn men nu har ja laddat ner appen så kan blogga från mobilen, i sängen till ö med. Ligger här med magkatarr ? nån annan som har magkatarr som har nå...

Av bian - 28 juli 2018 11:55

Denna helgen är den enda då jag tagit ut semester, väldigt skönt då det är väldigt med liv på SMögen idag pga av festival och då är det inte kul att jobba där :( Så ledig och fri som en fågel att göra avd jag vill! Men varm är det, nåt fruktansvärt, ...

Av bian - 21 juli 2018 21:59


För några dagar sedan pratade jag med Annie, hennes blogg hittar ni här, hon undrade om min blogg. Hon är inte den första men jag har inte funnit "mod" att skriva. Jag har varit kluven, ledsen, stark men ändå halv. Den 24 oktober avlivade jag min äls...

Av bian - 11 oktober 2017 16:04

Man måste se de bra sakerna med hösten även om den är mindre skoj ibland. I allafall väder mässigt! Jag älskar att plocka svamp, först såklart för att det är underbart gott men också att komma ut i skogen, det är så rofyllt! I år har jag nog plockat ...

Av bian - 26 september 2017 07:00

Alltså om ni bara kunde förstå hur ofta jag tänker på bloggen och allt jag vill dela med mig av! ALLTID!! Men jag sitter aldrig vid datorn längre... eller väldigt sällan. Enda gången jag sitter är när jag jobbar med företaget! Jag har haft en del att...

Presentation


Välkomna in till min blogg!

En tjej på 34 år som bloggar om allt som händer i mitt liv!

Har hus själv, massa djur, älskar att dela med mig av mat & sakerna som händer i mitt liv, både bra & dåliga!

Kategorier

Sök i bloggen

Tips från mig

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se