Allt om mitt liv... Å lite till

Direktlänk till inlägg 12 augusti 2015

ÄÄÄNNTTLLIGGENNN

Av bian - 12 augusti 2015 22:29

Äntligen har tullverket godkänt mina varor så nu kan jag börja sälja :D :D Gud så himla lycklig! Som ja kämpat om detta, var SÅÅÅ nära att ge upp! Mer fel på en myndighet än dom får man leta efter men har nu börjat prata med en tjej som verkligen vill hjälpa mig och förklarar och gör så det blir rätt, hon vet vad hon pratar om!!! 


ÅHHHHHHHH LLLYCKKLIGGG :D :D :D Imorn kommer mer info om min hemsida och lite va varorna som kommit upp! Längtar ihjäl mig!!! :D


Tack alla som hållt alla tummar för mig!! Det lönar sig att vara envis och att aldrig ge upp!!  

 
ANNONS
 
Stamp-E

Stamp-E

12 augusti 2015 23:25

gött... japp det är najs, vi har själv precis dragit igång vår andra webshop, vi har ju haft www.malmoteknik.se i 2 år men nu är www.mobilfodral.nu startad :)

droppa gärna en rad när du dragit igång så man får spana lite, inte säkert jag trillar förbi här just då ju...

http://stamp-e.bloggplatsen.se

 
Elin

Elin

13 augusti 2015 00:03

Ååh men gud så roligt :D LYCKA!!!
Du ska aldrig sluta kämpa, tillslut fixar det sig <3

Grattis fina du :D ska bli spännande och se men också läsa!
Håller tummarna <3

Sv; Jamen eller hur, det är riktigt gott :D Det är samma för mig, man kan ju ha pasta till så mycket också!
Ja verkligen :)

Kramar <3

http://nouw.com/ElinNordwall

 
S AN N A

S AN N A

13 augusti 2015 00:27

Vad glad jag blir för din skull

http://zinja.se

 
natalia

natalia

13 augusti 2015 19:09

Asså du anar inte hur glad jag blev nu, för din skull tjejen! Du har kämpat som bara den och ÄNTLIGEN!!! Åh Grattis <3
Detta är så spännande, det ska bli så kul o se vad du säljer :D:D

http://nouw.com/nataliatrojan

 
Ida

Ida

13 augusti 2015 21:11

Va kul! Skönt när det äntligen går som man vill.

SV: Åh va du är gullig! Blev jätteglad över ditt meddelande. Jag tog en lite ofrivillig bloggpaus. Min lust tröt lite och därför blev det så. Men så tog jag mig i kragen och beslöt att börja om med en ny portal. Jag ser fram emot ditt besök. ;)

Låter musigt! Gillar rödlök! :) kram

http://nouw.com/lillapys

 
Emm

Emm

16 augusti 2015 01:16

Vad spännande! Vad är det du ska sälja? Kram

http://www.emelisian.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bian - 5 augusti 2018 13:19


Jag har ju varit väldigt oaktiv på bloggen det sista och mycket beror på att ja aldrig sitter vid datorn men nu har ja laddat ner appen så kan blogga från mobilen, i sängen till ö med. Ligger här med magkatarr ? nån annan som har magkatarr som har nå...

Av bian - 28 juli 2018 11:55

Denna helgen är den enda då jag tagit ut semester, väldigt skönt då det är väldigt med liv på SMögen idag pga av festival och då är det inte kul att jobba där :( Så ledig och fri som en fågel att göra avd jag vill! Men varm är det, nåt fruktansvärt, ...

Av bian - 21 juli 2018 21:59


För några dagar sedan pratade jag med Annie, hennes blogg hittar ni här, hon undrade om min blogg. Hon är inte den första men jag har inte funnit "mod" att skriva. Jag har varit kluven, ledsen, stark men ändå halv. Den 24 oktober avlivade jag min äls...

Av bian - 11 oktober 2017 16:04

Man måste se de bra sakerna med hösten även om den är mindre skoj ibland. I allafall väder mässigt! Jag älskar att plocka svamp, först såklart för att det är underbart gott men också att komma ut i skogen, det är så rofyllt! I år har jag nog plockat ...

Av bian - 26 september 2017 07:00

Alltså om ni bara kunde förstå hur ofta jag tänker på bloggen och allt jag vill dela med mig av! ALLTID!! Men jag sitter aldrig vid datorn längre... eller väldigt sällan. Enda gången jag sitter är när jag jobbar med företaget! Jag har haft en del att...

Presentation


Välkomna in till min blogg!

En tjej på 34 år som bloggar om allt som händer i mitt liv!

Har hus själv, massa djur, älskar att dela med mig av mat & sakerna som händer i mitt liv, både bra & dåliga!

Kategorier

Sök i bloggen

Tips från mig

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se