Allt om mitt liv... Å lite till

Direktlänk till inlägg 22 juli 2015

Liseberg imorn :)

Av bian - 22 juli 2015 18:20

Imorn ska jag ta med en kompis och åka till Liseberg och bo på Gothia Towers, ska bli sjukt roligt. Dom har så himla god frukost där :D Vi ska ta bussen ni för bilen är paj IGEN, jädra avgassysmtem som pajat igen. Orkar inte med dessa jädra bilarna, dom går ju bara paj hela hela tiden! Tur det finns buss i alla fall vid såna här tillfällen :D


Ska bli himla skönt att komma hemifrån o se framemot nåt! Jag har målat hela dagen innan jag började jobba, vi har även förberett och sågat bitarna till uteplatsen. Så nu ska vi snart sätta ihop det, längtar så himla mycket! Kommer bli toppen med en uteplats där den ska vara, underbart att längta till något, på lördag ska allt med taket vara klart med. Extra extra bra :D :D


Någon av er som ska till Liseberg eller annat nöjesfält i år? :D

 
 
natalia

natalia

22 juli 2015 20:35

Åh vad roligt, jag ska förhoppningsvis till Liseberg i augusti :D

http://nouw.com/nataliatrojan

 
Ingen bild

sonia-louise

23 juli 2015 09:09

Vilken fin blogg du har!:)
Kolla in vår blogg om du vill!

 
Ebba

Ebba

23 juli 2015 13:56

Vad roligt att åka till Liseberg! Osis att bilen gått sönder dock.. =/

Sv; Eller hur! ;)
Ja, det är ju det.. Jag lyckades gå 7 km igår kväll, det känns verkligen skönt bara det! Men promenader är ju bättre än ingenting! ;) <3

Kramis!<3

http://nouw.com/ebbolella

 
Amanda Jona [SPONTAN]

Amanda Jona [SPONTAN]

23 juli 2015 14:12

Vad roligt med Liseberg! :)

http://spontan.blogg.se

 
Emm

Emm

24 juli 2015 00:11

Tack! Vi bor i Malmö och ska köpa nästa lägenhet :) åhh vad roligt ni ska ha det. Har aldrig varit på Liseberg :) kram

http://www.emelisian.bloggplatsen.se

 
Annie

Annie

24 juli 2015 17:20

Verkligen, du är så duktig med allt Sofia! <3
Hoppas det går bra med magen och måendet :)
Ha så skoj nu! :)

Sv: Nu hoppas jag verkligen att min kropp "håller" för jag ska börja studera på allvar nu i höst! så är det planerat iaf ;)
Har läst kurs innan på deltid men nu i höst börjar jag plugga program på högskolan .. jag kom in! ;)

Ska få göra ytterligare en till MR på huvudet och hjärnan känns både bra och oroande, då jag inte direkt visste nåt om det.
Men bra att dem är noggranna och kollar mig ordentligt :)

Ha så kul!

Kramar!

http://www.lifebyannie.bloggplatsen.se

 
Evy

Evy

27 juli 2015 23:16

Guu' va fusk att du ska te liseberg/är på liseberg. Ja skulle oxå vilja dit ju. Men ä nog ingen som kan bli med mig å ja vill ju inte åka dit själv heller!

http://mybloggnotyours.bloggplatsen.se

 
Elin

Elin

5 augusti 2015 16:38

Gud vad roligt med Liseberg :D vågar du åka allt? ;)
Låter jättemysigt!

Dock jobbigt med bilen...de krånglar så förbannat mycket!

http://nouw.com/ElinNordwall

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bian - 5 augusti 2018 13:19


Jag har ju varit väldigt oaktiv på bloggen det sista och mycket beror på att ja aldrig sitter vid datorn men nu har ja laddat ner appen så kan blogga från mobilen, i sängen till ö med. Ligger här med magkatarr ? nån annan som har magkatarr som har nå...

Av bian - 28 juli 2018 11:55

Denna helgen är den enda då jag tagit ut semester, väldigt skönt då det är väldigt med liv på SMögen idag pga av festival och då är det inte kul att jobba där :( Så ledig och fri som en fågel att göra avd jag vill! Men varm är det, nåt fruktansvärt, ...

Av bian - 21 juli 2018 21:59


För några dagar sedan pratade jag med Annie, hennes blogg hittar ni här, hon undrade om min blogg. Hon är inte den första men jag har inte funnit "mod" att skriva. Jag har varit kluven, ledsen, stark men ändå halv. Den 24 oktober avlivade jag min äls...

Av bian - 11 oktober 2017 16:04

Man måste se de bra sakerna med hösten även om den är mindre skoj ibland. I allafall väder mässigt! Jag älskar att plocka svamp, först såklart för att det är underbart gott men också att komma ut i skogen, det är så rofyllt! I år har jag nog plockat ...

Av bian - 26 september 2017 07:00

Alltså om ni bara kunde förstå hur ofta jag tänker på bloggen och allt jag vill dela med mig av! ALLTID!! Men jag sitter aldrig vid datorn längre... eller väldigt sällan. Enda gången jag sitter är när jag jobbar med företaget! Jag har haft en del att...

Presentation


Välkomna in till min blogg!

En tjej på 34 år som bloggar om allt som händer i mitt liv!

Har hus själv, massa djur, älskar att dela med mig av mat & sakerna som händer i mitt liv, både bra & dåliga!

Kategorier

Sök i bloggen

Tips från mig

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se