Allt om mitt liv... Å lite till

Direktlänk till inlägg 21 juli 2015

2 dagar kvar...

Av bian - 21 juli 2015 14:15

Idag är det heldag jobb och sedan imorn, sedan ska jag vara ledig i en HEL vecka. Ska bli så otroligt skönt! Ja behöver det verkligen just nu med magen o allt, bara vara och göra mysiga saker. Ska bygga till en uteplats vid mitt växthus, får hoppas det kan bli bra! Och hoppas på lite fint väder med måste jag ju :D Ska gärna åka iväg på nåt spontant, typ Danmark eller nåt kanske men får se vad som händer. Alltid med hus så är det så mycket man måste fixa med, ledighet finns inte riktigt på kartan :D


Idag öser regnet ner här så då kan man ju faktiskt lika gärna jobba! Har ni något kul planerat ni ska göra nu av sommaren som återstår? Är bra sugen på en resa i början av sep, får se om det blir så. Beror på om min bror är kvar då så nån är husvakt :)

 
 
Annie

Annie

21 juli 2015 18:19

Jag tycker du är så duktig Sofia som kämpar på med jobb, hus trots det jobbiga med magen!<3
Riktigt bra gjort :)

Vad skönt för dig med 1 vecka ledigt, underbart ;)
Hoppas du får en fin vecka då<3

Sv: Förstår dig, låter verkligen jobbigt :(
Lider med dig* ..

Ja det är jobbigt .. hoppas verkligen! på svar snart!
Tack<3

Kramar!

http://www.lifebyannie.bloggplatsen.se

 
Ebba

Ebba

21 juli 2015 20:22

Vad härligt att vara ledig i en hel vecka! =D Hoppas du får det toppen då och riktigt bra väder och allt!<3

Sv; Åh tack! =) Uscha, tråkigt när man vill träna men inte kan! =(
Kramis!<3

http://nouw.com/ebbolella

 
natalia

natalia

21 juli 2015 20:50

Gud vad skönt med lite ledighet :D

Körningen går faktiskt riktigt bra för mig :D

http://nouw.com/nataliatrojan

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bian - 5 augusti 2018 13:19


Jag har ju varit väldigt oaktiv på bloggen det sista och mycket beror på att ja aldrig sitter vid datorn men nu har ja laddat ner appen så kan blogga från mobilen, i sängen till ö med. Ligger här med magkatarr ? nån annan som har magkatarr som har nå...

Av bian - 28 juli 2018 11:55

Denna helgen är den enda då jag tagit ut semester, väldigt skönt då det är väldigt med liv på SMögen idag pga av festival och då är det inte kul att jobba där :( Så ledig och fri som en fågel att göra avd jag vill! Men varm är det, nåt fruktansvärt, ...

Av bian - 21 juli 2018 21:59


För några dagar sedan pratade jag med Annie, hennes blogg hittar ni här, hon undrade om min blogg. Hon är inte den första men jag har inte funnit "mod" att skriva. Jag har varit kluven, ledsen, stark men ändå halv. Den 24 oktober avlivade jag min äls...

Av bian - 11 oktober 2017 16:04

Man måste se de bra sakerna med hösten även om den är mindre skoj ibland. I allafall väder mässigt! Jag älskar att plocka svamp, först såklart för att det är underbart gott men också att komma ut i skogen, det är så rofyllt! I år har jag nog plockat ...

Av bian - 26 september 2017 07:00

Alltså om ni bara kunde förstå hur ofta jag tänker på bloggen och allt jag vill dela med mig av! ALLTID!! Men jag sitter aldrig vid datorn längre... eller väldigt sällan. Enda gången jag sitter är när jag jobbar med företaget! Jag har haft en del att...

Presentation


Välkomna in till min blogg!

En tjej på 34 år som bloggar om allt som händer i mitt liv!

Har hus själv, massa djur, älskar att dela med mig av mat & sakerna som händer i mitt liv, både bra & dåliga!

Kategorier

Sök i bloggen

Tips från mig

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se