Allt om mitt liv... Å lite till

Direktlänk till inlägg 17 juli 2015

Taket snart klart

Av bian - 17 juli 2015 09:10

Nu är veckan snart slut och taket är snart KKKLLLAAARRRTTTT :D Det blir så himla fint alltså, så otroligt skönt och vilken lättnad som släpper för mig. Nu kommer det hålla framöver i massa år!! Känns som en milstolpe när det kommer till huset, nu är det gjort :D


Denna veckan har mest inneburit passa hundar och måla för mig, nu när ställningen är uppe så får jag passa på att måla lite och fylla i saker där trät rört sig, har varit ledig i tre dagar men min vecka ledig är nästa så då ska ja passa på att vara ute och göra saker :) Tycker juli har gått så sjukt fort, är det bara ja som tycker ja? Över halva gjord, men har inte sån ångest över det faktiskt, har varit mycket denna sommaren och kommer ändå se tillbaka på sommaren som en bra sommar trots att vädret hittills varit sådär :D Denna veckan har vi dock haft mer eller mindre sol hela veckan, PERFEKT takläggar väder :D


Hoppas ni alla haft det bra sen vi hördes sist :D

 
 
natalia

natalia

17 juli 2015 11:51

Men fy vad jobbigt att det krånglar ;(

Min sommar har inte varit så bra...min morfar gick bort förra veckan så fick åka till Polen helt plötsligt för begravning, nu är jag hemma o jobbar igen. Så får se om det blir någon semester i polen!

http://nouw.com/nataliatrojan

 
Annie

Annie

18 juli 2015 10:32

Vad skönt att taket snart är klart! :)
Duktigt du är med allt, fixar och donar :)

Sv: Dem vet nog inte riktigt, dem är lite inne på att misstänka borrelia pga alla stickningar och konstiga symtom jag har, nu har dem tagit flera blodprov och prov för borrelia-få se vad det visar ..
Jag har varit inne på att misstänka andra saker också, men får se vad dessa prover visar först!

Sen har jag en cysta( tror dem ..)och nån slags inflammation där nere. Ska göra MR på det om 1,5 vecka. det är nog detta som oroar mig mest för jag har fortfarande ont där :(

Ja nu har det varit så här några månader, så börjar bli less.

Hur är det med dig? och din mage?

Kramar!

http://www.lifebyannie.bloggplatsen.se

 
Elin

Elin

18 juli 2015 12:29

Gud vad härligt att du nu har ett bra, nytt tak som kommer hålla i flera år :D så glad för din skull!

Härlig vecka, njut så länge ledigheten varar :) ja Juli har gått sjukt snabbt! Snart börjar skolan igen...och jag känner redan ångesten. Vill verkligen inte tillbaka.

Sv; Ja verkligen! Min sommar hade verkligen sugit ifall att något hänt..vi ses inte ofta men jag älskar henne supermycket ändå och ifall nåt skulle hända henne, ja.. jag vet inte vad jag skulle göra då!
Det är hemskt när människor gör så!

Vad skönt att smärtorna har lättat :) Positivt!
Jo, det hoppar upp och ner för mig... just nu är det bra men det kommer tider då det är värre än värst! Tack <3

Jag ska gå in och läsa det :) Tack! (Ska ta bort kommentaren så att ingen ser lösenordet, lovar dig det!<3

Varma kramar!

http://nouw.com/ElinNordwall

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bian - 5 augusti 2018 13:19


Jag har ju varit väldigt oaktiv på bloggen det sista och mycket beror på att ja aldrig sitter vid datorn men nu har ja laddat ner appen så kan blogga från mobilen, i sängen till ö med. Ligger här med magkatarr ? nån annan som har magkatarr som har nå...

Av bian - 28 juli 2018 11:55

Denna helgen är den enda då jag tagit ut semester, väldigt skönt då det är väldigt med liv på SMögen idag pga av festival och då är det inte kul att jobba där :( Så ledig och fri som en fågel att göra avd jag vill! Men varm är det, nåt fruktansvärt, ...

Av bian - 21 juli 2018 21:59


För några dagar sedan pratade jag med Annie, hennes blogg hittar ni här, hon undrade om min blogg. Hon är inte den första men jag har inte funnit "mod" att skriva. Jag har varit kluven, ledsen, stark men ändå halv. Den 24 oktober avlivade jag min äls...

Av bian - 11 oktober 2017 16:04

Man måste se de bra sakerna med hösten även om den är mindre skoj ibland. I allafall väder mässigt! Jag älskar att plocka svamp, först såklart för att det är underbart gott men också att komma ut i skogen, det är så rofyllt! I år har jag nog plockat ...

Av bian - 26 september 2017 07:00

Alltså om ni bara kunde förstå hur ofta jag tänker på bloggen och allt jag vill dela med mig av! ALLTID!! Men jag sitter aldrig vid datorn längre... eller väldigt sällan. Enda gången jag sitter är när jag jobbar med företaget! Jag har haft en del att...

Presentation


Välkomna in till min blogg!

En tjej på 34 år som bloggar om allt som händer i mitt liv!

Har hus själv, massa djur, älskar att dela med mig av mat & sakerna som händer i mitt liv, både bra & dåliga!

Kategorier

Sök i bloggen

Tips från mig

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se