Allt om mitt liv... Å lite till

Direktlänk till inlägg 6 juli 2015

Första semestern denna veckan

Av bian - 6 juli 2015 20:14

Denna veckan ska jag ha mina första semesterdagar, ska ha lite dutt semester i år med, Så några dagar varje vecka. Jag har inte alls behovet av flera veckor i rad och har heller inte råd med det. Vill få in pengar så det räcker till räkningarna i alla fall :) Jag får min semesterersättning varje månad, och så vill jag ha det med för jag behöver pengar på vintern. Har ni semester, lov, sommarjobb som ni gör nu på dagarna? Tycker det är väldigt synd att vara ledig när det inte är bra väder, då kan man lika gärna jobba för då kan man inte greja ute eller sola :D


Nu ska vi snart börja lägga om mitt tak, är så nervös men det kommer nog bli jätte bra. Jag har svårt för såna här stora förändringar i livet på något vis, jag är van vid att något går tokigt men försöker vara lugn för magens skull. Det som händer får hända, mer kan jag inte göra :)


Hoppas ni haft en bra början på juli alla goingar <3

 
 
Elin

Elin

7 juli 2015 20:36

Vad gött med semester, det är du värd :D
Jag har lov, men nästa år ska jag försöka mig på lite arbete ;) längtar men ändå inte, bara och hoppas på att sommarn blir lika som årets!

Lycka till med taket, kommer gå bra, tänk på det fina efteråt :)

Sv; Nej det är inte alls roligt att må så här, varken inom sig eller utanpå..
Alltså, lite men inte så värst mycket, känns som att jag lika gärna kan gå utan tabletterna!

Varma kramar <3

http://nouw.com/ElinNordwall

 
Vivi

Vivi

9 juli 2015 11:07

Jag jobbar själv nästan hela sommaren eftersom jag precis fick en timanställning, men jag har nästan en hel vecka ledigt om några veckor och det ska bli jättemysigt !!
Hoppas allt går bra med taket och att allt går bra med din mage!! Hoppas du fått några bra svar <3
Kram

http://www.missvivis.se

 
natalia

natalia

12 juli 2015 21:11

Hur går det med webshoppen? :D

http://nouw.com/nataliatrojan

 
Emm

Emm

13 juli 2015 11:14

Känner igen det där. Hade sån ångest över att ta ut fyra veckors semester att det var nära att det blev mindre men kände att jag måste ha semester så kroppen hinner återställa sig. Kram

http://www.emelisian.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bian - 5 augusti 2018 13:19


Jag har ju varit väldigt oaktiv på bloggen det sista och mycket beror på att ja aldrig sitter vid datorn men nu har ja laddat ner appen så kan blogga från mobilen, i sängen till ö med. Ligger här med magkatarr ? nån annan som har magkatarr som har nå...

Av bian - 28 juli 2018 11:55

Denna helgen är den enda då jag tagit ut semester, väldigt skönt då det är väldigt med liv på SMögen idag pga av festival och då är det inte kul att jobba där :( Så ledig och fri som en fågel att göra avd jag vill! Men varm är det, nåt fruktansvärt, ...

Av bian - 21 juli 2018 21:59


För några dagar sedan pratade jag med Annie, hennes blogg hittar ni här, hon undrade om min blogg. Hon är inte den första men jag har inte funnit "mod" att skriva. Jag har varit kluven, ledsen, stark men ändå halv. Den 24 oktober avlivade jag min äls...

Av bian - 11 oktober 2017 16:04

Man måste se de bra sakerna med hösten även om den är mindre skoj ibland. I allafall väder mässigt! Jag älskar att plocka svamp, först såklart för att det är underbart gott men också att komma ut i skogen, det är så rofyllt! I år har jag nog plockat ...

Av bian - 26 september 2017 07:00

Alltså om ni bara kunde förstå hur ofta jag tänker på bloggen och allt jag vill dela med mig av! ALLTID!! Men jag sitter aldrig vid datorn längre... eller väldigt sällan. Enda gången jag sitter är när jag jobbar med företaget! Jag har haft en del att...

Presentation


Välkomna in till min blogg!

En tjej på 34 år som bloggar om allt som händer i mitt liv!

Har hus själv, massa djur, älskar att dela med mig av mat & sakerna som händer i mitt liv, både bra & dåliga!

Kategorier

Sök i bloggen

Tips från mig

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se