Allt om mitt liv... Å lite till

Direktlänk till inlägg 3 juli 2015

Folk med djur i bilen

Av bian - 3 juli 2015 09:55

Alltså igår fick jag ett mindre utbrott på facebook när man läser att folk slänger kattungar i sopor och lämnar hundarna att dö i bilen för att man ska shoppa på Ikea!!! Alltså jag blir så förbannad på sånt att ja inte vet var ja ska ta vägen, hur kan människor bli så jävla korkade? Vad är det för fel i huvudet på dom? Jag som människan kan KNAPPT sitta i bilen när det är varmt, jag smälter ju bort och sedan med stängde rutor, OCH med päls. HUR KAN MAN GÖRA SÅ????? Hur kan man låta bli att använda hjärna och bli så jävla ego o dumma i huvudet!!!


Hoppas dom en dag får smaka på samma medicin! Och fan för alla folk som inte gör nåt heller, dom är lika dumma i huvudet dom!!


Lämna aldrig ett djur i en bil, ALDRIG!!! 

 
 
Grön

Grön

3 juli 2015 21:06

Mmmm... Därför jag knappt läser saker. Blir bara less. Bästa att göra är att bara stänga av allt tycker jag. Idioter finns och kommer alltid finnas. Om det så är för att de är onda eller bara dumma i huvudet.

http://gronsjal.bloggplatsen.se

 
Ann Pettersson

Ann Pettersson

3 juli 2015 23:44

Hej jag undrar om du vet att en annan bloggare tagit detta inlägg och publicerat det som sitt eget här?: http://miamiamia.bloggplatsen.se/2015/07/03/11133081-folk-med-djur-i-bilen/ Hon stjäl nämligen urskillningslöst.

http://nouw.com/Annorlunda

 
Elin

Elin

4 juli 2015 00:26

Jag håller med dig! Det är fan helt jävla sjukt och människorna är fan helt jävla dumma i huvudet! Skulle dem tycka själva att det är kul och vara i en varm bil i säkert 1,5-2h?!

Lämna för fan hunden hemma istället där den har VATTEN, SYRE OCH SKUGGA!!

Blir så arg. Besviken!

Jättebra inlägg, att du tog upp detta!

http://nouw.com/ElinNordwall

 
Mimmi

Mimmi

4 juli 2015 07:11

Bra jamat!
Gäller även lägenheter som behöver skyddas från solen med persienner, gardiner och kanske en fingerbredd korsdrag. Och en isbit i dricksvattnet gör susen!
Mjau!

http://livet-enligt-mimmi.bloggplatsen.se

 
Emm

Emm

5 juli 2015 12:49

Det är helt idiotiskt! Blev själv provocerad igår när jag åkte till en anna stad och en tjej med hund tog sig på den överfulla bussen som var kokande het. Det är hemskt! Bra att du uppmärksammar detta. Kram

http://www.emelisian.bloggplatsen.se

 
Maria

Maria

17 juli 2015 11:18

Ja,håller verkligen med dig.
Önskar människor tänkte efter före.
Än och utsätta djur för sånt:(:(

http://cherrypeak.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bian - 5 augusti 2018 13:19


Jag har ju varit väldigt oaktiv på bloggen det sista och mycket beror på att ja aldrig sitter vid datorn men nu har ja laddat ner appen så kan blogga från mobilen, i sängen till ö med. Ligger här med magkatarr ? nån annan som har magkatarr som har nå...

Av bian - 28 juli 2018 11:55

Denna helgen är den enda då jag tagit ut semester, väldigt skönt då det är väldigt med liv på SMögen idag pga av festival och då är det inte kul att jobba där :( Så ledig och fri som en fågel att göra avd jag vill! Men varm är det, nåt fruktansvärt, ...

Av bian - 21 juli 2018 21:59


För några dagar sedan pratade jag med Annie, hennes blogg hittar ni här, hon undrade om min blogg. Hon är inte den första men jag har inte funnit "mod" att skriva. Jag har varit kluven, ledsen, stark men ändå halv. Den 24 oktober avlivade jag min äls...

Av bian - 11 oktober 2017 16:04

Man måste se de bra sakerna med hösten även om den är mindre skoj ibland. I allafall väder mässigt! Jag älskar att plocka svamp, först såklart för att det är underbart gott men också att komma ut i skogen, det är så rofyllt! I år har jag nog plockat ...

Av bian - 26 september 2017 07:00

Alltså om ni bara kunde förstå hur ofta jag tänker på bloggen och allt jag vill dela med mig av! ALLTID!! Men jag sitter aldrig vid datorn längre... eller väldigt sällan. Enda gången jag sitter är när jag jobbar med företaget! Jag har haft en del att...

Presentation


Välkomna in till min blogg!

En tjej på 34 år som bloggar om allt som händer i mitt liv!

Har hus själv, massa djur, älskar att dela med mig av mat & sakerna som händer i mitt liv, både bra & dåliga!

Kategorier

Sök i bloggen

Tips från mig

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se