Allt om mitt liv... Å lite till

Direktlänk till inlägg 1 juli 2015

Quornfingers - Vegetariskt!

Av bian - 1 juli 2015 22:46

Detta är något som jag tror jag kommit på själv, namnet i alla fall det andra har säkert massa testat redan men jag har inte läst det någonstans i alla fall. Jag gillar nuggets men jag vill inte använda kyckling, så jag tog quornfileer och delad dom tre ggr på längden sedan doppar jag dom i uppvispat ägg med 1 msk vatten per ägg. Och sedan rullar jag dom i panko. Ströbröd blir troligen bättre och fastnar bättre men ja älskar panko! Det blir så krispigt med det :) När dom ligger i pannan, måste vara olja inget smör då kryddar jag dom med svartpeppar och salt. Jag kan LOVA att man kan lura vilken barn och troligen vuxen med detta, smakar exakt som kyckling :D Nästa gång ska jag prova att ha lite riven parmesan i ströbrödet med, som jag gör när jag gör nuggets :) Servera med ris o currysås eller enkel sallad med en god sås :)


Denna innehåller ägg och det gör ju quorn med, så denna är inte vegansk utan vegetarisk :)


Mums mums mums :D Vågar ni prova? :D

  
 
Elin

Elin

1 juli 2015 23:07

Låter ju helt GUDOMLIGT gott!!!! Låter inte bara gott utan det SER gott ut! :D Skulle absolut vilja pröva :D

Mums, nu blev jag hungrig ;)

SV; Ja det är det, det var det också :D
Nä men eller hur, vissa saker angår inte alla andra! Kanske bara dem närmsta som dem i familjen osv!
Jag förstår dig till hundra procent och du ska inte behöva skriva ut det om du själv inte vill! :)

Jo det går så där! Just idag har det varit ganska lugnt, men nu mot kvällningen har det börjat mer och magen känns svullen :S har också ont "nere" och ryggen... men blodprov och ett till prov är taget nu så vi får hoppas på att svar kommer nu i slutet av veckan eller nästa! :)
Tack för att du frågar <3 hur går det själv, med dig?

Varma kramar!

http://nouw.com/ElinNordwall

 
Evy

Evy

1 juli 2015 23:58

Ja det va väldigt härligt å åka båt faktiskt. :) ja hoppas på att det blir fler båt turer framöver igen. Ja älskar att åka båt ut på ajön :D

http://mybloggnotyours.bloggplatsen.se

 
Amanda Jona [SPONTAN]

Amanda Jona [SPONTAN]

2 juli 2015 10:27

Lät ju verkligen supergott!

http://spontan.blogg.se

 
natalia

natalia

2 juli 2015 19:01

Låter ju riktigt intressant gott :D

http://nouw.com/nataliatrojan

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bian - 5 augusti 2018 13:19


Jag har ju varit väldigt oaktiv på bloggen det sista och mycket beror på att ja aldrig sitter vid datorn men nu har ja laddat ner appen så kan blogga från mobilen, i sängen till ö med. Ligger här med magkatarr ? nån annan som har magkatarr som har nå...

Av bian - 28 juli 2018 11:55

Denna helgen är den enda då jag tagit ut semester, väldigt skönt då det är väldigt med liv på SMögen idag pga av festival och då är det inte kul att jobba där :( Så ledig och fri som en fågel att göra avd jag vill! Men varm är det, nåt fruktansvärt, ...

Av bian - 21 juli 2018 21:59


För några dagar sedan pratade jag med Annie, hennes blogg hittar ni här, hon undrade om min blogg. Hon är inte den första men jag har inte funnit "mod" att skriva. Jag har varit kluven, ledsen, stark men ändå halv. Den 24 oktober avlivade jag min äls...

Av bian - 11 oktober 2017 16:04

Man måste se de bra sakerna med hösten även om den är mindre skoj ibland. I allafall väder mässigt! Jag älskar att plocka svamp, först såklart för att det är underbart gott men också att komma ut i skogen, det är så rofyllt! I år har jag nog plockat ...

Av bian - 26 september 2017 07:00

Alltså om ni bara kunde förstå hur ofta jag tänker på bloggen och allt jag vill dela med mig av! ALLTID!! Men jag sitter aldrig vid datorn längre... eller väldigt sällan. Enda gången jag sitter är när jag jobbar med företaget! Jag har haft en del att...

Presentation


Välkomna in till min blogg!

En tjej på 34 år som bloggar om allt som händer i mitt liv!

Har hus själv, massa djur, älskar att dela med mig av mat & sakerna som händer i mitt liv, både bra & dåliga!

Kategorier

Sök i bloggen

Tips från mig

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se