Allt om mitt liv... Å lite till

Direktlänk till inlägg 26 juni 2015

Bloggpaus

Av bian - 26 juni 2015 09:44

Jag har haft en liten paus från bloggen, har varit en del annat att stå i, har haft mycket ont i magen och helt enkelt har noll inspiration att skriva något även om jag tänk att jag vill. Magen är verkligen inte bra och min läkare är på semester så nu väntar jag på att hon ska komma tillbaka nästa vecka igen för orkar inte dra all historia för en ny läkare IGEN. Får stå ut tills dess helt enkelt.


Hur har ni det mina kära bloggisar? Har sommaren börjat hos er? Idag är det underbart väder men värmen kan jag inte påstå direkt har "slagit till" väntar fortfarande :D


Hoppas allt är bra med er, ska försöka få in något mer inlägg senare idag <3

 
ANNONS
 
Lisa

Lisa

26 juni 2015 11:16

Awww. Vad tråkigt att du mår så dåligt i sommartider och allt!
Skickar en massa krya på dig kramar. Ta hand om dig fina du!
Kraaam

http://www.lilagardiner.bloggplatsen.se

 
Elin

Elin

26 juni 2015 12:10

Ibland behöver man en paus så man orkar med mer och speciellt sig själv! Välkommen tillbaka iallafall :)
Låter inte alls kul att du inte mår bra, att magen håller på! :( Krya på dig i massor!!<3

Jag har det okej, magen håller på som vanligt och ryggen men lite lättare idag!
Sommarn är inte heller här, känns hur surt som helst :(

Sv; Ja jag har fått örhängena, gjorde ett inlägg om dem men du ska inte behöva gå och läsa så "långt bak", men TACK så jättemycket!! :D Jag har använt dem flitigt :D Superfina och jag är grymt nöjd!

Ha en underbar dag! :) Varma kramar <3

http://nouw.com/ElinNordwall

 
Ebba

Ebba

26 juni 2015 14:37

Uscha att du haft ont i magen! =( Men en bloggpaus kan behövas ibland också!<3

Sv; Jag och några tjejer ska åka till min ena kompis stuga! :D <3

Det är lugnt Sofia!<3 Jag kan vara rätt sen med mina svar också..XD
Kramis!<3

http://nouw.com/ebbolella

 
Emm

Emm

26 juni 2015 22:20

Ibland är det bog nyttigt att stanna upp och reda ut knuten innan man går vidare. Skönt med bloggpaus! Välkommen tillbaka!

http://www.emelisian.bloggplatsen.se

 
Vivi

Vivi

28 juni 2015 20:07

Ush stackare! Håller alla tummar för att det ordnar sig snart, tar på krafterna att inte ha några krafter och ha ont <3 Massa kramar!!

http://www.missvivis.se

 
MiaMIaMIa

MiaMIaMIa

30 juni 2015 00:07

Jag är en kvinna, mamma, fru. Men egentligen är jag inte skapt till att vara ensamhet. Har mina hundar. Har min sysselsättning på kommuns psyktrin och är ofta ledig på helgerna och vissa vardagar. Mina intressen ligger mest i djur, natur, sjön, promenad, skärgård m.m Medmänsklighet och omtanke är det viktigaste i livet. Tänk om några av mina bästa framtida vänner finns här. /mia2@home.se
Jag har diagnoser: Asperger, Autism, Utvecklingstörning m.m
Snälla ni kom in och läs min blogg om mitt liv vetja!
Att vara annorlunda liv med diagnoser!
DELA OCH SPRID MIN BLOGG VIDARE!
DET SKULLE BETYDAR MYCKER FÖR MIG OM NI GJORDE DETTA FÖR MIN SKULL!
TACK I FÖR HAND!
miamiamia.bloggplatsen.se
mia2@home.se
Jag bloggar för att jag vill öka kunskapen och förståelsen om Psykisk Ohälsa i samhället. Om du bloggar helt eller delvis om Psykisk Ohälsa, följ mig så följer jag tillbaks! Jag har: Autismspektrumtillstånd, Autism, ADHD, kronisk depression. För samarbete kontakta mig på: / mia2@home.se
Jag och vill skriva lite om mina tankar i den stora världen och och leva ett annorlunda liv och vara annorlunda!
Hoppas på många läsare som vill följs och följa mig i både vått och torrt! Hoppas att ni dela och sprida min blogg vidare m.m
I både glädje och sorg, jag är en lipsill för det minsta lilla egentligen så får vi ser hur det går att blogga här. Har haft ett hård liv!
miamiamia.bloggplatsen.se

http://www.miamiamia.bloggplatsen.se

 
natalia

natalia

1 juli 2015 17:37

Hej! Om ca 4 -5 veckor ska jag åka till Polen så har redan börjat fixa lite tidinställda inlägg och undrar om du skulle vara intresserad av att skriva ett inlägg om tex något du upplevt, om din blogg, om ditt liv, ja vad du än känner för o skriva om. Som jag då sedan kan publicera på min blogg någon gång under de veckorna jag är iväg. Skulle du vara intresserad får du gärna säga till så skriver jag till vilken mejladress du ska skicka ditt inlägg till. Självklart får du gärna ta med bilder.

Mejla natalia.98@live.se vid intresse :D

http://nouw.com/nataliatrojan

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bian - 5 augusti 2018 13:19


Jag har ju varit väldigt oaktiv på bloggen det sista och mycket beror på att ja aldrig sitter vid datorn men nu har ja laddat ner appen så kan blogga från mobilen, i sängen till ö med. Ligger här med magkatarr ? nån annan som har magkatarr som har nå...

Av bian - 28 juli 2018 11:55

Denna helgen är den enda då jag tagit ut semester, väldigt skönt då det är väldigt med liv på SMögen idag pga av festival och då är det inte kul att jobba där :( Så ledig och fri som en fågel att göra avd jag vill! Men varm är det, nåt fruktansvärt, ...

Av bian - 21 juli 2018 21:59


För några dagar sedan pratade jag med Annie, hennes blogg hittar ni här, hon undrade om min blogg. Hon är inte den första men jag har inte funnit "mod" att skriva. Jag har varit kluven, ledsen, stark men ändå halv. Den 24 oktober avlivade jag min äls...

Av bian - 11 oktober 2017 16:04

Man måste se de bra sakerna med hösten även om den är mindre skoj ibland. I allafall väder mässigt! Jag älskar att plocka svamp, först såklart för att det är underbart gott men också att komma ut i skogen, det är så rofyllt! I år har jag nog plockat ...

Av bian - 26 september 2017 07:00

Alltså om ni bara kunde förstå hur ofta jag tänker på bloggen och allt jag vill dela med mig av! ALLTID!! Men jag sitter aldrig vid datorn längre... eller väldigt sällan. Enda gången jag sitter är när jag jobbar med företaget! Jag har haft en del att...

Presentation


Välkomna in till min blogg!

En tjej på 34 år som bloggar om allt som händer i mitt liv!

Har hus själv, massa djur, älskar att dela med mig av mat & sakerna som händer i mitt liv, både bra & dåliga!

Kategorier

Sök i bloggen

Tips från mig

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se