Allt om mitt liv... Å lite till

Alla inlägg under maj 2015

Av bian - 1 maj 2015 17:07

Igår hade jag och en kompis Carro tjejkväll, träffar henne allt för sällan vi har alltid så kul! Hon har två barn och jobbar heltid så blir inte så mkt tid över och ja med allt mitt. Älskar när saker bli spontana det blir oftast mest roligt. Jag umgås inte så mycket mina tjejkompisar alls längre, det ändras verkligen med åldern det där. Mina killkompisar pratar ja med nästan varje dag, det är lite konstigt men väldigt roligt att det är så :) 


Så ikväll ska ja umgås lite med mina goa pokerkompisar över nätet och spela turnering som jag gör varje fredag. Jag slutar 20 idag med för jobbar extra för det är röd dag :)


Nu är solen här med :) Har ni något kul planerat idag? :D

ANNONS

Presentation


Välkomna in till min blogg!

En tjej på 34 år som bloggar om allt som händer i mitt liv!

Har hus själv, massa djur, älskar att dela med mig av mat & sakerna som händer i mitt liv, både bra & dåliga!

Kategorier

Sök i bloggen

Tips från mig

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se