Allt om mitt liv... Å lite till

Alla inlägg under maj 2015

Av bian - 13 maj 2015 14:17

Nu har jag äntligen fått min Kevin Murphy kit som jag skickat efter, 600 kr gick det på men i butiken jag kollade skulle det kosta 900 kr så kom ner lite i pris i alla fall, använt det två ggr nu. Ska se hur länge det håller :) Ja gillar mest schampoot, balsamen är väl okej men ja vill ha så mjuk hår som möjligt men det känns lite strävt efter det men kanske för att det är annorlunda än andra schampoon :) Man fick även men en spray man ska spraya i hårbotten, den kommer ja inte köpa mer för den gör håret ganska strävt. Får hoppas håret kommer växa fortare nu då, det som är meningen. Kommer uppdatera om hur det går :D


 

ANNONS
Av bian - 12 maj 2015 20:48

Nu vill jag inte vara deppig mer över förra inlägget :) Jag har ju börjat lite ny livsstil utan mjöl och laktosfritt, inte allt laktosfritt men mjölk i alla fall som ja använder mest. Jag har fått pippi på två saker, soppa äter jag massa får inte så ont då. Och sedan räk/ägg macka fast utan macka :D Haha hur låter det då, men sjukt gott och lätt för magen att ta. Jag lägger sallad i botten, äggskivor, saltar dom lite, gurkaskivor, lite majonnäs. Dill uppepå :) Lyxar jag till det ahr ja handskalade räkor med och lite andra grönsaker, typ tomater och paprika. Hur gott som helst och man slipper mackan :DSedan soppa, grönsaker och buljong och köttfärs är en stor favorit här, och gott är det med och man går faktiskt ner i vikt med när man äter soppa på ett bra sätt och soppa är nyttigt :)


Vilken är era favoritsoppa? :)

ANNONS
Av bian - 12 maj 2015 10:19

Det har hänt en sak här hemma som jag gärna vill skriva av mig om, därför jag inte varit i bloggen på några dagar även om ja tänkt på er hela tiden och hade nu massvis med kommentar jag ska svara på men har bara inte orkat riktigt.


För några nätter sedan så sov min bror hos min mamma i två nätter, andra natten gick vi o la oss efter en film och helt plötsligt när jag somnat så skälelr hundarna väldigt argt. Jag tystar ner dom men hör då något ja tycker som en bildörr som stänger sig. Jag tänker att ja nog inbillar mig men kände ändå att jag ville gå upp å titta, ser då en bil längst ner vid vägen där mitt grus börjar men tre personern som står med ficklampor, en går runt mitt hus i mörkret och släcker då lampan, en går mot min grannes hus som är sommarhus. Den andras lampa slocknar med men ser inte vart han går, första tanken när jag såg dom var, gud dom har kört på ett djur. Ja börjar fundera över om mina katter är inne allihopa, dom är alltid inne kväll men var ändå första tanken. 


Jag ringer först mamma men hon säger till mig att ringa polisen ändå så det gjorde ja. Dom skickade direkt en polisbil men den var såklart en bit bort. När jag gick in i mitt sovrum och tittade ner mot källaren, eftersom en gick runt mitt hus.. Precis när ja tittar ner så tänds en ficklampa och nån lyser in i min källare...


Alltså känslan i magen där, först blev jag rädd men sedan blev ja mest arg. Blir så förbannad över alla som alltid ska förstöra för andra. Även om dom nu inte gjorde nåt med mitt hus så kommer jag aldrig vara 100% trygg här igen, alltid sova lite sämre, alltid flyga upp när jag hör ljud. Varför ska andra får göra så mot folk som inte gjort nåt? Det gör mig så jävla arg och förbannad! Jag ville öppna fönstret och bara skrika men hon på SOS sa åt mig att inte göra det ifall dom har vapen eller nåt.


Han släckte ganska fort lampan och ja såg i ljuset från mtit garage att han gick ner igen mot vägen som tur var, han glömmer säkert detta på en minut men det kommer aldrig jag göra!


Polisen kom till slut och ja förklarade situationen igen och bilen och dom åkte upp till grannen och kollade. Sedan åkte dom det hållet som dom åkte och skulle kolla runt... Jag är fortfarande inte helt okej men är glad att ja är så tuff som jag är ändå. Ingen ska få skrämma mig eller ta mina saker, detta är ju mitt hus men det som sagt som händer är att man blir så JÄVLA SATANS arg! Finns så många människor som förstör för andra, hur kan man vilja vara en sån person? Dom ja har berättat för säger typ, är säkert pundare som behöver pengar osv men jag skiter i hur mycket dom knarkar eller vad som gör, man ska aldrig ta andras saker för att ha råd till det!!! 


Åhhh nu blir jag arg igen.... Förlåt alla svärord men är verkligen precis så jag känner!

Av bian - 7 maj 2015 11:35

Inatt har jag inte sovit en blund pga av magen, sprang upp o ner på toa hela natten. Mådde illa och har såna hugg hela tiden att ja får huka mig ibland och bara vänta tills det går över, känslan är att nån kör in en kniv och sedan drar ut den igen :( Så kl 12 när jag slutat ska jag upp i sängen igen och sova ikapp alla timmar, hoppas jag, om magen vill det. Jag vill inte mer känner jag, orkar inte vara orolig mer :(


Upp i allt ringde banken idag och ja måste ändå värda upp mitt hus för att få lånet, det innebär att jag ganska snart måste komma ikapp med målningen nere och få iordning det sista som behölvs göras, nu blev jag lite stressad över det med men får ju inte stressa... SUCK!!!


Om GUD funderar på att en dag vara på min sida så vore denna en ganska bra att börja med... Tror inte ens på

GUD men kanske får börja göra det om han bara kan ge mig ett gnista hopp..


Så färdiggnällt, tack om ni orkar läsa och lyssna   

Av bian - 6 maj 2015 19:12

Idag ringde läkaren och alla prover var bra men hon blir bara mer och mer förundrad över vad som kan vara fel nu. Ja ska tillbaka den 4 juni då ska ja även ta blodprov som kollar plättarna och lite annat eftersom min hud är så konstig och blåmärken får jag ju så lätt. Folk tror ju ibland ja är misshandlad utan att ja inte ens gjort något, hade ju även knölros två ggr förra året, fy det var inte kul. Hoppas ja slipper det i år...


Jag ska fortsätta undvika gluten så gott det går och har även ändrat till laktosmjölk nu men shit vad mycket dyrare allt sånt är. Sjukt egentligen för man kan ju inte hjälpa att man har allegi eller är känslig mot vissa ämnen man äter! Blå mjölk har dom också bara i 1 liter här, inne i stan finns det 1,5 liter men det är ju 4 mil dit, lite långt för mjölk... Grön finns men blä det kan ja inte dricka!


Har ni tänkt på det hur mycket dyrare allegimat är? Någon som har tips vad man kan baka/äta istället

för vetemjölet? Finns massa olika typer men lite tips skadar ju aldrig :)

Av bian - 5 maj 2015 20:24

Idag har magen gjort väldigt ont och haft ont upp i ryggen, imorgon ska jag prata med läkaren om proverna vi tog sist och var vi ska göra härnäst. Ja vill inte ens tänka på det, vill bara bli bra nu :(


Har varit och slingat håret idag, fick lånat mammas bil då vår ju är sönder. Men blev jättefin i håret i alla fall :) Så känner mig lite mer "fin" nu, den mörka utväxten var hemsk! Nästan helg ska vi till Arboga och spela poker, ska bli sjukt kul, längtar ihjäl mig :) Ska försöka trixa fram något ja ska ha på mig med, är två kvällar där :)


Orkar inte skriva så långt idag men hoppas ni haft en bra tisdag alla goa bloggisar <3

Av bian - 4 maj 2015 19:16

  • 1 burk kokta svarta bönor (400 g)
  • 3 ägg
  • 2 1/2 msk olja
  • 1 dl kakao
  • 1 krm salt
  • 1 tsk vaniljpulver
  • 1 tsk vanlijsocker
  • 1 1/2 dl rårörsocker
  • 150 g mörk choklad (ca 60 %) Var slut på 60 så ja köpte 70 gick lite bra :)

 

Sätt ugnen på 175°och smörj en ugnssäker form, ca 25&thinsp;x&thinsp;20 cm. Jag tog ett bakplåtspapper och hade i smeten, det var lite kletigt med det gick!


Häll av, skölj och låt bönorna  rinna av, lägg bönorna i en matberedare och mixa slätt med oljan och 1 msk vatten. (se bild hur det ser ut när det är klart). Häll över mixade bönorna i en skål och ta fram elvisp.  Tillsätt övriga ingredienser utom chokladen och mixa till en slät smet. Den tjocknar efter ett litet tag när man vispat så var inte oroliga :)


Hacka chokladen och smält över vattenbad eller i mikro. Häll ner i smeten och mixa snabbt ihop.

Häll smeten i formen. Grädda i mitten av ugnen ca 30 minuter. Känn med en provsticka om kakan är klar. Stickan ska vara torr. Låt svalna.


Fri från allt mjöl och smör :) Servera gärna med grädde och bär, ingen jag bett smaka kakan

har trott i sin vildaste fantasi att den är gjord på bönor :D      

          

 

Av bian - 3 maj 2015 15:32

Alltså nästan hela mitt vuxna liv så har jag alltid hört att jag pratar mycket, alltså bara allmänt. Ja är väldigt pratig och social av mig, har alltid lätt att prata med andra och nya människor. Men problem är att många alltid påpekar detta, du pratar ju alltid hela tiden osv men är ju inte så att ja avbryter folk och så men sitter man massa folk och vissa inte säger något då pratar jag för är väl kanske inte så mycket för tystnad. När folk säger så här till mig, att du pratar ju jämt osv då blir jag faktiskt lite ledsen för det är ju en del av den jag är. 


Ibland tror jag bara vissa är lite avis för dom har så svårt att prata med folk, men det är ju inte mitt problem men när folk säger det som är mina vänner känns det ledsamt ibland. Förstr egentligen inte hur man kan säga så för ja pratar ju för att ja är glad och vill ha en rolig samtal, ja gör ju inget fel. Eller hur tycker ni?


Mina vänner kan ibland säga typ om vi är på Ica, varför pratade du med henne i kassa om ja typ säger nåt till henne, fattar inte varför man inte ska prata med folk det är ju så man lär sig saker och lär känna folk. 

Presentation


Välkomna in till min blogg!

En tjej på 34 år som bloggar om allt som händer i mitt liv!

Har hus själv, massa djur, älskar att dela med mig av mat & sakerna som händer i mitt liv, både bra & dåliga!

Kategorier

Sök i bloggen

Tips från mig

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se