Allt om mitt liv... Å lite till

Direktlänk till inlägg 30 maj 2015

Vinnarna i Smycketävlingen

Av bian - 30 maj 2015 14:26

Jag drog vinnarna i tordags men igår kraschade hela min dator, som TUR va hade jag alltid viktigt på hårddisk bredvid för ja kände på mig att det skulle hända. Så jag har inte fått min dator hel o fixad förrän idag men här kommer i alla fall vinnarna av tävlingen :D   Så GRATTIS Vivi som drogs först och Elin på andra plats :D :D

 
ANNONS
 
Vivi

Vivi

30 maj 2015 17:17

Åhhhhh YEY!!! Vad glad jag blir!! Hjippi!!! 😊❤️ Vart ska jag maila? Har förresten samma erfarenhet av quorn som du, gillar inte färsen medan bitarna och filéerna är supergoda!! Hoppas du har en skön helg. Kram

http://www.missvivis.se

 
Ebba

Ebba

30 maj 2015 17:31

Åh grattis till vinnarna! =)

Sv; Jag slängde det mesta av godisarna, började få utslag och reagera på dem efter 5 stycken.. =/ Tack för varningen!<3

Kramis!<3

http://nouw.com/ebbolella

 
Elin

Elin

31 maj 2015 13:41

Oj, haha jag blev fasen lite chockad jag :D Men tack så jättemycket! :D<3

http://nouw.com/ElinNordwall

 
natalia

natalia

31 maj 2015 19:41

Attans, missade denna :(

http://nouw.com/nataliatrojan

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bian - 5 augusti 2018 13:19


Jag har ju varit väldigt oaktiv på bloggen det sista och mycket beror på att ja aldrig sitter vid datorn men nu har ja laddat ner appen så kan blogga från mobilen, i sängen till ö med. Ligger här med magkatarr ? nån annan som har magkatarr som har nå...

Av bian - 28 juli 2018 11:55

Denna helgen är den enda då jag tagit ut semester, väldigt skönt då det är väldigt med liv på SMögen idag pga av festival och då är det inte kul att jobba där :( Så ledig och fri som en fågel att göra avd jag vill! Men varm är det, nåt fruktansvärt, ...

Av bian - 21 juli 2018 21:59


För några dagar sedan pratade jag med Annie, hennes blogg hittar ni här, hon undrade om min blogg. Hon är inte den första men jag har inte funnit "mod" att skriva. Jag har varit kluven, ledsen, stark men ändå halv. Den 24 oktober avlivade jag min äls...

Av bian - 11 oktober 2017 16:04

Man måste se de bra sakerna med hösten även om den är mindre skoj ibland. I allafall väder mässigt! Jag älskar att plocka svamp, först såklart för att det är underbart gott men också att komma ut i skogen, det är så rofyllt! I år har jag nog plockat ...

Av bian - 26 september 2017 07:00

Alltså om ni bara kunde förstå hur ofta jag tänker på bloggen och allt jag vill dela med mig av! ALLTID!! Men jag sitter aldrig vid datorn längre... eller väldigt sällan. Enda gången jag sitter är när jag jobbar med företaget! Jag har haft en del att...

Presentation


Välkomna in till min blogg!

En tjej på 34 år som bloggar om allt som händer i mitt liv!

Har hus själv, massa djur, älskar att dela med mig av mat & sakerna som händer i mitt liv, både bra & dåliga!

Kategorier

Sök i bloggen

Tips från mig

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se