Allt om mitt liv... Å lite till

Direktlänk till inlägg 28 maj 2015

Ny handlingslista - Quorn lektion

Av bian - 28 maj 2015 09:14

Igår hela kvällen låg jag å läste massa nya recept och är så många som jag vill prova så det innebär en helt ny handlingslista! Är massa saker som jag ska handla som ja inte ens vet var det finns på affären :D Och imorn ska vi ju till stan och det innebär ICA Maxi, så jag har lite yta som jag behöver leta på! Två saker som jag ska testa för första gången är Tofu och Soyafärs... Ska bli otroligt spännande. Ska försöka få med mig min bror med på detta... Inte det lättaste för han är ganska rädd för ny mat men Quorn fick jag lätt i honom så det ska jag också köpa :D


Tänkte ha en Quorn lektion med er som inte smakat det, jag gillar verkligen Quorn dock mest fileérna och bitarna. Färsen har jag inte fått så bra erfarenheter av men har bara provat en paket, ska testa soyafärsen och se om den är bättre. Jag tycker det är bäst att köpa fileérna eftersom dom kan man ha som hel filé eller också göra bitar av, då har man liksom redan två alternativ :) Jag kommer lägga upp recept men tänk på att du kan göra det mesta av Quorn, hamburgare, köttbullar, köttfärssås, kycklinggryta, wok, taco, panerade bitar, wrap med bitar osv osv :)


Bra saker med Quorn:

 

Smakar som kyckling så allt man har kyckling till kan man lätt ersätta med Quorn


Färre kalorier, lägre fetthalt och mindre kolesterol än kött


Mykoprotein som quorn är gjort på är ett näringsriktigt, köttfritt och högkvalitativt protein, som är naturligt fettsnålt och rikt på protein och fibrer


Finns massa bra recept på exempel quorn.se

Bilden är lånad från deras sida

 

 
ANNONS
 
jeljoh13

jeljoh13

28 maj 2015 11:11

Bra inlägg med tips :)

Jag visste inte att dom tar saltvattenlösning i kycklingen. Haha, så sjukt. Alltid nåt så dom ska tjäna extra.

http://jeljoh13.bloggplatsen.se

 
Annie

Annie

28 maj 2015 11:38

Bra inlägg! jag gillar med quorn :)

Sv: Tack så mycket för omtanken snälla du<3
Det är inget vidare faktiskt, mer ont :(

Ska till läkare idag, få se om han kommer fram till nåt.

Hoppas det är bättre med dig :)<3

Kram!

http://www.lifebyannie.bloggplatsen.se

 
Ebba

Ebba

28 maj 2015 16:19

Har aldrig testat Quorn! :O

Sv; Ja, det blev så att en skola i närheten var tvungen att läggas ner, så det kommer fler elever därifrån och sen är den blivande 7:an över 60st vilken skulle bli för trångt i bara två klasser.. XD

Ojdå! XD

Kramis!<3

http://www.nouw.com/ebbolella

 
Patricia

Patricia

29 maj 2015 14:40

Du får berätta sedan vad du tyckte om de produkterna?:)

http://patriciac.blogg.se

 
Ebba

Ebba

29 maj 2015 18:47

Sv; Måste nog göra det! =D

Kramis!<3

http://www.nouw.com/ebbolella

 
Elin

Elin

31 maj 2015 13:44

Jätteroligt när man hittar mer och nya recept :) hoppas att allt smakar gott och att du lyckas med allt! Quorn låter så spännande :)

Ha en fortsatt fin söndag :)

http://nouw.com/ElinNordwall

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bian - 5 augusti 2018 13:19


Jag har ju varit väldigt oaktiv på bloggen det sista och mycket beror på att ja aldrig sitter vid datorn men nu har ja laddat ner appen så kan blogga från mobilen, i sängen till ö med. Ligger här med magkatarr ? nån annan som har magkatarr som har nå...

Av bian - 28 juli 2018 11:55

Denna helgen är den enda då jag tagit ut semester, väldigt skönt då det är väldigt med liv på SMögen idag pga av festival och då är det inte kul att jobba där :( Så ledig och fri som en fågel att göra avd jag vill! Men varm är det, nåt fruktansvärt, ...

Av bian - 21 juli 2018 21:59


För några dagar sedan pratade jag med Annie, hennes blogg hittar ni här, hon undrade om min blogg. Hon är inte den första men jag har inte funnit "mod" att skriva. Jag har varit kluven, ledsen, stark men ändå halv. Den 24 oktober avlivade jag min äls...

Av bian - 11 oktober 2017 16:04

Man måste se de bra sakerna med hösten även om den är mindre skoj ibland. I allafall väder mässigt! Jag älskar att plocka svamp, först såklart för att det är underbart gott men också att komma ut i skogen, det är så rofyllt! I år har jag nog plockat ...

Av bian - 26 september 2017 07:00

Alltså om ni bara kunde förstå hur ofta jag tänker på bloggen och allt jag vill dela med mig av! ALLTID!! Men jag sitter aldrig vid datorn längre... eller väldigt sällan. Enda gången jag sitter är när jag jobbar med företaget! Jag har haft en del att...

Presentation


Välkomna in till min blogg!

En tjej på 34 år som bloggar om allt som händer i mitt liv!

Har hus själv, massa djur, älskar att dela med mig av mat & sakerna som händer i mitt liv, både bra & dåliga!

Kategorier

Sök i bloggen

Tips från mig

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se