Allt om mitt liv... Å lite till

Direktlänk till inlägg 27 maj 2015

Go Vegan! Nu blir det mindre kött

Av bian - 27 maj 2015 16:27

Hur länge som helst har ju jag funderat på köttfria dagar och jag hade ju tre stycken innan min bror kom hem men nu var jag på bibblan igår och lånade en fantastisk bok som heter Välkommen till vegoriket. Jag bara älskade den! Den ger så mycket bra ider och Mattias som gjort boken har gjort på ett roligt och annorlunda vis. Jag tycker verkligen att ALLA borde ha köttfria dagar, inte bara för djurens skull utan även för miljön. Köttindustrin förstör så otroligt mycket av vår planet att det inte är klokt! Jag har aldrig mått så bra och varit så pigg när som när jag inte åt nåt kött, jag vill kunna äta fisk o skaldjur någon gång men det är inte alls ofta jag äter det heller! Så nu kommer det dyka upp masa spännande recept hos mig som ine innehåller kött och mindre djur produkter och även betyg på sånt jag provar :D


Så nu ska det bli ändring här hemma, vågar ni också er på köttfri dag, för miljön och djuren så borde ni

också prova. Finns så otroligt mycket god mat som inte innehåller djurprodukter :D


Vill ni ha inspiration så låna gärna denna boken, finns massa bra böcker och sidor att läsa tips på :D


 
ANNONS
 
Isabelle

Isabelle

27 maj 2015 16:49


Tjenaremorrsningkorrsning..

Ja varför inte !!!.

Jag brukar ju aldrig käka kött exempelvis !!!

// Mvh Isabelle //

http://www.---0o0---llsabellell---0o0---.bloggplatsen.se

 
Vivi

Vivi

27 maj 2015 19:02

Jag håller med du, det finns många fördelar med köttfria dagar. Jag äter ju inte rött kött, men jag önskar ÄNDÅ att vi kunde äta lite mer helvegetariskt. Vi äter nog köttfritt en gång i veckan, men det skadar inte med en dag till :P
Idag har jag iaf varit och köpt massa god fisk i Mölle *mums*
Tack för tipsen , ska ta tag i min lilla odlingslåda nu :P
Kram

http://www.missvivis.se

 
natalia

natalia

27 maj 2015 19:04

Vad roligt :D

Jag ska jobba första veckorna i sommar :D

http://nouw.com/nataliatrojan

 
Lisa

Lisa

27 maj 2015 19:11

Good luck! :D Haha. Kött för gött för att inte ätas. Men förstår din tanke. Vi brukar iaf köra en vegetarisk dag i veckan, men annars för köttet göra resten tyvärr.
Men det är tur vi alla är olika, och vegetariskt är ju så fräscht!

Kram!

http://www.lilagardiner.bloggplatsen.se

 
jeljoh13

jeljoh13

27 maj 2015 22:06

Den boken verkar bra. Jag ska fortsätta kolla in på din blogg och läsa dina recept. Det är ju jättebra att få tips. Quorn har jag inte testat. Inte ens hört talats om det faktisk. Men jag ska läsa om det på nätet.

Hittade ditt inlägg angående schampot från den här sidan http://www.econordica.se/se/ , det ska jag nog beställa :) Jag tror att det kan hjälpa mot akne.

http://jeljoh13.bloggplatsen.se

 
Mimmi

Mimmi

28 maj 2015 19:24

Ja, min matte äter faktiskt ytterst sällan kött. Hon hälsar att hon älskar sojanuggets från hälsans kök.
Men själv tänker jag absolut fortsätta att äta kött varje dag! Inga kompromisser så länge jag lever!

http://livet-enligt-mimmi.bloggplatsen.se

 
Emm

Emm

30 maj 2015 23:46

Vad kul att du ska testa. Det bästa med vegansk/vegetarisk mat är att det är så lätt att göra och variera. Kram

http://www.emelisian.bloggplatsen.se

 
Elin

Elin

31 maj 2015 13:48

Vegomat är jättegott, dock skulle jag inte klara av att leva utan kött heller :) men det är helt enkelt min åsikt!
Tycker dock synd om att planeten ska gå åt så mycket utav det vi gör...hm, vi måste verkligen fixa vår planet och miljön!

http://nouw.com/ElinNordwall

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bian - 5 augusti 2018 13:19


Jag har ju varit väldigt oaktiv på bloggen det sista och mycket beror på att ja aldrig sitter vid datorn men nu har ja laddat ner appen så kan blogga från mobilen, i sängen till ö med. Ligger här med magkatarr ? nån annan som har magkatarr som har nå...

Av bian - 28 juli 2018 11:55

Denna helgen är den enda då jag tagit ut semester, väldigt skönt då det är väldigt med liv på SMögen idag pga av festival och då är det inte kul att jobba där :( Så ledig och fri som en fågel att göra avd jag vill! Men varm är det, nåt fruktansvärt, ...

Av bian - 21 juli 2018 21:59


För några dagar sedan pratade jag med Annie, hennes blogg hittar ni här, hon undrade om min blogg. Hon är inte den första men jag har inte funnit "mod" att skriva. Jag har varit kluven, ledsen, stark men ändå halv. Den 24 oktober avlivade jag min äls...

Av bian - 11 oktober 2017 16:04

Man måste se de bra sakerna med hösten även om den är mindre skoj ibland. I allafall väder mässigt! Jag älskar att plocka svamp, först såklart för att det är underbart gott men också att komma ut i skogen, det är så rofyllt! I år har jag nog plockat ...

Av bian - 26 september 2017 07:00

Alltså om ni bara kunde förstå hur ofta jag tänker på bloggen och allt jag vill dela med mig av! ALLTID!! Men jag sitter aldrig vid datorn längre... eller väldigt sällan. Enda gången jag sitter är när jag jobbar med företaget! Jag har haft en del att...

Presentation


Välkomna in till min blogg!

En tjej på 34 år som bloggar om allt som händer i mitt liv!

Har hus själv, massa djur, älskar att dela med mig av mat & sakerna som händer i mitt liv, både bra & dåliga!

Kategorier

Sök i bloggen

Tips från mig

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv


Skaffa en gratis blogg p www.bloggplatsen.se