Allt om mitt liv... Å lite till

Direktlänk till inlägg 26 maj 2015

Grönsaker o kryddor från trädgården

Av bian - 26 maj 2015 11:53

Jag verkligen ÄLSKAR när man kan börja ta in egna kryddor och grönsaker från trädgården! Finns inget bättre på hela sommaren tycker jag. Just nu har jag kryddor som är klara, spenat och ruccola. Kan inte bli bättre! Så igår när jag gjorde "räksmörgås" men utan smörgås :D Och sallad på kvällen så hade jag egen dill och egen sallad i. Så otroligt gott :D


Odlar ni något eget hemma?

   

 
ANNONS
 
Patricia

Patricia

26 maj 2015 14:44

Åh vad roligt. Hoppas det smakade extra gott nu då, det brukar ju göra det när det är sitt eget odlade:)
Jag odlar ruccola och gräslök och dill, men de två sistnämnda verkar inte vilja ta sig (eller så var det jag som sådde för sent).

http://patriciac.blogg.se

 
Elin

Elin

26 maj 2015 17:20

Åh vad roligt med egna grönsaker och kryddor, såg grymt gott ut :) vi har också lite som vi planterade för några veckor sedan!

http://nouw.com/ElinNordwall

 
natalia

natalia

26 maj 2015 19:15

Gud vad gott :D

http://nouw.com/nataliatrojan

 
Vivi

Vivi

26 maj 2015 20:10

Wow ... jag har satt upp pallkragar, men inte odlat i dem ännu ... hrm ...vet inte ens om det går nu :(
Kram

http://www.missvivis.se

 
jeljoh13

jeljoh13

26 maj 2015 22:20

Åhh, så gott, sånt där gillar man :)vilken är din favorit grönsak?

http://jeljoh13.bloggplatsen.se

 
jeljoh13

jeljoh13

26 maj 2015 22:48

Ja det hoppas jag verkligen, har ätit medicin en gång tidigare. Nu är det iaf inte exsakt lika mkt som det var då men fortfarande för mkt. Men men, hoppas på det bästa :)

Okej nice, vad roligt att odla själv så. Jag gillar också det mesta :) Jag har hört att broccoli ska vara väldigt nyttigt. Det ska jag äta mer av hehe ^^

http://jeljoh13.bloggplatsen.se

 
Mia

Mia

27 maj 2015 00:46

Hej! Mitt namn är Mia, och jag är född 1970, bor i ett hus på landet tillsammans med min man, våra barn, våra hundar m.m Jag driver en blogg om psykisk ohälsa.
Min blogg skiljer sig från andra bloggar inom ämnet genom att jag på ett öppet och ärligt sätt berättar om psykiska svårigheter utan att läsningen blir allt för tung och ledsam.

Vill gärna blogga om det här!
Jag med Aspergers syndrom, Autism, utvecklingstöning osv.
Jag har kämpat med mitt dåliga mående i hela livet och kommer förmodligen tampas med det så länge jag lever. Men i dag hanterar jag det på ett bättre sätt än jag någonsin gjort tidigare.


Tyvärr tar inte mina motgångar slut där. Utan 2003 dog min mamma.

Mammas död kom väldigt plötsligt och helt utan förvarning vilket försatte hela vår familj i chock och sorg som är väldigt svår att hantera. Jag har fortsatt att kämpa på så gått det går. Jag har svackor som kommer och går i bland mer och i bland mindre.
Men jag kämpar fortfarande på. För jag har trots allt detta fortfarande livskraft kvar. Jag tänker inte ge upp!

Jag försöker hålla en trivsam och positiv ton i livet trots att det är svårt.

Men jag har mina guldkorn i min familj, mina hundar och mina intressen m.m
Bloggen handlar ju främst om mig och vad som händer i mitt liv, både positivt och negativt. Jag är alltid öppen och ärlig i bloggen.

Jag skulle aldrig medvetet skriva någonting för att skada någon!

Jag tjänar inte heller pengar på min blogg så allt ni läser är mina personliga åsikter.

I min blogg skriver jag också mycket om attityder gentemot psykisk ohälsa och jag bloggar om psykiska olikheter för att minska tabun och sprida vetskapen om hur det är att leva med psykisk ohälsa.

Jag vill att skammen som ligger i att vara psykiskt sjuk ska försvinna och det samma gäller alla fördomar som finns kring psykiska olikheter.För kontakt:
// mia2@home.se

http://miamiamia.bloggplatsen.se

 
natalia

natalia

27 maj 2015 12:07

Åh då kommer jag köpa av dig :D

http://nouw.com/nataliatrojan

 
jeljoh13

jeljoh13

27 maj 2015 12:55

Okej det låter bra, har också hört andra som inte äter kött som säger att dom mår bättre av att inte äta det. Kanske jag borde testa. Var det inte svårt att hitta på maträtter i början?. Jag tycker att allt är förvirrande med vad som är bra mat och inte.

Vad tycker du om mjöl och sånt då, äter du bara råg?

Använder du ekologisk shampo med?

Ha en bra dag :)

http://jeljoh13.bloggplatsen.se

 
Patricia

Patricia

27 maj 2015 16:00

sv: Okej, aj då kanske mitt börjar ploppa upp snart då. Såg att dillen började komma lite smått.
Jo jag köpte nya frön i år så de ska vara nya.

http://patriciac.blogg.se

 
Evy

Evy

1 juni 2015 00:49

hehe vad härligt å lägga på lite eget som du sått! bättre än sånt som ä i affärer å så blir det ju mkt billigare också för din del ;) *tummen upp* :D

http://mybloggnotyours.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bian - 5 augusti 2018 13:19


Jag har ju varit väldigt oaktiv på bloggen det sista och mycket beror på att ja aldrig sitter vid datorn men nu har ja laddat ner appen så kan blogga från mobilen, i sängen till ö med. Ligger här med magkatarr ? nån annan som har magkatarr som har nå...

Av bian - 28 juli 2018 11:55

Denna helgen är den enda då jag tagit ut semester, väldigt skönt då det är väldigt med liv på SMögen idag pga av festival och då är det inte kul att jobba där :( Så ledig och fri som en fågel att göra avd jag vill! Men varm är det, nåt fruktansvärt, ...

Av bian - 21 juli 2018 21:59


För några dagar sedan pratade jag med Annie, hennes blogg hittar ni här, hon undrade om min blogg. Hon är inte den första men jag har inte funnit "mod" att skriva. Jag har varit kluven, ledsen, stark men ändå halv. Den 24 oktober avlivade jag min äls...

Av bian - 11 oktober 2017 16:04

Man måste se de bra sakerna med hösten även om den är mindre skoj ibland. I allafall väder mässigt! Jag älskar att plocka svamp, först såklart för att det är underbart gott men också att komma ut i skogen, det är så rofyllt! I år har jag nog plockat ...

Av bian - 26 september 2017 07:00

Alltså om ni bara kunde förstå hur ofta jag tänker på bloggen och allt jag vill dela med mig av! ALLTID!! Men jag sitter aldrig vid datorn längre... eller väldigt sällan. Enda gången jag sitter är när jag jobbar med företaget! Jag har haft en del att...

Presentation


Välkomna in till min blogg!

En tjej på 34 år som bloggar om allt som händer i mitt liv!

Har hus själv, massa djur, älskar att dela med mig av mat & sakerna som händer i mitt liv, både bra & dåliga!

Kategorier

Sök i bloggen

Tips från mig

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se