Allt om mitt liv... Å lite till

Direktlänk till inlägg 25 maj 2015

Ny vecka

Av bian - 25 maj 2015 09:19

Detta är alltså sista veckan i maj, fasen så fort det går. Snart är det Midsommar! Denna veckan ska ja ÄNTLIGEN o hämta mina nya glasögon. Mina gick sönder för några veckor sedan så nu har ja haft dom jätte sneda på sedan dess, jag har även beställt solglasögon med styrka. Ska bli så otroligt skönt! Ja tycker inte ja passar alls i glasögon så var väldigt svårt att välja och till slut tog jag bara ett par, solglasögon är mycket lättare! Ja har linser med men bara endags så orkar inte alltid sätta in dom, lättare när man bara är hemma och dra på glasögonen :)


Denna veckan jobbar jag väldigt mycket men nästa vecka jobbar ja lite mindre då jag tagit ledigt måndag och lördag :)


Har ni något kul planerat denna veckan? :D

 
ANNONS
 
Evy

Evy

25 maj 2015 17:57

Ja det kändes najs faktiskt :D inte ofta det händer när man förr försökte va med om det men äntligen fick ja det. :D

För mig blir det nog lugnt ikväll å imorgon. Men onsda och torsdag ska ja iväg å hjälpa morsan på hennes jobb en sväng lite. :) å så nån av de dagarna ska ja köpa hem en matta till köket oxå(eftersom ja inte har nån där) så det ser lite mer hemtrevligare utvi köket oxå. å så på freda blir det frissan å få håret ny färgat(samma som ja har på presentations bilden här i bloggen då det röda nästan gått ur på mig å fått utväxt å måste få i mer blond) å sen efter frissan kommer killen min te mig å lörda äre fest :D

http://mybloggnotyours.bloggplatsen.se

 
Vivi

Vivi

25 maj 2015 20:25

Jag best. också sådana solglas när jag fick mina glasögon, har varit så användbart !! Får vi se glasögonen sedan ? :)
Hoppas allt känns bra nu inför sommaren nu när det ordnade sig med huset :)
Kramar

http://www.missvivis.se

 
Elin

Elin

25 maj 2015 22:14

Ha en fin vecka :) sjukt att det är sista veckan!

Roligt med nya glassögon :) -visste faktiskt inte att du hade det!

http://nouw.com/ElinNordwall

 
Isabelle och Lucas

Isabelle och Lucas

27 maj 2015 16:51


Jag har haft söndriga glasögin i en evighet typ men jag lagar dom så det funkar rätt ok ändå :-) haha.

http://www.---0o0---llsabellell---0o0---.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bian - 5 augusti 2018 13:19


Jag har ju varit väldigt oaktiv på bloggen det sista och mycket beror på att ja aldrig sitter vid datorn men nu har ja laddat ner appen så kan blogga från mobilen, i sängen till ö med. Ligger här med magkatarr ? nån annan som har magkatarr som har nå...

Av bian - 28 juli 2018 11:55

Denna helgen är den enda då jag tagit ut semester, väldigt skönt då det är väldigt med liv på SMögen idag pga av festival och då är det inte kul att jobba där :( Så ledig och fri som en fågel att göra avd jag vill! Men varm är det, nåt fruktansvärt, ...

Av bian - 21 juli 2018 21:59


För några dagar sedan pratade jag med Annie, hennes blogg hittar ni här, hon undrade om min blogg. Hon är inte den första men jag har inte funnit "mod" att skriva. Jag har varit kluven, ledsen, stark men ändå halv. Den 24 oktober avlivade jag min äls...

Av bian - 11 oktober 2017 16:04

Man måste se de bra sakerna med hösten även om den är mindre skoj ibland. I allafall väder mässigt! Jag älskar att plocka svamp, först såklart för att det är underbart gott men också att komma ut i skogen, det är så rofyllt! I år har jag nog plockat ...

Av bian - 26 september 2017 07:00

Alltså om ni bara kunde förstå hur ofta jag tänker på bloggen och allt jag vill dela med mig av! ALLTID!! Men jag sitter aldrig vid datorn längre... eller väldigt sällan. Enda gången jag sitter är när jag jobbar med företaget! Jag har haft en del att...

Presentation


Välkomna in till min blogg!

En tjej på 34 år som bloggar om allt som händer i mitt liv!

Har hus själv, massa djur, älskar att dela med mig av mat & sakerna som händer i mitt liv, både bra & dåliga!

Kategorier

Sök i bloggen

Tips från mig

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se