Allt om mitt liv... Å lite till

Direktlänk till inlägg 24 maj 2015

Kladdkaka utan gluten

Av bian - 24 maj 2015 16:44

Igår bakade jag kladdkaka utan gluten för första gången :) Den blev riktigt god, jag körde med Finax glutenfria mjölmix. 


150 gr    smör eller margarin
2 dl socker
1 dl kakao
1 tsk vaniljsocker
2 st ägg
1,5 dl glutenfri mjölmix

Smält smöret i en kastrull. När det smält så blanda i socker, vaniljsocker och kakao. Tillsätt ett o ett ägg och rör mycket så äggen inte stelnar om det är varmt. Ha sist i mjölet, när allt är blandat så upp i formen och in i 15 min i ugnen. När den är klar så ska den direkt in i kylen en timme och sedan redo att äta :D Är man inte glutenkänslig så kan man ha vetemjöl, ta då 2 dl. Det glutenfria är lite mer kompaktare så därför behövs det mindre där :D


Servera med vispad grädde och gärna bär som ex hallon, mums :D


  
ANNONS
 
Ebba

Ebba

24 maj 2015 17:30

Åh, nu blev jag sugen på kladdkaka!XD

Sv; Haha, jag med! Men sen gick resten av familjen och la sig innan det var slut så då fick jag försöka att dämpa mig! XD

Kramis!<3

http://www.nouw.com/ebbolella

 
Elin

Elin

24 maj 2015 18:55

ÅH vad gott! :D Nu blev jag sugen!

Sv; Jamen eller hur, det är sjukt!! Känner igen mig så i texten!
Nej faktiskt inte :/

Så där, bättre idag än vad det var igår och fredag iallafall! Hur är det själv? :)

Hoppas att du haft en bra helg! Varma kramar

http://nouw.com/ElinNordwall

 
Annelie

Annelie

24 maj 2015 20:11

åh så gott! :)

http://lie7.for.me

 
natalia

natalia

24 maj 2015 21:34

Så gott :D

http://nouw.com/nataliatrojan

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bian - 5 augusti 2018 13:19


Jag har ju varit väldigt oaktiv på bloggen det sista och mycket beror på att ja aldrig sitter vid datorn men nu har ja laddat ner appen så kan blogga från mobilen, i sängen till ö med. Ligger här med magkatarr ? nån annan som har magkatarr som har nå...

Av bian - 28 juli 2018 11:55

Denna helgen är den enda då jag tagit ut semester, väldigt skönt då det är väldigt med liv på SMögen idag pga av festival och då är det inte kul att jobba där :( Så ledig och fri som en fågel att göra avd jag vill! Men varm är det, nåt fruktansvärt, ...

Av bian - 21 juli 2018 21:59


För några dagar sedan pratade jag med Annie, hennes blogg hittar ni här, hon undrade om min blogg. Hon är inte den första men jag har inte funnit "mod" att skriva. Jag har varit kluven, ledsen, stark men ändå halv. Den 24 oktober avlivade jag min äls...

Av bian - 11 oktober 2017 16:04

Man måste se de bra sakerna med hösten även om den är mindre skoj ibland. I allafall väder mässigt! Jag älskar att plocka svamp, först såklart för att det är underbart gott men också att komma ut i skogen, det är så rofyllt! I år har jag nog plockat ...

Av bian - 26 september 2017 07:00

Alltså om ni bara kunde förstå hur ofta jag tänker på bloggen och allt jag vill dela med mig av! ALLTID!! Men jag sitter aldrig vid datorn längre... eller väldigt sällan. Enda gången jag sitter är när jag jobbar med företaget! Jag har haft en del att...

Presentation


Välkomna in till min blogg!

En tjej på 34 år som bloggar om allt som händer i mitt liv!

Har hus själv, massa djur, älskar att dela med mig av mat & sakerna som händer i mitt liv, både bra & dåliga!

Kategorier

Sök i bloggen

Tips från mig

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se