Allt om mitt liv... Å lite till

Direktlänk till inlägg 24 maj 2015

Bygga egen sänggavel

Av bian - 24 maj 2015 15:20

Jag har bara haft två madrasser hela tiden och ingen ram eller gavel till sängen och det har jag saknat. Det är liksom tomt utan, så nu har jag byggt en egen, och superenkelt och billigt var det också :D Det enda man behöver är att man köper en skiva, sängarna är ju 90x2 så den är 180 cm bred och sedan har ja snedtak men 110 hög är den och det är verkligen lagom. Sedan går man till en tygaffär, köper ett tyg man gillar, ta lite mer än vad skivan är så man kan häfta på baksidan snyggt så tyger blir sträckt. På tygaffären finns även ett "foder" eller sånt man stoppar saker med, köp det lika stort som skivan, det häftar man på framsidan så det kan vara lika stort som skivan :) Sedan lägger man på fodret, häftar runt kanterna, är det foder över så klippa bort det

Sedan lägger man tyget på golvet, på med skivan, fodret neråt såklart och kolla så tyget är på rätt håll. Sedan häftar man snyggt på baksidan och böjer in kanterna. Sedan är det klart, enkelt och billigt, tyget o stoppningen kostade 350 kr och skivan 168 kr :D


 
ANNONS
 
natalia

natalia

24 maj 2015 15:48

Åh jag tycker det e så roligt att bygga eget :D

http://nouw.com/nataliatrojan

 
Emm

Emm

24 maj 2015 18:04

Så himla fint! Du är så himla duktig! Glassen köpte jag på hemköp men har sett den fler större ICAbutiker. :) Kram

http://www.emelisian.bloggplatsen.se

 
Elin

Elin

24 maj 2015 18:56

Snygg :)

http://nouw.com/ElinNordwall

 
Isabelle och Lucas

Isabelle och Lucas

27 maj 2015 16:58


Duktig du är sötnos ;-) hihi.

http://www.---0o0---llsabellell---0o0---.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bian - 5 augusti 2018 13:19


Jag har ju varit väldigt oaktiv på bloggen det sista och mycket beror på att ja aldrig sitter vid datorn men nu har ja laddat ner appen så kan blogga från mobilen, i sängen till ö med. Ligger här med magkatarr ? nån annan som har magkatarr som har nå...

Av bian - 28 juli 2018 11:55

Denna helgen är den enda då jag tagit ut semester, väldigt skönt då det är väldigt med liv på SMögen idag pga av festival och då är det inte kul att jobba där :( Så ledig och fri som en fågel att göra avd jag vill! Men varm är det, nåt fruktansvärt, ...

Av bian - 21 juli 2018 21:59


För några dagar sedan pratade jag med Annie, hennes blogg hittar ni här, hon undrade om min blogg. Hon är inte den första men jag har inte funnit "mod" att skriva. Jag har varit kluven, ledsen, stark men ändå halv. Den 24 oktober avlivade jag min äls...

Av bian - 11 oktober 2017 16:04

Man måste se de bra sakerna med hösten även om den är mindre skoj ibland. I allafall väder mässigt! Jag älskar att plocka svamp, först såklart för att det är underbart gott men också att komma ut i skogen, det är så rofyllt! I år har jag nog plockat ...

Av bian - 26 september 2017 07:00

Alltså om ni bara kunde förstå hur ofta jag tänker på bloggen och allt jag vill dela med mig av! ALLTID!! Men jag sitter aldrig vid datorn längre... eller väldigt sällan. Enda gången jag sitter är när jag jobbar med företaget! Jag har haft en del att...

Presentation


Välkomna in till min blogg!

En tjej på 34 år som bloggar om allt som händer i mitt liv!

Har hus själv, massa djur, älskar att dela med mig av mat & sakerna som händer i mitt liv, både bra & dåliga!

Kategorier

Sök i bloggen

Tips från mig

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se