Allt om mitt liv... Å lite till

Direktlänk till inlägg 28 april 2015

Lite nytta gjord idag

Av bian - 28 april 2015 18:16

Jag har faktiskt öppnat skolböcker idag, men kan väl inte påstå att jag kom sålångt men nu idag tyckte ja det var lite kul så då kanske ja kommer igång och blir klar denna veckan med de uppgifterna jag har som mål. Fick gå ut lite i solen idag, ska tydligen regna imorn så fick passa på att greja lite med saker vi behöver göra. Bror var snäll och klippte gräsmattan fin, gräsklipparen var toppen bra :) Ja provade med, vilken kraft den hade när den var självgående, flög nästan iväg :D


Sedan fick jag äntligen målat mina pallkragar som jag ska odla i, längtar tills jag ska börja med dom :) Ska ha lite jordgubbar, rädisor, morötter och kanske nåt mer mumsigt :) Det har börjar växa i växthuset nu, gurkan lite, ruccola, och basilika :D Åhhh längtar tills man kan börja ta :)


Vad tycker ni om denna färgen på pallkragarna? Den är liksom pastell ljusgrön typ, hade en burk bets hemma.

Orkade inte köpa en ny när en hel burk stod som jag fått av pappa för massa år sedan :D

    

 

 
ANNONS
 
Evy

Evy

28 april 2015 20:07

kul när man som du har eget växt hus å kan så allt möjligt därinne! sånt måste ju va härligt! :D

svar: aha nje så sätt är han ju inte det på det sättet så! :) ja jo ja tror ja förstår hur du menar, men som jag skrev att ja tror inte det finns nån risk att han skulle ångra sig eftersom.. för han ä så pass gammal att han borde ju snart flytta hemifrån för han kan inte bo hemma jämt hos far sin heh! :) :P
jo ja hoppas det kan hända snart nån gång som sagt men den dagen det sker så kommer ja skriva en uppdatering om det.. men tills dess... andra inlägg om annat sålänge heh!..

http://mybloggnotyours.bloggplatsen.se

 
Elin

Elin

28 april 2015 20:12

Vad bra utav dig och plugga, det är det värt i slutet :)
Du är så duktig med allt, plugg, fixa och trixa!

Åh vad gott med lite egenodlat :D - det är ju det bästa!

Jättefina :)
Är det bra med dig? - Var ju ett tag sen jag tittade in här, ursäkta!<3

Sv1; Ja underbart med lite ledighet :D nej men eller hur, extra pengar säger ju ingen nej tack till liksom ;)
Roligt!

Detsamma :)

http://elin-mylife.bloggplatsen.se

 
Evy

Evy

28 april 2015 21:15

ah typ haha!
nej förstår att det inte ä lätt å veta det när ja aldrig sagt nåt om det tidigare eller inte ens skreve om det i bloggen så heh! men NU vet du i alla fall :)

http://mybloggnotyours.bloggplatsen.se

 
natalia

natalia

28 april 2015 21:30

Härligt!

http://nouw.com/nataliatrojan

 
Evy

Evy

28 april 2015 22:23

jaha.. nej han bor inte själv å har aldrig gjort det så, hehe!
ja jo lätt å missförstå ibland men det lugnt.. ingen fara skedd alla fall :P

http://mybloggnotyours.bloggplatsen.se

 
Maria

Maria

29 april 2015 08:40

Oj jag är lika seg när det kommer till plugg!

Har inga direkta tips mer än att det är skönt när man väl tagit sig igenom det. Hade alltid svårt att plugga hemma, så brukade sätta mig på bibblan för att överhuvudtaget få något gjort :)

Snäll bror du har som klipper ryamattan ^^ hihi och vad härligt det låter att du odlar färska grönsaker och frukter, få förunnat ;)

Sv: ja verkligen! Annars hade jag varit ett vrak by now alltså. Fattar inte ens hut hon kunde svälja allt helt! Men tur i oturen :)

Sen är hon en fd vakthund så som mamma sa hon har en plåtmage haha. Vet en annan vakthundar vi hade också boerboel. Han tuggade på släpvagnarnas tillbehör om nätterna. Hundar alltså :)

Kramisar

http://overleva-uretrit.bloggplatsen.se

 
Lisa

Lisa

29 april 2015 15:54

Heja dig som pluggar! Sa ju att det skulle lösa. Solen och det ljusa vädret piggar upp en lite :)

Pallkragarna ser lite vita ut? Men det är nog solen som reflekterar. Passar nog super med ljusgrönt! Att odla själv är ju så najs! Vet mamma har en pallkrage vid husvagnen där hon odlar sallad. Billigt, färskt och gott!

Kramar

http://www.lilagardiner.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bian - 5 augusti 2018 13:19


Jag har ju varit väldigt oaktiv på bloggen det sista och mycket beror på att ja aldrig sitter vid datorn men nu har ja laddat ner appen så kan blogga från mobilen, i sängen till ö med. Ligger här med magkatarr ? nån annan som har magkatarr som har nå...

Av bian - 28 juli 2018 11:55

Denna helgen är den enda då jag tagit ut semester, väldigt skönt då det är väldigt med liv på SMögen idag pga av festival och då är det inte kul att jobba där :( Så ledig och fri som en fågel att göra avd jag vill! Men varm är det, nåt fruktansvärt, ...

Av bian - 21 juli 2018 21:59


För några dagar sedan pratade jag med Annie, hennes blogg hittar ni här, hon undrade om min blogg. Hon är inte den första men jag har inte funnit "mod" att skriva. Jag har varit kluven, ledsen, stark men ändå halv. Den 24 oktober avlivade jag min äls...

Av bian - 11 oktober 2017 16:04

Man måste se de bra sakerna med hösten även om den är mindre skoj ibland. I allafall väder mässigt! Jag älskar att plocka svamp, först såklart för att det är underbart gott men också att komma ut i skogen, det är så rofyllt! I år har jag nog plockat ...

Av bian - 26 september 2017 07:00

Alltså om ni bara kunde förstå hur ofta jag tänker på bloggen och allt jag vill dela med mig av! ALLTID!! Men jag sitter aldrig vid datorn längre... eller väldigt sällan. Enda gången jag sitter är när jag jobbar med företaget! Jag har haft en del att...

Presentation


Välkomna in till min blogg!

En tjej på 34 år som bloggar om allt som händer i mitt liv!

Har hus själv, massa djur, älskar att dela med mig av mat & sakerna som händer i mitt liv, både bra & dåliga!

Kategorier

Sök i bloggen

Tips från mig

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se