Allt om mitt liv... Å lite till

Direktlänk till inlägg 26 april 2015

Underbar söndag

Av bian - 26 april 2015 15:22

Vilken underbart väder idag igen, åhhh vill vara ute :D Men ska jobba till halv tio så får bli promenad efter det. Blåser lite men ska ju bli flera dagar nu utan sol står det, hoppas dom har fel :) MIn bror kom precis hem med en stor öring som han fiskat som vi ska äta ikväll, ska bli väldigt mums :D


Har ni gjort något kul i helgen bloggisar? <3


 
ANNONS
 
Ebba

Ebba

26 april 2015 17:12

Åh vad gott med öring! =D

Sv; Åh, betyder mycket att höra det!<3
Jag förstår det, gillar denna bloggportal mycket också men vill börja på något "nytt" nu känner jag! XD

Kramis!<3

http://www.ebbolella.bloggplatsen.se

 
Annie

Annie

26 april 2015 19:01

Duktig du är som jobbar :)

Har mest varit inne och kurerat ;)

Sv: Varsågod! det är du verkligen värd, så duktig ;)
Ja precis man blir ju ändå glad av att höra sånt :)<3

Tack så mycket! gillar verkligen att teckna :)

Ja det är svårt ibland att hitta lusten. Jag planerar in det i kalendern och då gör jag det ändå, även fast det känns sådär ibland ;)

Hoppas du får en bra kväll trots jobb :)

Kramar!

http://www.lifebyannie.bloggplatsen.se

 
Evy

Evy

26 april 2015 20:39

hehe ok! du vart inge bakis av för mkt vin då?! ;) ^^
hmm det sägs ju att det kan bli farligt om man börjar spela poker.. spalar/provar man en gång blir man ju fast sen. många har ju oftast förlorat pengar på sånt men.. vann du nåt då??
eller du kanske inte satsa så mkt pengar i poker`?!...

jo då min helg har vart helt OK.. vart hos killen min hela helgen å sover hos han tills imogrgon bitti! :)

http://mybloggnotyours.bloggplatsen.se

 
Evy

Evy

26 april 2015 23:34

hmm ok! men haru förlora mkt eller satsar du ganska lite! menar bara på det att det kanske inte ä så bra å förlora pengar man satsat OOOM man nu skulle förlora det man satsat lixom! om du förstår hur ja menar! :)
skulle aldrig våga mig på sånt ja men.. aja det ä ju jag det hehe! inte för å låta sån nu men hellre lägger ja pengar på nåt bättre än å spela poker med pengar inlbandat heh! men men det är ju en smaksak så ;) ^^

http://mybloggnotyours.bloggplatsen.se

 
MiaMIaMIa

MiaMIaMIa

27 april 2015 04:16

Kika gärna in och läs min blogg vetja!

miamiamia.bloggplatsen.se

Vi är en familj som är inne på tredje tävlingsåret. Vi startade med sporten hösten 2012. Vi har 6 hundar som vi träna och tävla i barmark tillsammans hittills.

Är en familj med ett stort hundintresse. Vårt liv kretsar kring våra 6 hundar. Vi tycker att det är en rolig sport att hålla på med på fritiden. Det gyna hälsa m.m

Hundintressen har jag haft sedan jag var barn. Det är det jag älska att göra på fritiden. Hundarna förgyller min vardag. Som kretsar en hel del kring våra hundar.

Jag är född – 1970. Lever med min man och våra två barn och våra 6 hundarna. Hundarna är vårt liv. Utan dessa underbara varelser vore inte livet ett liv.

Min bror kom in på ett bananskal ler. Det tycker vi att det är roligt. Så han har ett intresse tillsammans med oss.

Vi har en stuga uppe i Sälen som vi bruka tillbringa mycker tid. Både sommar och vinter, På vinter kör vi mycker med hundar med släde så mycker vi kan då. På sommaren kör vi mycker kickback och cykel m.m

Mitt andra intresse är ridsport. Jag rider två gånger i veckan. Jag tävlar i hoppning och dressyr m.m Är nöjd med mina palcerningar. Har ridet sedan jag var barn. Kommer fortfarande att rida och tävla om hälsa tillåter detta.

På min fritid så håller jag på för det mesta med våra hundarna och hästarna.

Jag har en sysselsättning genom kommunens psykatrin är där mindre halv tid.
Det passa mig utmärkt att har det så.
Så jag har fullt upp ändå m.m

Sedan är det min familj som jag tillbringa mycker tid med tillsammans också.

Har det till godo!

Läs min blogg vetja !

miamiamia.bloggplatsen.se

Jag skriver om våra tävlingar med våra hundar, om allt m.m

Skriv vad ni tycker m.m Jag tåler för det mesta !

Vad tycker ni om detta inlägg som jag har skrivet ?

Vad vill ni att jag ska skriva om m.m.?

/ Mia.

E-mail: mia2@home.se

Mobil:

http://miamiamia.bloggplatsen.se

 
Bumsan

Bumsan

27 april 2015 06:35

Godmorgon! Hur mår du? Hoppas att din måndag blir bra!
Ska gymma ikväll (första gången på länge nu).

http://loeria.devote.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bian - 5 augusti 2018 13:19


Jag har ju varit väldigt oaktiv på bloggen det sista och mycket beror på att ja aldrig sitter vid datorn men nu har ja laddat ner appen så kan blogga från mobilen, i sängen till ö med. Ligger här med magkatarr ? nån annan som har magkatarr som har nå...

Av bian - 28 juli 2018 11:55

Denna helgen är den enda då jag tagit ut semester, väldigt skönt då det är väldigt med liv på SMögen idag pga av festival och då är det inte kul att jobba där :( Så ledig och fri som en fågel att göra avd jag vill! Men varm är det, nåt fruktansvärt, ...

Av bian - 21 juli 2018 21:59


För några dagar sedan pratade jag med Annie, hennes blogg hittar ni här, hon undrade om min blogg. Hon är inte den första men jag har inte funnit "mod" att skriva. Jag har varit kluven, ledsen, stark men ändå halv. Den 24 oktober avlivade jag min äls...

Av bian - 11 oktober 2017 16:04

Man måste se de bra sakerna med hösten även om den är mindre skoj ibland. I allafall väder mässigt! Jag älskar att plocka svamp, först såklart för att det är underbart gott men också att komma ut i skogen, det är så rofyllt! I år har jag nog plockat ...

Av bian - 26 september 2017 07:00

Alltså om ni bara kunde förstå hur ofta jag tänker på bloggen och allt jag vill dela med mig av! ALLTID!! Men jag sitter aldrig vid datorn längre... eller väldigt sällan. Enda gången jag sitter är när jag jobbar med företaget! Jag har haft en del att...

Presentation


Välkomna in till min blogg!

En tjej på 34 år som bloggar om allt som händer i mitt liv!

Har hus själv, massa djur, älskar att dela med mig av mat & sakerna som händer i mitt liv, både bra & dåliga!

Kategorier

Sök i bloggen

Tips från mig

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se