Allt om mitt liv... Å lite till

Direktlänk till inlägg 22 april 2015

Livet rullar på

Av bian - 22 april 2015 22:37

Vilken underbar dag idag!! Fått min första solbränna :D Fast en liten en.... Men alltid nåt. Varit pigg, och inte sovit idag heller fast det tog emot förut men vill "stå ut". Känner mig okej nu med i kroppen men ont i magen. 7 dagar kvar till läkaren... Hoppas hoppas tiden går fort!


Har ni med fantastiskt väder? Ska bl dålig några dagar nu, då kommer ja nog sova bort det. Solen ger mig

ork och vilja att vara ute känner ja. Hoppas hoppas alla vädergubbar har fel :D


Ska försöka skriva nåt kul imorn, är LEDIG :D

 
 
Bumsan

Bumsan

23 april 2015 08:27

hahaha! Ja, det har hänt flera gånger när jag har dödat spindlar. trampat på dom och sen fortsätter dom bara springa emot en.


Hoppas dagen är lika fin som här och att du mår bra.

http://loeria.devote.se

 
Patricia

Patricia

23 april 2015 13:26

Åh, avis jag är. Jag har inte kunnat njuta av solen denna veckan, men jag hoppas så att vädret håller i sig.
kram

http://patriciac.blogg.se

 
Elin

Elin

23 april 2015 19:23

Har också fått liten bränna ;) dock på näsan, haha!

Dagen låter jättehärlig :) Hoppas att tiden rullar på nu, både för dig och mig!!

Vi har ljuvligt väder, dock inte så varmt tyvärr :) nej nej, SOL vill vi ha!!

Sv; Den är jättegod :) vad tråkigt att du inte tycker om kolsyrat...hm :(

Nej men precis!!

Många kramar till dig :D

http://elin-mylife.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bian - 5 augusti 2018 13:19


Jag har ju varit väldigt oaktiv på bloggen det sista och mycket beror på att ja aldrig sitter vid datorn men nu har ja laddat ner appen så kan blogga från mobilen, i sängen till ö med. Ligger här med magkatarr ? nån annan som har magkatarr som har nå...

Av bian - 28 juli 2018 11:55

Denna helgen är den enda då jag tagit ut semester, väldigt skönt då det är väldigt med liv på SMögen idag pga av festival och då är det inte kul att jobba där :( Så ledig och fri som en fågel att göra avd jag vill! Men varm är det, nåt fruktansvärt, ...

Av bian - 21 juli 2018 21:59


För några dagar sedan pratade jag med Annie, hennes blogg hittar ni här, hon undrade om min blogg. Hon är inte den första men jag har inte funnit "mod" att skriva. Jag har varit kluven, ledsen, stark men ändå halv. Den 24 oktober avlivade jag min äls...

Av bian - 11 oktober 2017 16:04

Man måste se de bra sakerna med hösten även om den är mindre skoj ibland. I allafall väder mässigt! Jag älskar att plocka svamp, först såklart för att det är underbart gott men också att komma ut i skogen, det är så rofyllt! I år har jag nog plockat ...

Av bian - 26 september 2017 07:00

Alltså om ni bara kunde förstå hur ofta jag tänker på bloggen och allt jag vill dela med mig av! ALLTID!! Men jag sitter aldrig vid datorn längre... eller väldigt sällan. Enda gången jag sitter är när jag jobbar med företaget! Jag har haft en del att...

Presentation


Välkomna in till min blogg!

En tjej på 34 år som bloggar om allt som händer i mitt liv!

Har hus själv, massa djur, älskar att dela med mig av mat & sakerna som händer i mitt liv, både bra & dåliga!

Kategorier

Sök i bloggen

Tips från mig

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se