Allt om mitt liv... Å lite till

Direktlänk till inlägg 28 mars 2015

Lördag

Av bian - 28 mars 2015 12:39

Då var det lördag igen och jag jobbar tidigt idag, så skönt att sluta kl 14 och vara ledig eftermiddag! Ska ut och träffa tjejen som ja är kontaktperson för idag, vi har alltid så mysigt. Har verkligen blivit som två goa kompisar :) Börjar dra i moln ser jag nu, förut var himmeln blå och solen sken. Vilken energi o mer lust man får när solen tittar fram :D


Vad ska ni hitta på idag? :)

 
ANNONS
 
Elin

Elin

28 mars 2015 15:37

Låter helt underbart att jobba förmiddag och sen är det bara att göra vad man vill resten utav dagen :)
Toppendag!

Jag har pluggat, tränat och småfixat lite här och där idag jag :)

Sv; Det låter bra det!
Tack detsamma <3 KRAMAR

http://elin-mylife.bloggplatsen.se

 
natalia

natalia

28 mars 2015 17:08

Förstår att det e skönt att komma hem tidigare :D

http://nouw.com/nataliatrojan

 
Amanda c

Amanda c

28 mars 2015 19:40

oj vad roligt att vara kontaktperson :)

http://amandacarlberg.com

 
Maria

Maria

29 mars 2015 11:07

Å lät jättemysigt :) vad roligt att ni blivit kompisar. Roligt när saker turn out to bli så :)

Sv: precis, tror chansen att hitta på ännu en sådan här jubelidiot blir svårt. Någon som gör så här mot en.

Jag är mer än glad att jag dissade honom. För igår fick jag reda på att stunden efter jag dissade honom började han bli aktiv på det sajten igen.

Sänkt sin standard direkt. Mao allt duger. Så mycket ville han ge oss en ny chans igen.

Kramisar

http://overleva-uretrit.bloggplatsen.se

 
Life of Johanna

Life of Johanna

29 mars 2015 14:15

Nej samma här, har heller menat något illa när jag sagt negerboll, men nu är ju tiderna annorlunda och då får man anpassa sig efter det :)

http://lifeofjohanna.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bian - 5 augusti 2018 13:19


Jag har ju varit väldigt oaktiv på bloggen det sista och mycket beror på att ja aldrig sitter vid datorn men nu har ja laddat ner appen så kan blogga från mobilen, i sängen till ö med. Ligger här med magkatarr ? nån annan som har magkatarr som har nå...

Av bian - 28 juli 2018 11:55

Denna helgen är den enda då jag tagit ut semester, väldigt skönt då det är väldigt med liv på SMögen idag pga av festival och då är det inte kul att jobba där :( Så ledig och fri som en fågel att göra avd jag vill! Men varm är det, nåt fruktansvärt, ...

Av bian - 21 juli 2018 21:59


För några dagar sedan pratade jag med Annie, hennes blogg hittar ni här, hon undrade om min blogg. Hon är inte den första men jag har inte funnit "mod" att skriva. Jag har varit kluven, ledsen, stark men ändå halv. Den 24 oktober avlivade jag min äls...

Av bian - 11 oktober 2017 16:04

Man måste se de bra sakerna med hösten även om den är mindre skoj ibland. I allafall väder mässigt! Jag älskar att plocka svamp, först såklart för att det är underbart gott men också att komma ut i skogen, det är så rofyllt! I år har jag nog plockat ...

Av bian - 26 september 2017 07:00

Alltså om ni bara kunde förstå hur ofta jag tänker på bloggen och allt jag vill dela med mig av! ALLTID!! Men jag sitter aldrig vid datorn längre... eller väldigt sällan. Enda gången jag sitter är när jag jobbar med företaget! Jag har haft en del att...

Presentation


Välkomna in till min blogg!

En tjej på 34 år som bloggar om allt som händer i mitt liv!

Har hus själv, massa djur, älskar att dela med mig av mat & sakerna som händer i mitt liv, både bra & dåliga!

Kategorier

Sök i bloggen

Tips från mig

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se