Allt om mitt liv... Å lite till

Direktlänk till inlägg 23 mars 2015

Jakten på ekologiska kryddor..

Av bian - 23 mars 2015 18:16

Efter det jag läste om kanelen så kände jag att ja gärna vill hitta ett bra ställe att köpa ekologiska kryddor på. Jag googlade ganska mycket och hittade till slut ett danskt märke som heter Urtekram. Beställde tre stycken i torsdags kväll och idag kom dom hem. Luktar underbart gott!! Jag köpte från med24.se och där fanns massa annat gott och ekologiskt man kunde köpa, även en massa andra prylar :)


Ska prova dom någon dag men idag har ja fastedag ett extra pluspoäng till dom söta burkarna som kommer med :)

  
ANNONS
 
Elin

Elin

23 mars 2015 19:26

Åh TOPPEN med ekologiskt - ekologiskt äger! :D Vi köper jättemycket eko, och även fast det det är dyrt så är det bra och mycket snällare för planeten!

Sv; Usch för alla läxor :( det suger med det!
Lycka till :)<3

Detsamma :) KRAM!

http://elin-mylife.bloggplatsen.se

 
vivi

vivi

23 mars 2015 21:16

Åh spännande, du får berätta vad du tycker om kanelen sedan ;)
Vårtecken har vi en massa i rabatten faktiskt, massa krokus och såg tillochmed toppen på en liten liten påsklilja idag ! :)
Kram

http://www.missvivis.se

 
natalia

natalia

23 mars 2015 21:36

Åh detta lät intressant :D

http://nouw.com/nataliatrojan

 
Ingrid

Ingrid

24 mars 2015 15:57

Tack,för din kommentar.Underbart med en liten valp,men ganska jobbigt ändå.Skönt att Mia nu har blivit rumsren,och tappat sina sylvassa
mjölktänder.Har noterat med24.se,skall titta in på deras hemsida nu
i eftermiddag och se vad dom har att erbjuda.Lycka till med dina
ekologiska kryddor.
Mvh:Ingrid

http://amandaaflisa.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bian - 5 augusti 2018 13:19


Jag har ju varit väldigt oaktiv på bloggen det sista och mycket beror på att ja aldrig sitter vid datorn men nu har ja laddat ner appen så kan blogga från mobilen, i sängen till ö med. Ligger här med magkatarr ? nån annan som har magkatarr som har nå...

Av bian - 28 juli 2018 11:55

Denna helgen är den enda då jag tagit ut semester, väldigt skönt då det är väldigt med liv på SMögen idag pga av festival och då är det inte kul att jobba där :( Så ledig och fri som en fågel att göra avd jag vill! Men varm är det, nåt fruktansvärt, ...

Av bian - 21 juli 2018 21:59


För några dagar sedan pratade jag med Annie, hennes blogg hittar ni här, hon undrade om min blogg. Hon är inte den första men jag har inte funnit "mod" att skriva. Jag har varit kluven, ledsen, stark men ändå halv. Den 24 oktober avlivade jag min äls...

Av bian - 11 oktober 2017 16:04

Man måste se de bra sakerna med hösten även om den är mindre skoj ibland. I allafall väder mässigt! Jag älskar att plocka svamp, först såklart för att det är underbart gott men också att komma ut i skogen, det är så rofyllt! I år har jag nog plockat ...

Av bian - 26 september 2017 07:00

Alltså om ni bara kunde förstå hur ofta jag tänker på bloggen och allt jag vill dela med mig av! ALLTID!! Men jag sitter aldrig vid datorn längre... eller väldigt sällan. Enda gången jag sitter är när jag jobbar med företaget! Jag har haft en del att...

Presentation


Välkomna in till min blogg!

En tjej på 32 år som bloggar om allt som händer i mitt liv. Gillar film, poker och att testa ny god mat!

Har eget hus, massor av husdjur & äter inte längre kött. Spännande recept hos mig :D

Kategorier

Sök i bloggen

Tips från mig

Senaste inläggen

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se