Allt om mitt liv... Å lite till

Direktlänk till inlägg 16 mars 2015

Ny vecka - nya tag

Av bian - 16 mars 2015 09:23

Jag har ju börjat plugga nu, känns väldigt kul men känns inte lätt för man ska hinna jobba o allt hemma med. Just nu har inte min sida funkat som ja ska logga in på heller så jag har inte kunnat göra allt som ja skulle göra i helgen när jag väl hade tiden. Denna veckan jobbar jag väldigt mycket med, är faktiskt ledig fredag och den dagen måste ja ta till bara plugga. Har massa att komma ikapp men har i alla fall börja läsa mycket i boken men måste börja få in uppgifter till läraren :)


Ni får hålla tummarna för mig att ja fixar det här :D

 
ANNONS
 
Evy

Evy

17 mars 2015 12:44

Nej, eftersom jag bor i lägenhet kommer jag ha en innekatt. Det positiva med inne katt är att de finns imgen risk att det händer olyckor med dom(typ påkörd om de springer ut på vägar, eller så kan det ske att andra tar dom.. Har ju hört att det finns katt tjuvar så) så på det sätt äre ju bra med innekatt. :)
Jo men vet att viss mat ä dyr men finns lite billig og å de flests katter har ju inte mått sämre av det. Det har man ju läst å hört :) men men ja jo men man måste väll ha försäkring på vilket djur man än skaffar så.. :)

http://mybloggnotyours.bloggplatsen.se

 
Elin

Elin

18 mars 2015 20:29

Kul att du börjat plugga :) vad ska du plugga till?
Förstår att det blir stressigt med både plugg, jobb och hemmet, men du fixar det!<3 Kämpa på!!

Håller tummarna för dig <3

http://elin-mylife.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bian - 5 augusti 2018 13:19


Jag har ju varit väldigt oaktiv på bloggen det sista och mycket beror på att ja aldrig sitter vid datorn men nu har ja laddat ner appen så kan blogga från mobilen, i sängen till ö med. Ligger här med magkatarr ? nån annan som har magkatarr som har nå...

Av bian - 28 juli 2018 11:55

Denna helgen är den enda då jag tagit ut semester, väldigt skönt då det är väldigt med liv på SMögen idag pga av festival och då är det inte kul att jobba där :( Så ledig och fri som en fågel att göra avd jag vill! Men varm är det, nåt fruktansvärt, ...

Av bian - 21 juli 2018 21:59


För några dagar sedan pratade jag med Annie, hennes blogg hittar ni här, hon undrade om min blogg. Hon är inte den första men jag har inte funnit "mod" att skriva. Jag har varit kluven, ledsen, stark men ändå halv. Den 24 oktober avlivade jag min äls...

Av bian - 11 oktober 2017 16:04

Man måste se de bra sakerna med hösten även om den är mindre skoj ibland. I allafall väder mässigt! Jag älskar att plocka svamp, först såklart för att det är underbart gott men också att komma ut i skogen, det är så rofyllt! I år har jag nog plockat ...

Av bian - 26 september 2017 07:00

Alltså om ni bara kunde förstå hur ofta jag tänker på bloggen och allt jag vill dela med mig av! ALLTID!! Men jag sitter aldrig vid datorn längre... eller väldigt sällan. Enda gången jag sitter är när jag jobbar med företaget! Jag har haft en del att...

Presentation


Välkomna in till min blogg!

En tjej på 32 år som bloggar om allt som händer i mitt liv. Gillar film, poker och att testa ny god mat!

Har eget hus, massor av husdjur & äter inte längre kött. Spännande recept hos mig :D

Kategorier

Sök i bloggen

Tips från mig

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se