Allt om mitt liv... Å lite till

Direktlänk till inlägg 13 februari 2015

Vinnaren av tävlingen :D

Av bian - 13 februari 2015 14:42

Då har jag skrivit upp era namn som var med i tävlingen om plånboken och dom söta örhängena :) Så drar en nu.... SPÄNNANDE :D


Vinnaren blir....


ELIN !!!

Grattis till vinsten, jag skickar vinsten nästa vecka, du får gärna skicka din adress till mig här i ett eget inlägg :)


  
ANNONS
 
Hanna

Hanna

13 februari 2015 15:24

Grattis Elin! :D

http://novembertjej.bloggplatsen.se

 
Elin

Elin

13 februari 2015 15:26

Oh what!? ♥:D Tack så himla mycket, vad roligt!!! :D

Skulle jag skriva på mail, eller kommentera min adress här? :)

Sv; Åh tack, jag hoppas verkligen det! :D nej men eller hur, men man får försöka att se det positivt iaf <3

Varma kramar

http://elin-mylife.bloggplatsen.se

 
Elin

Elin

13 februari 2015 15:39

Sv; Så kul!!!♥
Tror att jag har din mail, ska skriva på direkten! :D

http://elin-mylife.bloggplatsen.se

 
Ebba

Ebba

14 februari 2015 10:15

Grattis Elin!<333
Sv; Tack så mycket! =)

Kramis & ha en fin alla hjärtans dag!<3

http://www.ebbolella.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bian - 5 augusti 2018 13:19


Jag har ju varit väldigt oaktiv på bloggen det sista och mycket beror på att ja aldrig sitter vid datorn men nu har ja laddat ner appen så kan blogga från mobilen, i sängen till ö med. Ligger här med magkatarr ? nån annan som har magkatarr som har nå...

Av bian - 28 juli 2018 11:55

Denna helgen är den enda då jag tagit ut semester, väldigt skönt då det är väldigt med liv på SMögen idag pga av festival och då är det inte kul att jobba där :( Så ledig och fri som en fågel att göra avd jag vill! Men varm är det, nåt fruktansvärt, ...

Av bian - 21 juli 2018 21:59


För några dagar sedan pratade jag med Annie, hennes blogg hittar ni här, hon undrade om min blogg. Hon är inte den första men jag har inte funnit "mod" att skriva. Jag har varit kluven, ledsen, stark men ändå halv. Den 24 oktober avlivade jag min äls...

Av bian - 11 oktober 2017 16:04

Man måste se de bra sakerna med hösten även om den är mindre skoj ibland. I allafall väder mässigt! Jag älskar att plocka svamp, först såklart för att det är underbart gott men också att komma ut i skogen, det är så rofyllt! I år har jag nog plockat ...

Av bian - 26 september 2017 07:00

Alltså om ni bara kunde förstå hur ofta jag tänker på bloggen och allt jag vill dela med mig av! ALLTID!! Men jag sitter aldrig vid datorn längre... eller väldigt sällan. Enda gången jag sitter är när jag jobbar med företaget! Jag har haft en del att...

Presentation


Välkomna in till min blogg!

En tjej på 32 år som bloggar om allt som händer i mitt liv. Gillar film, poker och att testa ny god mat!

Har eget hus, massor av husdjur & äter inte längre kött. Spännande recept hos mig :D

Kategorier

Sök i bloggen

Tips från mig

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se