Allt om mitt liv... Å lite till

Direktlänk till inlägg 13 februari 2015

Vinnaren av tävlingen :D

Av bian - 13 februari 2015 14:42

Då har jag skrivit upp era namn som var med i tävlingen om plånboken och dom söta örhängena :) Så drar en nu.... SPÄNNANDE :D


Vinnaren blir....


ELIN !!!

Grattis till vinsten, jag skickar vinsten nästa vecka, du får gärna skicka din adress till mig här i ett eget inlägg :)


  
ANNONS
 
Hanna

Hanna

13 februari 2015 15:24

Grattis Elin! :D

http://novembertjej.bloggplatsen.se

 
Elin

Elin

13 februari 2015 15:26

Oh what!? ♥:D Tack så himla mycket, vad roligt!!! :D

Skulle jag skriva på mail, eller kommentera min adress här? :)

Sv; Åh tack, jag hoppas verkligen det! :D nej men eller hur, men man får försöka att se det positivt iaf <3

Varma kramar

http://elin-mylife.bloggplatsen.se

 
Elin

Elin

13 februari 2015 15:39

Sv; Så kul!!!♥
Tror att jag har din mail, ska skriva på direkten! :D

http://elin-mylife.bloggplatsen.se

 
Ebba

Ebba

14 februari 2015 10:15

Grattis Elin!<333
Sv; Tack så mycket! =)

Kramis & ha en fin alla hjärtans dag!<3

http://www.ebbolella.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bian - 11 oktober 2017 16:04

Man måste se de bra sakerna med hösten även om den är mindre skoj ibland. I allafall väder mässigt! Jag älskar att plocka svamp, först såklart för att det är underbart gott men också att komma ut i skogen, det är så rofyllt! I år har jag nog plockat ...

Av bian - 26 september 2017 07:00

Alltså om ni bara kunde förstå hur ofta jag tänker på bloggen och allt jag vill dela med mig av! ALLTID!! Men jag sitter aldrig vid datorn längre... eller väldigt sällan. Enda gången jag sitter är när jag jobbar med företaget! Jag har haft en del att...

Av bian - 7 augusti 2017 02:51

Tack snälla alla läkare som orkar lyssna! Jag hade en/två otroligt bra läkare TILL SLUT när jag mådde dåligt förra året. Men bägge har gått i pension och då var det som en klump i magen, börja om IGEN med en ny läkare! Jag orkar inte, o0ch jag vill i...

Av bian - 22 juli 2017 00:13

Tro det eller ej emn jag lver och mår faktiskt ganska bra! :D Upp å ner med kroppen men försöker se det positivt! Jag tänker så mycket på bloggen men det blir sällan av att jag hamnar här även om jag vill.    Så hur mår ni?? Har ni några roliga s...

Av bian - 20 maj 2017 23:09


Här kommer ett av dom efterlängtade "recepten" jag lovat! ÄNTLIGEN! Super enkelt att göra själv, om man bara har lite muskler och tålamod så kommer det bli super!   Jag var länge väldigt beroende av aromat, aromat på precis alla smörgåsar, grönsa...

Presentation


Välkomna in till min blogg!

En tjej på 32 år som bloggar om allt som händer i mitt liv. Gillar film, poker och att testa ny god mat!

Har eget hus, massor av husdjur & äter inte längre kött. Spännande recept hos mig :D

Kategorier

Sök i bloggen

Tips från mig

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se