Allt om mitt liv... Å lite till

Direktlänk till inlägg 11 februari 2015

Imorn ledig

Av bian - 11 februari 2015 22:05

Då var man ledig imorn, känns ganska skönt att veta att man har en hel dag ledigt, även om ja ofta jobbar korta dagar. Ska verkligen försöka göra nytta imorn, skulle ju egentligen försöka träffa en kompis imorn o mysa med katter men så blev det nog inte då hon var tvungen att jobba. Så nu får ja väl gå ner i källaren likt förbaskat imorn :P Har stoppat med lusten till det när vädret är så grått ute. Kan det inte få komma lite sol imorn :D

Tycker inte ni att ni får en helt annan energi o lust när solen är framme?   

 
ANNONS
 
Elin

Elin

12 februari 2015 19:07

Underbart och få vara ledig :) längtar tills jag får vara det med!

Hoppas att du haft en fin dag vad du än hittat på :D

http://elin-mylife.bloggplatsen.se

 
Maria

Maria

13 februari 2015 12:27

Så skönt med en ledig dag! =)

Sv: haha stackars tant, att tro på sådant nej skratta gör varje människa väldigt gott!

Låter inte skoj alls, förstår hur du har det..

Kramar och trevlig helg!

http://overleva-uretrit.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bian - 5 augusti 2018 13:19


Jag har ju varit väldigt oaktiv på bloggen det sista och mycket beror på att ja aldrig sitter vid datorn men nu har ja laddat ner appen så kan blogga från mobilen, i sängen till ö med. Ligger här med magkatarr ? nån annan som har magkatarr som har nå...

Av bian - 28 juli 2018 11:55

Denna helgen är den enda då jag tagit ut semester, väldigt skönt då det är väldigt med liv på SMögen idag pga av festival och då är det inte kul att jobba där :( Så ledig och fri som en fågel att göra avd jag vill! Men varm är det, nåt fruktansvärt, ...

Av bian - 21 juli 2018 21:59


För några dagar sedan pratade jag med Annie, hennes blogg hittar ni här, hon undrade om min blogg. Hon är inte den första men jag har inte funnit "mod" att skriva. Jag har varit kluven, ledsen, stark men ändå halv. Den 24 oktober avlivade jag min äls...

Av bian - 11 oktober 2017 16:04

Man måste se de bra sakerna med hösten även om den är mindre skoj ibland. I allafall väder mässigt! Jag älskar att plocka svamp, först såklart för att det är underbart gott men också att komma ut i skogen, det är så rofyllt! I år har jag nog plockat ...

Av bian - 26 september 2017 07:00

Alltså om ni bara kunde förstå hur ofta jag tänker på bloggen och allt jag vill dela med mig av! ALLTID!! Men jag sitter aldrig vid datorn längre... eller väldigt sällan. Enda gången jag sitter är när jag jobbar med företaget! Jag har haft en del att...

Presentation


Välkomna in till min blogg!

En tjej på 34 år som bloggar om allt som händer i mitt liv!

Har hus själv, massa djur, älskar att dela med mig av mat & sakerna som händer i mitt liv, både bra & dåliga!

Kategorier

Sök i bloggen

Tips från mig

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se