Allt om mitt liv... Å lite till

Direktlänk till inlägg 11 februari 2015

Wedge Sallad med fetaostkräm

Av bian - 11 februari 2015 18:13

Jag här är ett av mina nyprovade recept och jag gillade det verkligen! Egentligen är det vanlig sallad men på annorlunda sätt. I alla fall inte som jag ätit just isbergssallad innan. Enkelt och snabbt att göra, man kan göra den helt vegetarisk, just nu idag hade jag gjord baconsås till min bror så då sparade jag några bacon och la på men annars kommer jag äta den utan.


Det här behöver du:

1/4 del av en isbergssallad

5 körbärstomater

4 cm gurka

Andra grönsaker, gärna också tunna skivor rödlök med (tyvärr var den helt rutten som jag köpt)


Dela ett salladshuvud i 4 delar från roten, så du får som 4 "båtar" på med alla grönsaker och på med en god dressing. Idag gjorde jag fetaostkräm. Mosa en bit fetaost, blanda med creme frasiche, örtsalt, salladskrydda och små bitar av soltorkade tomater. Tycker man det blir lite tjock så ha i en skväll mjölk. Mums :D


Jag känner att min blev lite tråkig men tog vekligen det som fanns hemma och det var inte så mycket :D Nästan gång har jag tänkt göra en grekisk version och ha även bitar av fetaost, örtdressing och oliver :D


 

 
ANNONS
 
Annie

Annie

11 februari 2015 20:42

Mm ser gott ut ;) Du är så duktig med matlagning! :)

Sv: Ja det blir ju lätt så, bara mänskligt att det kan bli så :)
Känner att motgångar pushar mig ännu mer framåt, att det stärker mig mer på nåt sätt ;) Tänker som: "jag ska minnsan .. ;)hjälper att vara envis ibland.

Tack så mycket<3

Hur är det med dig?

Kramar

http://www.lifebyannie.bloggplatsen.se

 
Elin

Elin

12 februari 2015 19:06

Mums! Sallad är så gott, speciellt när man får fixa och trixa en egen :)
Duktig du är med mat!

http://elin-mylife.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bian - 5 augusti 2018 13:19


Jag har ju varit väldigt oaktiv på bloggen det sista och mycket beror på att ja aldrig sitter vid datorn men nu har ja laddat ner appen så kan blogga från mobilen, i sängen till ö med. Ligger här med magkatarr ? nån annan som har magkatarr som har nå...

Av bian - 28 juli 2018 11:55

Denna helgen är den enda då jag tagit ut semester, väldigt skönt då det är väldigt med liv på SMögen idag pga av festival och då är det inte kul att jobba där :( Så ledig och fri som en fågel att göra avd jag vill! Men varm är det, nåt fruktansvärt, ...

Av bian - 21 juli 2018 21:59


För några dagar sedan pratade jag med Annie, hennes blogg hittar ni här, hon undrade om min blogg. Hon är inte den första men jag har inte funnit "mod" att skriva. Jag har varit kluven, ledsen, stark men ändå halv. Den 24 oktober avlivade jag min äls...

Av bian - 11 oktober 2017 16:04

Man måste se de bra sakerna med hösten även om den är mindre skoj ibland. I allafall väder mässigt! Jag älskar att plocka svamp, först såklart för att det är underbart gott men också att komma ut i skogen, det är så rofyllt! I år har jag nog plockat ...

Av bian - 26 september 2017 07:00

Alltså om ni bara kunde förstå hur ofta jag tänker på bloggen och allt jag vill dela med mig av! ALLTID!! Men jag sitter aldrig vid datorn längre... eller väldigt sällan. Enda gången jag sitter är när jag jobbar med företaget! Jag har haft en del att...

Presentation


Välkomna in till min blogg!

En tjej på 34 år som bloggar om allt som händer i mitt liv!

Har hus själv, massa djur, älskar att dela med mig av mat & sakerna som händer i mitt liv, både bra & dåliga!

Kategorier

Sök i bloggen

Tips från mig

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se