Allt om mitt liv... Å lite till

Direktlänk till inlägg 26 januari 2015

Quorngryta med curry - Vegetarisk!

Av bian - 26 januari 2015 20:45

Igår gjorde jag en Quorngryta som var superenkel och jag fick till och med lurat i min bror den, han har för sig att vegetariskt inte mättar eller är så gott. Men han åt en bamseportion och värme även idag så det är bra betyg :) Hur enkel som helst att göra med!


4 portioner

1 påse bitar Quorn

1/2 påse Thaigrönsaker frysta

1 gul lök

5 färska champinjoner

1 dl vatten

3-4 dl grädde eller havregrädde för vegetarisk

curry, chiliflakes, cayenne, salt


Så här gör du:

Stek Quornen så den får lite färg med olja i en stekpanna. Häll över dom i en skål. Stek grönsakerna, man kan ju även blanda färska om man vill det. Tills dom tinat. I med lök och champinjoner i mindre bitar. Häll i Quornen och på med vatten och grädde. Krydda med curry, chili, cayenne och salt till önskade smak. Jag gjorde ganska starkt. Servera med ris eller nudlar, superenkelt och det bästa UTAN kött :D :D


Förlåt mig för bilden, den blev inge bra alls men ni ser hur det blev i alla fall :)


 

 
ANNONS
 
Lisa

Lisa

27 januari 2015 13:56

Ohhh vad gott det ser ut!
På mitt förra jobb när vi lagade qourngryta så såg det inte lika roligt ut, och barnen frågade om det var maskar i maten.. :P Vegetariskt är mycket gott i måttliga mängder. Har du testat hemmagjorda morotsbiffar? :)

SV: Barn är alltid barn. Som min sambo brukar säga när han börjar närma sig 30 strecket. Han blir hellre 31 förre 30 för då känner han sig yngre. Haha. ;)

Kram!

http://www.lilagardiner.bloggplatsen.se

 
Elin

Elin

27 januari 2015 19:43

Mums så gott det låter och ser ut! :D jättekul att du lägger ut recept!

http://elin-mylife.bloggplatsen.se

 
Hanna

Hanna

27 januari 2015 21:45

Ser supergott ut! Nomnomnom!

Kram

http://pussythoughts.wordpress.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bian - 5 augusti 2018 13:19


Jag har ju varit väldigt oaktiv på bloggen det sista och mycket beror på att ja aldrig sitter vid datorn men nu har ja laddat ner appen så kan blogga från mobilen, i sängen till ö med. Ligger här med magkatarr ? nån annan som har magkatarr som har nå...

Av bian - 28 juli 2018 11:55

Denna helgen är den enda då jag tagit ut semester, väldigt skönt då det är väldigt med liv på SMögen idag pga av festival och då är det inte kul att jobba där :( Så ledig och fri som en fågel att göra avd jag vill! Men varm är det, nåt fruktansvärt, ...

Av bian - 21 juli 2018 21:59


För några dagar sedan pratade jag med Annie, hennes blogg hittar ni här, hon undrade om min blogg. Hon är inte den första men jag har inte funnit "mod" att skriva. Jag har varit kluven, ledsen, stark men ändå halv. Den 24 oktober avlivade jag min äls...

Av bian - 11 oktober 2017 16:04

Man måste se de bra sakerna med hösten även om den är mindre skoj ibland. I allafall väder mässigt! Jag älskar att plocka svamp, först såklart för att det är underbart gott men också att komma ut i skogen, det är så rofyllt! I år har jag nog plockat ...

Av bian - 26 september 2017 07:00

Alltså om ni bara kunde förstå hur ofta jag tänker på bloggen och allt jag vill dela med mig av! ALLTID!! Men jag sitter aldrig vid datorn längre... eller väldigt sällan. Enda gången jag sitter är när jag jobbar med företaget! Jag har haft en del att...

Presentation


Välkomna in till min blogg!

En tjej på 34 år som bloggar om allt som händer i mitt liv!

Har hus själv, massa djur, älskar att dela med mig av mat & sakerna som händer i mitt liv, både bra & dåliga!

Kategorier

Sök i bloggen

Tips från mig

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se