Allt om mitt liv... Å lite till

Direktlänk till inlägg 26 januari 2015

Dagen idag

Av bian - 26 januari 2015 18:09

Gick faktiskt ganska bra idag måste jag säga, tack alla som höll tummarna. Han frågade idag med om jag hade barn och jag väntade mig attja skulle behöva skälla för det hade jag gjort men nu förklarade han bättre att han menade att OM jag skulle behöva operation så kan det försvåra att få barn sedan så han ville väl bara få det förklarat. Jag sa till honom sist hur han sagt och han sa att då måste han ha skämtat. Men jag sa att jag inte tyckte det var kul alls, och tror faktiskt han tog åt sig lite. Så idag känns det bättre och otroligt skönt att det är gjort :) :)


Tack snälla alla ni som tänkte på mig idag <3 <3

 
ANNONS
 
Annie

Annie

26 januari 2015 18:51

Men vad skönt att det är gjort! Förstår att du känner dig lättad<3

Sånt skämtar man inte om, tycker jag. Känns inte så professionellt :(
Vad bra att du sa som du tyckte, kanske han fick en tankeställare!

Vad är det för op som du kanske behöver? Hoppas allt är ok :)

Kramar!

http://www.lifebyannie.bloggplatsen.se

 
natalia

natalia

26 januari 2015 18:59

Har haft svårt att sova dem senaste dagarna överhuvudtaget :(

Fick lite sömn inatt, sen sov jag när jag kom hem från skolan :D

http://nattis98.bloggplatsen.se

 
natalia

natalia

26 januari 2015 19:15

Jo jag förstår att man tycker synd om sånna, det gör jag också. Om dem då inte har vänner. Men tror att man kan skaffa vänner på annat sätt än att köpa sig dem :)

http://nattis98.bloggplatsen.se

 
 natalia

natalia

26 januari 2015 19:29

Precis! Tror att många som gör så nog blir utnyttjade senare.. av att ens "vän" helt plötsligt bara vill ha mer o mer..

http://nattis98.bloggplatsen.se

 
N

N

26 januari 2015 19:36

Vad skönt att det gick bra!!

http://nouw.com/nathaliemaria

 
Elin

Elin

27 januari 2015 19:41

Vad skönt att det gick bra för dig denna gången, vi får hoppas att det fortsätter så :D

Sv; Ja verkligen, det är så skönt och få prata av sig när man väl kan!
KRAM

http://elin-mylife.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bian - 5 augusti 2018 13:19


Jag har ju varit väldigt oaktiv på bloggen det sista och mycket beror på att ja aldrig sitter vid datorn men nu har ja laddat ner appen så kan blogga från mobilen, i sängen till ö med. Ligger här med magkatarr ? nån annan som har magkatarr som har nå...

Av bian - 28 juli 2018 11:55

Denna helgen är den enda då jag tagit ut semester, väldigt skönt då det är väldigt med liv på SMögen idag pga av festival och då är det inte kul att jobba där :( Så ledig och fri som en fågel att göra avd jag vill! Men varm är det, nåt fruktansvärt, ...

Av bian - 21 juli 2018 21:59


För några dagar sedan pratade jag med Annie, hennes blogg hittar ni här, hon undrade om min blogg. Hon är inte den första men jag har inte funnit "mod" att skriva. Jag har varit kluven, ledsen, stark men ändå halv. Den 24 oktober avlivade jag min äls...

Av bian - 11 oktober 2017 16:04

Man måste se de bra sakerna med hösten även om den är mindre skoj ibland. I allafall väder mässigt! Jag älskar att plocka svamp, först såklart för att det är underbart gott men också att komma ut i skogen, det är så rofyllt! I år har jag nog plockat ...

Av bian - 26 september 2017 07:00

Alltså om ni bara kunde förstå hur ofta jag tänker på bloggen och allt jag vill dela med mig av! ALLTID!! Men jag sitter aldrig vid datorn längre... eller väldigt sällan. Enda gången jag sitter är när jag jobbar med företaget! Jag har haft en del att...

Presentation


Välkomna in till min blogg!

En tjej på 34 år som bloggar om allt som händer i mitt liv!

Har hus själv, massa djur, älskar att dela med mig av mat & sakerna som händer i mitt liv, både bra & dåliga!

Kategorier

Sök i bloggen

Tips från mig

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se