Allt om mitt liv... Å lite till

Direktlänk till inlägg 20 januari 2015

Hemma + 5:2 :D

Av bian - 20 januari 2015 14:23

Då var man hemma igen, en vecka går verkligen sjukt fort :( Men ganska skönt att vara hemma igen, var en del att greja med. Man ska ju tvätta allt och packa upp allt. Mycket tråkigare att packa upp än packa ner :D


Idag ska jag börja med 5:2 igen, ska bli skönt att komma ner dessa kilon som jag gått upp under hösten/vintern. När min bror kom hem så blir det att vi äter så mycket onyttigt och så rör man sig mindre eftersom vädret är så tråkigt och alltid mörkt. Någon av er som testat 5:2? Jag har gjort i två omgångar och har funkat vädligt bra för mig, värsta är första dagarna så ska verkligen försöka hålla mig och vara duktig nu, så så här ser min mat ut idag, tråkigt men helt okej att äta och lite kalorier :) HetSoppa med spenat, lök och rivna morötter. Chiliflingor och cayenne i som gör den het :D


Ps. Ska försöka hinna med att svara er alla som skrivit och kommenterat under förra vecka nu :D Och bilder från semester kommer sen :D

 
ANNONS
 
Sofie

Sofie

20 januari 2015 14:41

Jag tror inte alls på dieter, jag tror det bästa är att äta rätt och röra på sig, mer behövs inte.
Jag skulle aldrig klara att gå på dieter, jag skulle bli tokig!
Jag kör "inget godis på vardagarna" och så ska jag träna 2 gånger i veckan, minst. :)

Bra att det funkar för dig i alla fall!

http://frozentwilight.blogg.se

 
Sofie

Sofie

20 januari 2015 15:01

Jag var också så förut, men sedan kände jag att det var dags att ta tag i mig själv, så jag började träna på gym, det känns kanon!

Sv: Jag är inte förkyld, jag är beroende av nässpray, har varit det i ca 3 år nu.

http://frozentwilight.blogg.se

 
Evy

Evy

20 januari 2015 17:53

jasså så du ska också sätt å vis börja banta?!.. själv kör ja på pulver dit ett tag.. :)

ja jag har mä märkt ibland att det ä lätt att man skriver fel i sin egen blogg när man skriver fort eller så ibland! :)
men så länge man hoppas att folk fattar vad det står så ah heh!.. ^^

http://mybloggnotyours.bloggplatsen.se

 
natalia

natalia

20 januari 2015 18:04

Välkommen tillbaka :D

http://nattis98.bloggplatsen.se

 
Annie

Annie

20 januari 2015 18:37

Sv: Tack så mycket! Har värmedyna också, har det mesta i den vägen ;)
Värmedynan hjälper inte mig speciellt mycket, har för ont .. men värmen är skön iaf :) Har både och :)
Det som hjälper bäst är nog citiodonen, men vill inte ta för mycket av dem för det är ju väldigt starka tabletter.

Varsågod, det var kul att gästblogga! första fången för mig ;)

Jag tror inte heller på dieter riktigt, inte min grej.
Men det är ju olika, bra om det funkar för dig :)

Kramar

http://www.lifebyannie.bloggplatsen.se

 
Elin

Elin

20 januari 2015 20:23

Välkommen hem fina du! :D Hoppas att du haft en UNDERBAR resa!!!

Såg allt mumsigt ut faktiskt! :)

Sv; Ingen orsak alls! :D Tack för att jag fick vara med!! Var jättekul :)

Ja, underbart! Själv då?♥
KRAM

http://elin-mylife.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bian - 5 augusti 2018 13:19


Jag har ju varit väldigt oaktiv på bloggen det sista och mycket beror på att ja aldrig sitter vid datorn men nu har ja laddat ner appen så kan blogga från mobilen, i sängen till ö med. Ligger här med magkatarr ? nån annan som har magkatarr som har nå...

Av bian - 28 juli 2018 11:55

Denna helgen är den enda då jag tagit ut semester, väldigt skönt då det är väldigt med liv på SMögen idag pga av festival och då är det inte kul att jobba där :( Så ledig och fri som en fågel att göra avd jag vill! Men varm är det, nåt fruktansvärt, ...

Av bian - 21 juli 2018 21:59


För några dagar sedan pratade jag med Annie, hennes blogg hittar ni här, hon undrade om min blogg. Hon är inte den första men jag har inte funnit "mod" att skriva. Jag har varit kluven, ledsen, stark men ändå halv. Den 24 oktober avlivade jag min äls...

Av bian - 11 oktober 2017 16:04

Man måste se de bra sakerna med hösten även om den är mindre skoj ibland. I allafall väder mässigt! Jag älskar att plocka svamp, först såklart för att det är underbart gott men också att komma ut i skogen, det är så rofyllt! I år har jag nog plockat ...

Av bian - 26 september 2017 07:00

Alltså om ni bara kunde förstå hur ofta jag tänker på bloggen och allt jag vill dela med mig av! ALLTID!! Men jag sitter aldrig vid datorn längre... eller väldigt sällan. Enda gången jag sitter är när jag jobbar med företaget! Jag har haft en del att...

Presentation


Välkomna in till min blogg!

En tjej på 34 år som bloggar om allt som händer i mitt liv!

Har hus själv, massa djur, älskar att dela med mig av mat & sakerna som händer i mitt liv, både bra & dåliga!

Kategorier

Sök i bloggen

Tips från mig

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv


Skaffa en gratis blogg p www.bloggplatsen.se