Allt om mitt liv... Å lite till

Direktlänk till inlägg 16 januari 2015

Gästbloggare Natalia

Av bian - 16 januari 2015 18:00

Skrivet av Natalia


Hej alla Sofias läsare, riktigt roligt att få gästblogga här idag.  


Jag tänkte skriva om min bästa resa, det var ett svårt val men tillslut kom jag fram till min allra bästa resa.

Eftersom jag är född i Polen så blir det att vi alltid åker till Polen över sommaren, då försöker vi att resa runt lite i Polen för att inte vara på samma ställa hela tiden. Sommaren 2013 bestämde vi oss för att åka till Karpacz (ett ställe i Polen med massa berg).


Vi var så förväntansfulla och glada eftersom vi annars alltid brukar vara vid havet. Men nu skulle vi åka till ett ställe med berg och sjöar. Underbart! Bilresan var lång, runt 10h åt ena hållet men så värt det, verkligen. När man kom dit och såg alla berg var det seriöst magiskt. Aldrig sett något så vackert.


Nu kanske ni undrar vad vi gjorde där. Jo, vi klättrade faktiskt upp för det högsta berget just där. Och ni anar inte hur arg jag var när vi hade klättrat lite överallt hela dagarna och sen helt plötsligt skulle vi klättra upp för det största. Det var rena rama katastrofen. MEN när väl var uppe var det sjukt! Det var så fint och så magiskt att kunna se allt därifrån.Självklart gjorde vi mer än att bara klättra som att äta 5 glassar om dagen haha ;)


En sak till som var grym att göra under denna resa var att bada under vattenfall, otroligt kallt vatten. Men vem vill inte bada under ett vattenfall? ;)


Tänkte även dela med mig av några bilder från denna resan, jag hittade inte mitt minneskort så fick ta bilder med mobilen på bilder från mitt album.


 

Passar på och tackar min fina bloggvän Sofia för att jag fick blogga på hennes blogg   

 
ANNONS
 
Elin

Elin

16 januari 2015 21:44

Superkul och läsa ju! :D Måste varit helt fantastiskt och klättrat på bergen och se utsikten!! Jättefina foton :)

Vilken upplevelse!

http://elin-mylife.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bian - 5 augusti 2018 13:19


Jag har ju varit väldigt oaktiv på bloggen det sista och mycket beror på att ja aldrig sitter vid datorn men nu har ja laddat ner appen så kan blogga från mobilen, i sängen till ö med. Ligger här med magkatarr ? nån annan som har magkatarr som har nå...

Av bian - 28 juli 2018 11:55

Denna helgen är den enda då jag tagit ut semester, väldigt skönt då det är väldigt med liv på SMögen idag pga av festival och då är det inte kul att jobba där :( Så ledig och fri som en fågel att göra avd jag vill! Men varm är det, nåt fruktansvärt, ...

Av bian - 21 juli 2018 21:59


För några dagar sedan pratade jag med Annie, hennes blogg hittar ni här, hon undrade om min blogg. Hon är inte den första men jag har inte funnit "mod" att skriva. Jag har varit kluven, ledsen, stark men ändå halv. Den 24 oktober avlivade jag min äls...

Av bian - 11 oktober 2017 16:04

Man måste se de bra sakerna med hösten även om den är mindre skoj ibland. I allafall väder mässigt! Jag älskar att plocka svamp, först såklart för att det är underbart gott men också att komma ut i skogen, det är så rofyllt! I år har jag nog plockat ...

Av bian - 26 september 2017 07:00

Alltså om ni bara kunde förstå hur ofta jag tänker på bloggen och allt jag vill dela med mig av! ALLTID!! Men jag sitter aldrig vid datorn längre... eller väldigt sällan. Enda gången jag sitter är när jag jobbar med företaget! Jag har haft en del att...

Presentation


Välkomna in till min blogg!

En tjej på 34 år som bloggar om allt som händer i mitt liv!

Har hus själv, massa djur, älskar att dela med mig av mat & sakerna som händer i mitt liv, både bra & dåliga!

Kategorier

Sök i bloggen

Tips från mig

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se