Allt om mitt liv... Å lite till

Direktlänk till inlägg 15 januari 2015

Gästbloggare Ida

Av bian - 15 januari 2015 18:00

Bästa dagen i mitt liv skrivet av Ida


Då gör jag premiär som gästbloggare här hos Sofia medan hon är utomlands och gottar sig. Ida heter jag, är 30 (snart 31) och bloggar också här på bloggplatsen. Min tanke är att berätta för er om den bästa dagen i mitt liv. Det finns flera dagar i livet som tävlar om första platsen. Den dagen jag träffade min sambo eller den dagen jag tog körkort var de som tävlade mot dagen som vann. Så den bästa dagen i mitt liv, hittills var den 6/6 2003.


Vad hände då månntro? Jo den dagen tog jag studenten. Själva gymnasietiden var väldigt bra och jag trivdes enormt med mina goa kompisar. Men att ta studenten var total eufori. Jag såg ut som en zombie när vi sprang ut, sa mamma. Kände mig som en sån också. När jag kommit ut så letade jag reda på min familj. Jag blev så glad när jag såg dem. Jag grät, mamma grät, mormor grät, farmor grät, farfar grät, pappa grät. Ja ALLA grät! Det var ett fantastiskt mottagande. När jag fått en massa kramar och blommor av släktingar och vänner var det dags för nya äventyr. På parkeringen framför skolan stod en röd nedcabbad bil och väntade på mig och dåvarande bästisen. Vi hade jättekul där bak i bilen. Det var nästan så kul där i baksätet att vi inte ville hem för mottagningen med släkten. Men jag fick väl lite motvilligt byta från en BMW till en något mindre glammig SAAB. Själva mottagningen minns jag inte så mycket av, mer än att vi hade det trevligt.


Senare på kvällen tog jag och en kompis tåget in till stan för det allra viktigaste. STUDENTFEST! Det hände en hel del saker under den kvällen som jag aldrig kommer glömma. För att inte detta ska bli ett extremt långt inlägg ska jag försöka sammanfatta kvällen så snabbt jag kan. Väl inne i stan mötte vi upp en massa kompisar.


Vi drog till kullen i stadsparken för lite förfest. Redan där kan man ju säga att det blev helt galet. Vi drack champagne och hade skoj. Efter en del dricka så blir man lätt kissnödig. Men finns det ingen toalett i närheten duger rododendron-buskarna i stadsparken bra. Det tyckte vi iallafall fram tills vi insåg att det gick en gångväg precis nedanför. Tror nog både vi och de som såg oss fick ett gott skratt. Vi drog vidare till nått uteställe där vi träffade massor med människor, dansade och hade kul. Vi kom ifrån varandra och hittade andra vänner. Jag hamnade med en av mina kompisars storebröder. Jag hade spanat lite på honom så jag hade ju önskan om att stjäla en kyss eller två. Detta hände något senare under kvällen. Det som var värst var att min kompis också hade samma plan. Det visade sig att hon också fått några kyssar. En sak vi båda skrattar gott åt även idag. Efter några timmar till blev jag och kompisen hämtad av pappa i den där mindre glammiga Saaben igen. Jag somnade i bilen hem och när jag vaknade dagen efter var jag inte jättepigg. Men dagen innan kommer alltid finnas i mitt minne som en av mina bästa dagarna i mitt liv.


Tack för mig :D


Det är jag till vänster, som råkade blunda!

 

 
ANNONS
 
Elin

Elin

15 januari 2015 20:28

Jättekul och läsa! Lät helt fantastiskt :)

Längtar själv till studenten, till den känslan! <3

http://elin-mylife.bloggplatsen.se

 
natalia

natalia

17 januari 2015 16:25

Så fint inlägg :D

http://nattis98.bloggplatsen.se

 
Ida

Ida

18 januari 2015 20:05

Kul att få gästblogga hos dig! :) Hoppas du haft en härlig semester! :) kram

http://lilla-pys.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bian - 5 augusti 2018 13:19


Jag har ju varit väldigt oaktiv på bloggen det sista och mycket beror på att ja aldrig sitter vid datorn men nu har ja laddat ner appen så kan blogga från mobilen, i sängen till ö med. Ligger här med magkatarr ? nån annan som har magkatarr som har nå...

Av bian - 28 juli 2018 11:55

Denna helgen är den enda då jag tagit ut semester, väldigt skönt då det är väldigt med liv på SMögen idag pga av festival och då är det inte kul att jobba där :( Så ledig och fri som en fågel att göra avd jag vill! Men varm är det, nåt fruktansvärt, ...

Av bian - 21 juli 2018 21:59


För några dagar sedan pratade jag med Annie, hennes blogg hittar ni här, hon undrade om min blogg. Hon är inte den första men jag har inte funnit "mod" att skriva. Jag har varit kluven, ledsen, stark men ändå halv. Den 24 oktober avlivade jag min äls...

Av bian - 11 oktober 2017 16:04

Man måste se de bra sakerna med hösten även om den är mindre skoj ibland. I allafall väder mässigt! Jag älskar att plocka svamp, först såklart för att det är underbart gott men också att komma ut i skogen, det är så rofyllt! I år har jag nog plockat ...

Av bian - 26 september 2017 07:00

Alltså om ni bara kunde förstå hur ofta jag tänker på bloggen och allt jag vill dela med mig av! ALLTID!! Men jag sitter aldrig vid datorn längre... eller väldigt sällan. Enda gången jag sitter är när jag jobbar med företaget! Jag har haft en del att...

Presentation


Välkomna in till min blogg!

En tjej på 34 år som bloggar om allt som händer i mitt liv!

Har hus själv, massa djur, älskar att dela med mig av mat & sakerna som händer i mitt liv, både bra & dåliga!

Kategorier

Sök i bloggen

Tips från mig

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se