Allt om mitt liv... Å lite till

Direktlänk till inlägg 14 januari 2015

Gästbloggare Annie

Av bian - 14 januari 2015 18:00

Bästa dagen i mitt liv! skrivet av Annie


2013-12-09 var en måndag. Och för många andra kanske som vilken måndag som helst .. Men inte för mig! Det var en kall dag och snön hade kommit till våran stad. Det var en dag jag hade sett fram emot ett tag och haft lite blandade känslor för. Jag minns också att jag hade Värk denna dag. Men det skulle inte få stoppa mig. Jag skulle göra det bästa för att nå mitt mål!


Jag var konstigt nog inte så nervös denna dag. Var mer nervös några dagar innan. Hade "jobbat" bort min nervositet på nåt sätt och hittat ett inre lugn. Kände mer att nu är det dags! Jag är redo ;)


Det var äntligen dags för uppkörning vid trafikverket! Jag körde i 40 min. Körning i både stadsdel,motorväg, påfarter, rondeller, huvudled och backning m.m


Och JA det vart Godkänt! Och inte bara det, hon sa tom att hon tyckte att jag körde väldigt bra ;) Vilken lycka! Som sjukskriven och med en vardag som innebär att leva med värk varje dag, var det här det bästa som hänt mig på väldigt länge. Nu skulle mitt liv bli bättre! Det var början på mitt nya liv! Mitt nya liv med körkort!

 
ANNONS
 
Linn♡

Linn♡

14 januari 2015 19:29

åh❤❤ förstår att det var lycka!!

Kramar

http://www.linnfoto.bloggplatsen.se

 
Elin

Elin

15 januari 2015 20:22

Jättekul och läsa verkligen! :)

Blir helt glädjefylld när jag läste att du blev godkänd och att läraren tyckte att du var bra! :D

http://elin-mylife.bloggplatsen.se

 
natalia

natalia

17 januari 2015 16:26

Åh så fint skrivet, längtar till den dagen kommer för mig ;)

http://nattis98.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bian - 11 oktober 2017 16:04

Man måste se de bra sakerna med hösten även om den är mindre skoj ibland. I allafall väder mässigt! Jag älskar att plocka svamp, först såklart för att det är underbart gott men också att komma ut i skogen, det är så rofyllt! I år har jag nog plockat ...

Av bian - 26 september 2017 07:00

Alltså om ni bara kunde förstå hur ofta jag tänker på bloggen och allt jag vill dela med mig av! ALLTID!! Men jag sitter aldrig vid datorn längre... eller väldigt sällan. Enda gången jag sitter är när jag jobbar med företaget! Jag har haft en del att...

Av bian - 7 augusti 2017 02:51

Tack snälla alla läkare som orkar lyssna! Jag hade en/två otroligt bra läkare TILL SLUT när jag mådde dåligt förra året. Men bägge har gått i pension och då var det som en klump i magen, börja om IGEN med en ny läkare! Jag orkar inte, o0ch jag vill i...

Av bian - 22 juli 2017 00:13

Tro det eller ej emn jag lver och mår faktiskt ganska bra! :D Upp å ner med kroppen men försöker se det positivt! Jag tänker så mycket på bloggen men det blir sällan av att jag hamnar här även om jag vill.    Så hur mår ni?? Har ni några roliga s...

Av bian - 20 maj 2017 23:09


Här kommer ett av dom efterlängtade "recepten" jag lovat! ÄNTLIGEN! Super enkelt att göra själv, om man bara har lite muskler och tålamod så kommer det bli super!   Jag var länge väldigt beroende av aromat, aromat på precis alla smörgåsar, grönsa...

Presentation


Välkomna in till min blogg!

En tjej på 32 år som bloggar om allt som händer i mitt liv. Gillar film, poker och att testa ny god mat!

Har eget hus, massor av husdjur & äter inte längre kött. Spännande recept hos mig :D

Kategorier

Sök i bloggen

Tips från mig

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se