Allt om mitt liv... Å lite till

Direktlänk till inlägg 14 januari 2015

Gästbloggare Annie

Av bian - 14 januari 2015 18:00

Bästa dagen i mitt liv! skrivet av Annie


2013-12-09 var en måndag. Och för många andra kanske som vilken måndag som helst .. Men inte för mig! Det var en kall dag och snön hade kommit till våran stad. Det var en dag jag hade sett fram emot ett tag och haft lite blandade känslor för. Jag minns också att jag hade Värk denna dag. Men det skulle inte få stoppa mig. Jag skulle göra det bästa för att nå mitt mål!


Jag var konstigt nog inte så nervös denna dag. Var mer nervös några dagar innan. Hade "jobbat" bort min nervositet på nåt sätt och hittat ett inre lugn. Kände mer att nu är det dags! Jag är redo ;)


Det var äntligen dags för uppkörning vid trafikverket! Jag körde i 40 min. Körning i både stadsdel,motorväg, påfarter, rondeller, huvudled och backning m.m


Och JA det vart Godkänt! Och inte bara det, hon sa tom att hon tyckte att jag körde väldigt bra ;) Vilken lycka! Som sjukskriven och med en vardag som innebär att leva med värk varje dag, var det här det bästa som hänt mig på väldigt länge. Nu skulle mitt liv bli bättre! Det var början på mitt nya liv! Mitt nya liv med körkort!

 
ANNONS
 
Linn♡

Linn♡

14 januari 2015 19:29

åh❤❤ förstår att det var lycka!!

Kramar

http://www.linnfoto.bloggplatsen.se

 
Elin

Elin

15 januari 2015 20:22

Jättekul och läsa verkligen! :)

Blir helt glädjefylld när jag läste att du blev godkänd och att läraren tyckte att du var bra! :D

http://elin-mylife.bloggplatsen.se

 
natalia

natalia

17 januari 2015 16:26

Åh så fint skrivet, längtar till den dagen kommer för mig ;)

http://nattis98.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bian - 5 augusti 2018 13:19


Jag har ju varit väldigt oaktiv på bloggen det sista och mycket beror på att ja aldrig sitter vid datorn men nu har ja laddat ner appen så kan blogga från mobilen, i sängen till ö med. Ligger här med magkatarr ? nån annan som har magkatarr som har nå...

Av bian - 28 juli 2018 11:55

Denna helgen är den enda då jag tagit ut semester, väldigt skönt då det är väldigt med liv på SMögen idag pga av festival och då är det inte kul att jobba där :( Så ledig och fri som en fågel att göra avd jag vill! Men varm är det, nåt fruktansvärt, ...

Av bian - 21 juli 2018 21:59


För några dagar sedan pratade jag med Annie, hennes blogg hittar ni här, hon undrade om min blogg. Hon är inte den första men jag har inte funnit "mod" att skriva. Jag har varit kluven, ledsen, stark men ändå halv. Den 24 oktober avlivade jag min äls...

Av bian - 11 oktober 2017 16:04

Man måste se de bra sakerna med hösten även om den är mindre skoj ibland. I allafall väder mässigt! Jag älskar att plocka svamp, först såklart för att det är underbart gott men också att komma ut i skogen, det är så rofyllt! I år har jag nog plockat ...

Av bian - 26 september 2017 07:00

Alltså om ni bara kunde förstå hur ofta jag tänker på bloggen och allt jag vill dela med mig av! ALLTID!! Men jag sitter aldrig vid datorn längre... eller väldigt sällan. Enda gången jag sitter är när jag jobbar med företaget! Jag har haft en del att...

Presentation


Välkomna in till min blogg!

En tjej på 34 år som bloggar om allt som händer i mitt liv!

Har hus själv, massa djur, älskar att dela med mig av mat & sakerna som händer i mitt liv, både bra & dåliga!

Kategorier

Sök i bloggen

Tips från mig

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se