Allt om mitt liv... Å lite till

Direktlänk till inlägg 13 januari 2015

Gästbloggare Elin

Av bian - 13 januari 2015 18:00

2: Bästa dagen i mitt liv skrivet av Elin

 
Jag tror att det var en molnig vårdag 2008 då jag och min familj skulle åka och kolla på en häst till syster min. Vi kom dit, kollade på hästen och min syster bestämde sig snabbt för att köpa honom! Mitt upp i allt såg jag en liten ponny stå ensam i sin box, jag gick dit för att säga hej och ge den sällskap. Jag lät henne lukta på min hand och klappade henne lite försiktigt. Kände på hennes päls lite extra och jag blev snabbt förälskad!
 
Efter en stund kom ägaren och Sara till mig, hon berättade att hästen hette Tina och att hon är en supersnäll häst som man snabbt blir fäst vid. Det var något hon inte ljög om i alla fall! Ägaren öppnade boxen så att jag kunde gå in och klappa Tina, hon sa att jag skulle vara lite försiktig då hon var lite skygg av sig men med mig var hon som någon annan. Jag stod där i boxen, gosade med Tina som ingen annan och tänkte på om hon någon gång skulle bli min, hur mycket skoj vi skulle hitta på, att jag då skulle få lära mig att rida, mocka och bara tillbringa tid med henne, men mamma eller pappa skulle aldrig gå med på det! 
Vi pratade om Tina och jag sa att jag verkligen INTE kunde lämna henne! Hon var den enda hästen som jag ville ha och kunde lära mig massa saker av henne. Ägaren sa då att vi kunde få med Tina som sällskapshäst till Major, jag vet inte vad som sas där inne sen för jag hade då hunnit gått ut.
 
Vi påbörjade lastningen av Major. Allt gick jättebra men jag kände att något verkligen fattades och att jag började bli ledsen, mer var väl det inte med det så jag skulle precis gå och sätta mig i bilen då ägaren kommer ut med Tina! Sara log mot mig och lastade in Tina. 
 
Jag kunde inte tro mina ögon! Jag blev så himla glad och det bara spratt inom mig!! Att hon ville ta med Tina för MIN skull och att jag skulle få lära mig och rida. Jag blev just den dagen den lyckligaste på jorden! Jag älskade verkligen Tina!
 
Väl hemma lastade vi ut hästarna och tog dem till hagen. Jag kommer så väl ihåg hur spänd och glad jag var..tanken på hur jag bara ville ta med mig Tina och göra som i filmerna, springa på en äng och bara känna friheten.
Jag tänkte på hur mycket vi skulle hitta på, vad jag skulle få lära mig, men det som jag mest kommer ihåg från den dagen var att jag hjälpte Sara att ta in Tina. Att känna känslan att jag inte skulle behöva lämna henne utan vi ses redan imorgon igen! Min dröm blev sann..
 
 
Det var början på något stort för mig, mycket glädje och många roliga, kämpiga år tillsammans som vi delade varje dag till 2011. Dem åren var dem bästa och dem kommer jag aldrig glömma!
 
Mvh Elin 
 
ANNONS
 
natalia

natalia

13 januari 2015 19:38

Åhh så fint skrivet av Elin o så intressant :D

http://nattis98.bloggplatsen.se

 
Linn♡

Linn♡

13 januari 2015 22:30

åhh♡♡♡♡♡♡ Gud var fint skrivet Elin, helt underbart!
Åhhh helt underbart vad söt hon var också!
Massa kramar till dig♡♡
-----------
Jätte roligt med gästbokinlägg:DD Ska läsa! Och din blogg verkar mkt bra<333 Så roligt då jag "hittar" nya bloggar att följa.D

Kramar till dig & hoppas du haft en bra dag!

http://www.linnfoto.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bian - 5 augusti 2018 13:19


Jag har ju varit väldigt oaktiv på bloggen det sista och mycket beror på att ja aldrig sitter vid datorn men nu har ja laddat ner appen så kan blogga från mobilen, i sängen till ö med. Ligger här med magkatarr ? nån annan som har magkatarr som har nå...

Av bian - 28 juli 2018 11:55

Denna helgen är den enda då jag tagit ut semester, väldigt skönt då det är väldigt med liv på SMögen idag pga av festival och då är det inte kul att jobba där :( Så ledig och fri som en fågel att göra avd jag vill! Men varm är det, nåt fruktansvärt, ...

Av bian - 21 juli 2018 21:59


För några dagar sedan pratade jag med Annie, hennes blogg hittar ni här, hon undrade om min blogg. Hon är inte den första men jag har inte funnit "mod" att skriva. Jag har varit kluven, ledsen, stark men ändå halv. Den 24 oktober avlivade jag min äls...

Av bian - 11 oktober 2017 16:04

Man måste se de bra sakerna med hösten även om den är mindre skoj ibland. I allafall väder mässigt! Jag älskar att plocka svamp, först såklart för att det är underbart gott men också att komma ut i skogen, det är så rofyllt! I år har jag nog plockat ...

Av bian - 26 september 2017 07:00

Alltså om ni bara kunde förstå hur ofta jag tänker på bloggen och allt jag vill dela med mig av! ALLTID!! Men jag sitter aldrig vid datorn längre... eller väldigt sällan. Enda gången jag sitter är när jag jobbar med företaget! Jag har haft en del att...

Presentation


Välkomna in till min blogg!

En tjej på 32 år som bloggar om allt som händer i mitt liv. Gillar film, poker och att testa ny god mat!

Har eget hus, massor av husdjur & äter inte längre kött. Spännande recept hos mig :D

Kategorier

Sök i bloggen

Tips från mig

Senaste inläggen

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se