Allt om mitt liv... Å lite till

Direktlänk till inlägg 11 januari 2015

Mina gästbloggare :D

Av bian - 11 januari 2015 16:03

Nu har jag fått ihop mitt perfekta gäng med gästbloggare :)Är så otroligt glad att jag fick med dom 5 som jag tänkt från början, och fick med MIssvivi som är den första bloggen jag började läsa faktiskt och detta är massssssa år sedan :D


Här är mina gästbloggare och när dom kommer dyka upp nästa veckan, alla dyker upp kl 18 :D NI klickar på länkarna för att komma till deras bloggar. Dom har skrivit om Den bästa resan dom gjort eller Bästa dagen i deras liv :)


ELIN Tis 


ANNIE Ons 


IDA Tors


NATALIA Fre


MISSVIVI Lör 
ANNONS
 
Annie

Annie

11 januari 2015 18:32

Sv: Varsågod ;)Precis, alltid kul med lite nya tips! ;)

Så kul att jag ska vara gästbloggare hos dig! Tack så mycket, vart så glad när du frågade mig!<3

När åker du?

Ha en trevlig resa ifall vi inte hörs mer innan :)

Kramar!

http://www.lifebyannie.bloggplatsen.se

 
Elin

Elin

11 januari 2015 19:41

Åh ska bli så kul och läsa allas!! :D

Sv; Tack! :)
Synd att det inte blev som du tänkte dig, men jag tror jag att det blev bra! :) Det är svårt det där! Ja, du får absolut pröva det :)

Kram

http://elin-mylife.bloggplatsen.se

 
MartinaOlsson

MartinaOlsson

11 januari 2015 21:37

sv; åh tack så mycket!
härligt, samma här :)

http://martinaolsson.myshowroom.se

 
natalia

natalia

11 januari 2015 22:03

TAGGAD :D

Förlåt för att jag inte har kommenterat tidigare idag men har varit iväg hela dagen <3

http://nattis98.bloggplatsen.se

 
vivi

vivi

12 januari 2015 14:48

Det var bara kul, tänk att vi följt varandra så länge <3
Ha nu en fantastiskt resa !!!
Massa kramar!!

http://www.missvivis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bian - 5 augusti 2018 13:19


Jag har ju varit väldigt oaktiv på bloggen det sista och mycket beror på att ja aldrig sitter vid datorn men nu har ja laddat ner appen så kan blogga från mobilen, i sängen till ö med. Ligger här med magkatarr ? nån annan som har magkatarr som har nå...

Av bian - 28 juli 2018 11:55

Denna helgen är den enda då jag tagit ut semester, väldigt skönt då det är väldigt med liv på SMögen idag pga av festival och då är det inte kul att jobba där :( Så ledig och fri som en fågel att göra avd jag vill! Men varm är det, nåt fruktansvärt, ...

Av bian - 21 juli 2018 21:59


För några dagar sedan pratade jag med Annie, hennes blogg hittar ni här, hon undrade om min blogg. Hon är inte den första men jag har inte funnit "mod" att skriva. Jag har varit kluven, ledsen, stark men ändå halv. Den 24 oktober avlivade jag min äls...

Av bian - 11 oktober 2017 16:04

Man måste se de bra sakerna med hösten även om den är mindre skoj ibland. I allafall väder mässigt! Jag älskar att plocka svamp, först såklart för att det är underbart gott men också att komma ut i skogen, det är så rofyllt! I år har jag nog plockat ...

Av bian - 26 september 2017 07:00

Alltså om ni bara kunde förstå hur ofta jag tänker på bloggen och allt jag vill dela med mig av! ALLTID!! Men jag sitter aldrig vid datorn längre... eller väldigt sällan. Enda gången jag sitter är när jag jobbar med företaget! Jag har haft en del att...

Presentation


Välkomna in till min blogg!

En tjej på 32 år som bloggar om allt som händer i mitt liv. Gillar film, poker och att testa ny god mat!

Har eget hus, massor av husdjur & äter inte längre kött. Spännande recept hos mig :D

Kategorier

Sök i bloggen

Tips från mig

Senaste inläggen

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se