Allt om mitt liv... Å lite till

Direktlänk till inlägg 11 januari 2015

Utan el och vatten

Av bian - 11 januari 2015 15:38

Igår kväll runt kl 18 gick strömmen, jag hade innan tänkt hälla upp vatten men glödme såklart det när jag jobbade. Jag skulle ha slutat halv tio men fick gå 20 för då var min dator nästan dog. Sedan vid kl 23 kom strömmen men då ville inte vattnet gå igång och vattenpumpen bara slog ifrån. Jag visste att det var mycket vatten i tanken men den var visste hel full och ingen har lärt mig hur jag ska göra då. Så idag fick jag ringa min granne som kom o hjälpte mig så nu funkar äntligen allt, lagom panik nr vi skulle åka imorn och bror skulle behöva vara utan vatten. 


Har ni märkt av stormen något? Hoppas ni alla är okej dör ute och har ström :D Ni som bor långt borta från den ska vara glada :D

 
ANNONS
 
Elin

Elin

11 januari 2015 19:43

Vilket kaos, måste känts jättejobbigt när du inte hade vatten och inte fick igång det! :/

Jag har faktiskt inte haft strömavbrott (pepparpeppar) :)

http://elin-mylife.bloggplatsen.se

 
Sofie

Sofie

14 januari 2015 19:30

Hej!
Ny här på din blogg, men jag fastnade direkt. :)

Vi var utan ström från 21:40 i lördags och kom tillbaka 12:50 dagen efter. Antar att vi hade tur jämfört med andra, men jag är extremt mörkrädd så den natten var inte riktigt min bästa natt någonsin..

http://frozentwilight.blogg.se

 
evy

evy

15 januari 2015 20:05

Hihi va lustigt du skrev i en mening(kunde inte låta bli å flina för det lät så kul. Inge illa menat såklart): "för då var min dator nästan dog" hihi.

Ja bor ju i lägenhet ja så ja klarar mig ganska bra från stormen å strömmen har inte lyckats slagits ut hos mig så. :)

http://mybloggnotyours.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bian - 5 augusti 2018 13:19


Jag har ju varit väldigt oaktiv på bloggen det sista och mycket beror på att ja aldrig sitter vid datorn men nu har ja laddat ner appen så kan blogga från mobilen, i sängen till ö med. Ligger här med magkatarr ? nån annan som har magkatarr som har nå...

Av bian - 28 juli 2018 11:55

Denna helgen är den enda då jag tagit ut semester, väldigt skönt då det är väldigt med liv på SMögen idag pga av festival och då är det inte kul att jobba där :( Så ledig och fri som en fågel att göra avd jag vill! Men varm är det, nåt fruktansvärt, ...

Av bian - 21 juli 2018 21:59


För några dagar sedan pratade jag med Annie, hennes blogg hittar ni här, hon undrade om min blogg. Hon är inte den första men jag har inte funnit "mod" att skriva. Jag har varit kluven, ledsen, stark men ändå halv. Den 24 oktober avlivade jag min äls...

Av bian - 11 oktober 2017 16:04

Man måste se de bra sakerna med hösten även om den är mindre skoj ibland. I allafall väder mässigt! Jag älskar att plocka svamp, först såklart för att det är underbart gott men också att komma ut i skogen, det är så rofyllt! I år har jag nog plockat ...

Av bian - 26 september 2017 07:00

Alltså om ni bara kunde förstå hur ofta jag tänker på bloggen och allt jag vill dela med mig av! ALLTID!! Men jag sitter aldrig vid datorn längre... eller väldigt sällan. Enda gången jag sitter är när jag jobbar med företaget! Jag har haft en del att...

Presentation


Välkomna in till min blogg!

En tjej på 32 år som bloggar om allt som händer i mitt liv. Gillar film, poker och att testa ny god mat!

Har eget hus, massor av husdjur & äter inte längre kött. Spännande recept hos mig :D

Kategorier

Sök i bloggen

Tips från mig

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se