Allt om mitt liv... Å lite till

Direktlänk till inlägg 19 december 2014

Rens Time

Av bian - 19 december 2014 14:51

Alltså min källare.... Det ser ut som en tornado varit där och svept över stället och planeringen är att jag ska greja lite med det idag. Frågan är om jag får tummen ur? :D Jag vet hur nöjd jag kommer vara när det är gjort men ändå har jag svårt att ta tag i det. Där nere ser jag aldrig, förutom när jag ska tvätta så därför skjuter ja väl lite extra på det :)


Hur får ni lust att göra saker ni vet är sååå tråkiga att göra? :D 
ANNONS
 
Someone

Someone

19 december 2014 16:24

Sätter på den bästa låten jag kan komma på och gör det, tex städar, i takt med låten. Ta en svängig låt.

http://www.everywere.bloggplatsen.se

 
natalia

natalia

19 december 2014 18:36

Mitt rum ser ut som att det blivit bombat ;)

http://nattis98.bloggplatsen.se

 
Elin

Elin

19 december 2014 22:30

Hoppas att du fick lite gjort där nere :) jag brukar bara få ryck och göra sakerna, annars tvingar jag mig bara och göra det - haha!

http://elin-mylife.bloggplatsen.se

 
BERGS

BERGS

20 december 2014 12:40

Tack för din kommentar på min blogg, supergullig! :)

http://www.bergs.devote.se

 
Ida

Ida

20 december 2014 22:19

Rensa och röja behöver man göra ibland. Men det är sjukt tråkigt.

SV: Plastpåsen va ju en bra id! Det får jag nog pröva. :D kram

http://lilla-pys.bloggplatsen.se

 
Vivi

Vivi

21 december 2014 20:19

Lust får jag nog inte, men ibland ser man bara till att sätta undan tid och få det gjort, ofta brukar jag starta med att städa ngt litet och sedan när jag värmt upp så går det nästan av bara farten :P
Sv. åh tack för tipset, måste jag ha missat ;)
Kramar

http://www.missvivis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bian - 5 augusti 2018 13:19


Jag har ju varit väldigt oaktiv på bloggen det sista och mycket beror på att ja aldrig sitter vid datorn men nu har ja laddat ner appen så kan blogga från mobilen, i sängen till ö med. Ligger här med magkatarr ? nån annan som har magkatarr som har nå...

Av bian - 28 juli 2018 11:55

Denna helgen är den enda då jag tagit ut semester, väldigt skönt då det är väldigt med liv på SMögen idag pga av festival och då är det inte kul att jobba där :( Så ledig och fri som en fågel att göra avd jag vill! Men varm är det, nåt fruktansvärt, ...

Av bian - 21 juli 2018 21:59


För några dagar sedan pratade jag med Annie, hennes blogg hittar ni här, hon undrade om min blogg. Hon är inte den första men jag har inte funnit "mod" att skriva. Jag har varit kluven, ledsen, stark men ändå halv. Den 24 oktober avlivade jag min äls...

Av bian - 11 oktober 2017 16:04

Man måste se de bra sakerna med hösten även om den är mindre skoj ibland. I allafall väder mässigt! Jag älskar att plocka svamp, först såklart för att det är underbart gott men också att komma ut i skogen, det är så rofyllt! I år har jag nog plockat ...

Av bian - 26 september 2017 07:00

Alltså om ni bara kunde förstå hur ofta jag tänker på bloggen och allt jag vill dela med mig av! ALLTID!! Men jag sitter aldrig vid datorn längre... eller väldigt sällan. Enda gången jag sitter är när jag jobbar med företaget! Jag har haft en del att...

Presentation


Välkomna in till min blogg!

En tjej på 34 år som bloggar om allt som händer i mitt liv!

Har hus själv, massa djur, älskar att dela med mig av mat & sakerna som händer i mitt liv, både bra & dåliga!

Kategorier

Sök i bloggen

Tips från mig

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv


Skaffa en gratis blogg p www.bloggplatsen.se