Allt om mitt liv... Å lite till

Direktlänk till inlägg 18 december 2014

Klapppparna klara :D

Av bian - 18 december 2014 09:08

ÄNTLIGEN är klapparna klara och idag tänkte jag lyssna på julmusik och slå i allt :) Jag har verkligen inte alls någon julkänsla så kanske lite julmusik och julfim kan hjälpa :) Har ni julkänsla? Eller är det bara ja som inte känner att julafton är om SEX DAGAR!!


Sovit faktiskt ganska bra inatt, har gjort yoga varje dag och det får kroppen att vara trött på ett annat sätt. Jag gillar verkligen yoga, det känns att kroppen jobbar men ändå inte att det är så jätte jobbigt för då brukar min huvudvärk bli värre så jag köra försiktiga träningspass. Skönt att det finns något för alla :)


Har ni testat yoga? Jag fick faktiskt lånat en skiva med övningar man kan göra hemma, det var väldigt bra så det kan ja rekommendera att köpa om någon vill prova hemma :D

 
ANNONS
 
Elin

Elin

18 december 2014 13:38

Skönt att klapparna är klara! Låter som att du ska få en lugn och mysig dag idag då :)

Åh vad kul med yoga :) bra att det gör dig bättre! Jag har testat lite yoga jag.

Sv; Ingen, tyvärr ;) Men tycker att det är otroligt fint med "levande"/färska blommor :)

Absolut, men vad ska jag göra då?

Kramar

http://elin-mylife.bloggplatsen.se

 
Vivi

Vivi

18 december 2014 20:43

Åh vad är det för skiva ? Har försökt göra hemma till dvd men det gick inte alls att kolla samtidigt tyckte jag :P vr lite omotiverad också ... Jag letar faktiskt just nu efter en yogakurs i närheten, älskar Yoga och min kropp behöver det mer än ngnsin just nu :P
Massa kramar !!

http://www.missvivis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bian - 5 augusti 2018 13:19


Jag har ju varit väldigt oaktiv på bloggen det sista och mycket beror på att ja aldrig sitter vid datorn men nu har ja laddat ner appen så kan blogga från mobilen, i sängen till ö med. Ligger här med magkatarr ? nån annan som har magkatarr som har nå...

Av bian - 28 juli 2018 11:55

Denna helgen är den enda då jag tagit ut semester, väldigt skönt då det är väldigt med liv på SMögen idag pga av festival och då är det inte kul att jobba där :( Så ledig och fri som en fågel att göra avd jag vill! Men varm är det, nåt fruktansvärt, ...

Av bian - 21 juli 2018 21:59


För några dagar sedan pratade jag med Annie, hennes blogg hittar ni här, hon undrade om min blogg. Hon är inte den första men jag har inte funnit "mod" att skriva. Jag har varit kluven, ledsen, stark men ändå halv. Den 24 oktober avlivade jag min äls...

Av bian - 11 oktober 2017 16:04

Man måste se de bra sakerna med hösten även om den är mindre skoj ibland. I allafall väder mässigt! Jag älskar att plocka svamp, först såklart för att det är underbart gott men också att komma ut i skogen, det är så rofyllt! I år har jag nog plockat ...

Av bian - 26 september 2017 07:00

Alltså om ni bara kunde förstå hur ofta jag tänker på bloggen och allt jag vill dela med mig av! ALLTID!! Men jag sitter aldrig vid datorn längre... eller väldigt sällan. Enda gången jag sitter är när jag jobbar med företaget! Jag har haft en del att...

Presentation


Välkomna in till min blogg!

En tjej på 34 år som bloggar om allt som händer i mitt liv!

Har hus själv, massa djur, älskar att dela med mig av mat & sakerna som händer i mitt liv, både bra & dåliga!

Kategorier

Sök i bloggen

Tips från mig

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se